hyosung gv250 arıyorum max 5000tl verebilirim

hyosung gv250 modelini satın almak istiyorum sizin elinizde satılık varsa max 5000tl verebilirim.

arkadaşim satıyor gt 250 yzf almayacak olsam ben alacaktim istersen iletişiminizi sağlayabilirim 0507 144 90 24 . Arkadasin satma nedeni honda cbr 600rr i var onu kullanıyo, bilgin olsun düşünürsen

İzmir İl Temsilcisi
Burda motorunu satıcak adam zaten internetle haşır neşir olan ve sahibinden.coma motorunu koyan kişilerdir.

Burda beklemek zaman kaybı olabilir sahibindeni araştırın yada gv 250 topigine yazın.

Gv 250 si olan kişiler foruma bugun girmese 1 hafta sonra giricek. sizin konunuz alt sıralara düşecek ve görünmiceksiniz.

Bu yüzden konu açmak yerine gv 250 topigine yazın gv kullanlar topigi takip ediyor.

Eger topige yazdıysanız şimdiden affola hayırılısı olsun :cat:

Burda motorunu satıcak adam zaten internetle haşır neşir olan ve sahibinden.coma motorunu koyan kişilerdir.

Burda beklemek zaman kaybı olabilir sahibindeni araştırın yada gv 250 topigine yazın.

Gv 250 si olan kişiler foruma bugun girmese 1 hafta sonra giricek. sizin konunuz alt sıralara düşecek ve görünmiceksiniz.

Bu yüzden konu açmak yerine gv 250 topigine yazın gv kullanlar topigi takip ediyor.

Eger topige yazdıysanız şimdiden affola hayırılısı olsun :cat:

en kıza zamanda topiğe yazacağım önerin için çok tşkr ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar