Askere gideceğim için ve motor sürekli garajda yattığı için bu aralar satıp satmamak arasında gidip geliyorum... Öte yandan vergisini muayenesini falan aksattım. Ama yinede mutluyum motorumdan , sağolsun hiç bir zaman yolda bırakmadı beni. Bi kaç ekleme yapıp zaman ayırırsam mükemmel kondisyona ulaşıcak. Du bakalım hayırlısı , pek zamanım yok açıkcası...
Vitesliye geçecekler yada yeni başlayacaklar için çok uygun bir motor.
Uzaktan cüsseli ve ağır görünmesine rağmen stabilizasyonu çok iyi , yolu kavrıyor. Eski scooter ımda en az 5 kez düşmeme karşılık bu motorda sadece 1 kez düştüm , o da arazide kendime çok güvenip denge kaybetmemdendi.
Vites aralıkları kısa , torku fena sayılmaz , frenleri daha güçlü olabilirmiş ..
Tekerlekler ve yol tutuşu gayet iyi
Far aydınlatması standart , elektrik problemi yok , oturuş pozisyonu uzun boylularda bazen rahatsız edebiliyor.Kaldırım tümsek , çukur dinlemeyen bir motor.
Eksileri :
daha yüksek cc olabilirmiş , daha hızlı olabilirmiş , yedek parçaları daha kolay bulunabilirmiş , renkleri daha iyi olabilirmiş , lastikleri daha bulunabilir olabilirmiş ...
2. eli daha hareketli olabilirmiş.
Tabi bunlar atlatılamayacak problemler değil.Çözümlerini de merak eden varsa söyleyebilirim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:36 ----------
motorunu toplayacak arkadaş başladı mı acaba?
gelişmeleri bekliyorum.
toplamaya zamanım oldukça devam ediyorum , önceliği mekanik aksama verdim ve yürüyen aksam şuan sorunsuz...
makyaj kısmına havalar ısınınca geçmeyi planlıyorum .
Uygun far olarak Buell inkini buldum fakat biraz tuzlu

r:
Kuyruk custom bişey olucak , kalıp bekliyorum ve araştırıyorum.
Boya konusunda bir derdim yok , bayıldığım renk olan fosforlu sarı olacak muhtemelen.
Led far ve stop araştırmalarım devam ediyor.
Direksiyon takımı kısmı en kolayı , renkli gidon , elcik , koso gösterge bunlar zaten piyasada mevcut ... Tam bitmiş hali olunca forum a koyarım fotoları.