MrSandman' Alıntı:Paylaştığınız için teşekkürler.. :rendeer:
Ama lütfen bana GV250 demeyin .. :salut:
murathol' Alıntı:Tamda GV250 Almayı Düşünürken Ama lütfen bana GV250 demeyin bu yazıda ne böyle kardeş kafamızı karıştırdın Bi açıklasan diyorumr:
bbaday' Alıntı:ALLAH nicelerini nasip etsin kazasız belasız
bencede motor kendini gostermiş eğer standartbir çinli ile gitseydin yolda belkş canını sıkabilirdi ama yazmadığına göre motor açısından proglemsiz geçmiş yolculuğun ayrıca yakıtda çok dikkatimi çekti oldukça hesapli geldi bana
sade7' Alıntı:bu yaz bi arada sapanca yapmayı dusunuyoruz
sana yakın sanırım orası belki sende oradan gelirsin
Yaramı deşmek olyucak ama neys..murathol' Alıntı:Tamda GV250 Almayı Düşünürken Ama lütfen bana GV250 demeyin bu yazıda ne böyle kardeş kafamızı karıştırdın Bi açıklasan diyorumr:
açıkyol' Alıntı:Yediğin içtiğin sana kalsın,bize GV250'nin uzun yol performansı,artçı ile kullanımı,benzin sarfiyatı,yüksek hızda-140 civarı-kullanımı nasıldı,hiç sorun yaşattı mı,yordu mu bunlardan bahset biraz.
Güzel gezi raporu için de ellerine sağlık,darısı benim cometin başına.
scud' Alıntı:Paylaşım için teşekkürler. Bende aynı güzergahtan Altınoluk'a gitmeyi düşünüyordum. Senin dönüş için seçtiğin yolun bir kısmıda Kaz dağlarından geçiyor. Bildiğim kadarıyla 50 km bir yol baya virajlı. Bu konuda bilgi verebilir misin?