Hyosung GV 650

Bu video size yeteri kadar fikir verecektir sanırım.

Video yeterli bulunmamıştır.
Saygılar.

Son düzenleme:
Saygılar.

Son düzenleme:
Çok amatör bir test ama paylaşımın için teşekkürler... Göstergeler güzelmiş fakat titriyorrrrrr :queen:

Neticede güzel ve güçlü bir motor ... Görünüşü de gayet güzel... Fakat ben almam , neden mi? Bir cruiser'den beklediğiniz tork yerine daha çok hıza yönlendirilmiş bir motoru var... Ben cruiser'de tork derim.

evet aynen görkeme katılıyorum hız isteyene naked racing motorlar var cruiser tarzı motor lar sürat için değildir zaten naked veya racing motorlardaki frenleme ve dengeyede sahip değildir cruiser motorun maksimumum sürati 140-160 civarı olmalıdır

birşey daha eklemek istiyorum bildiğim kadarıyla bu motorun aynısını hyosung gtr 650 ye takmış bu motor esasında turing bir motor bence ama 2 silindirli 70/80 beygirlik bir motor hyosung bu motoru turinge değil racinge ve cruiser e takmış bence tamamen yanlış ne racing racing olmuş nede cruiser cruiser olmuş arada bi durum söz konusu

Son düzenleme:
Saygılar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar GV 650 için yazdıklarınıza katılmıyorum şekil olarak ve dış görünüş olarak kendi fikirlerinizi belirtmişsiniz doğal olarak, ben bir GV 650 kullanıcısı olarak kısaca harika bir motor tabii sevene diyebilirim.

Saygılar.

Son düzenleme:
umarım olmuştur resim ekleme konusunda biraz acemiyim
my.php
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Saygılar.

Son düzenleme:
Fotorafta arkada görülen yer Antalyanın seraları ile meşhur yeri Demre evet bende severek çekmiştim. Şunu da belirteyim benim motor çift egzost oldu yani resimde görünen yerde bir egzosy daha var

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Fotorafta arkada görülen yer Antalyanın seraları ile meşhur yeri Demre evet bende severek çekmiştim. Şunu da belirteyim benim motor çift egzost oldu yani resimde görünen yerde bir egzosy daha var

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

hocam alet super ne diyim walla allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın.Çift eksoz çok hoş durmuş walla.Perfect!!!:cat:

oxygen teşekkürler , çift egzost aldığım günden beri hayalimdi.İyi kötü diye kimseyle tartışmadım istedim yaptırdım. Ben ce de çok güzel oldu özellikle eğzost üstü ızgaralar tam anlamı ile işe yaradı artık kimsenin ayakkabısı terliği yanmayacak. Birde yanlara çanta yaptımmı tam süper olacak:cat:

Teste gore japonlara azda olsa kafa tutabilecek bi makina,
Eline saglik ...

eet bencede cok ayrıntısız bi test olmuş ynede tşkrler...
bu arada gv 650 motorunuz cok guzel gorunuyor egzoz oturmuş fakat benm gorusum top case bozmuş olayı ...

Benim bulabildiğim bu kadar malesef, satın almış olan arkadaşlar renklendirecek konuyu birazda.

bizim gurupta ahmet abi bu motordan aldı baya güzel motor Hız felaket istediğinden fazla makineden çok memnun biz de biniyoruz ara sıra baya iyi

selam arkadaşlar benim bikaç sorum olcak gv 650 nasıl bir makina?ben ikinci elini istiorum kredi çekip ama ne dersiniz değer mi bu makınayao para cunku o paraya honda shadowda alınabilr ama bu çook yakısıklı bi makına.son hız nedir bu makınnada:mrgreen:

Buraya pek kullananlar uğramıyor. Hyosung kullanıcıları diye bir başlık daha var, oraya da bakabilirsin buradan cevap çıkmaz ise.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar