dostum dikkat ettiysen eğer benim resimdeki gt650 comet
250 r ile arasında (cc farkını saymazsak) sadece grenaj ve gösterge farkı var
kullanım olarak her iki motor da çok güzeldir inanamayacağın kadar keyif alırsın şimdi bazıları çıkıp yaf ona para verilirmi filan diyecek ama inan verdiğin paraya değecek bir motodur
eğer ikinci el alacaksan ve niyetin 250 cc ise kesinlikle 2008 ve 2009 larına 5 liradan fazla verme (sıfırı 8 binlira)
benim yeterince deneyimim var diyorsan eğer yani 600 lük makineyi çok kullandı veya çok süper sport kullandım diyosan sana 650 lik al derim ki 2006 modelini çok rahat 6 binliraya alırsın
ha şimdi ne sorun çıkarır nasıl sağlammıdır dersen ben çok 250 gördüm kullanıcıları çok kötü olduğundan dolayı makinelerin tamamı her 5 veya 10 günde bir arıza veriyordu tabi bunun tamamı kuyllanıcıdan kaynaklanıyordu her forumda okursun krank problemlidir diye ben buna katılmıyorum krank ancak ve ancak kullanıcı hatasından bozulur
ben van da yaşıyorum o yüzden naked motor aldım niye diyecek olursan krenajlı motorun gösterge ve krenajları sadece 4500 lira burda biri gelip bir tekmeyle kıracak ben yine o parayı vermek zorunda kalacam diye almadım ama tavsiye ederim kesinlikle bu motoru