- Konu Yazar
.....Kalkış yeri İSTANBUL/Mecidiyeköy
.....Tarih 22.08.2010
.....Saat 06:00
......Variş yeri GİRESUN/Dereli
......Tarih 22.08.2010
......Saat 05:40
.......Gidişte Toplam Katedilen yol 967.8 km :Bravo: :Bravo: :good:
Evet arkadaşlar uzun zamandır beklediğim ve hayalini kurduğum motorumla 25 günlük karadeniz tatilimide başarıyla bitirmiş bulunmaktayım. :good:
Hyosung GT650 Comet motorumla çıktığım ve beni hiç yormadan yaklaşık 3000 km sorunsuzca götürüp getiren motorumada minnettarım. :Bravo: :Bravo:
Söz veriyorum kendisini yağların en iyisiyle, suların en kireçsiziyle, antifirizin en kalitelisiyle,
bujilerin ve fren balatalarının en babasıyla ödüllendirecem...
:Yahoo!:
Her ne kadar tek yola çıkmak zorundada kalsam Umduğumdanda rahat ve keyifli bir yolculuk geçirdiğimi belirtmek isterim.
Fazla bir fotoğraf çekemedim kusura bakmayım :sorry: :sorry: ama çekmek isteyipte çekemediğim o kadar çok resim vardıki neyse sağlık olsun....
Şimdi sırada fotoğraflar...................
ilk sırada biraz samsundan görüntüler
.....Tarih 22.08.2010
.....Saat 06:00
......Variş yeri GİRESUN/Dereli
......Tarih 22.08.2010
......Saat 05:40
.......Gidişte Toplam Katedilen yol 967.8 km :Bravo: :Bravo: :good:
Evet arkadaşlar uzun zamandır beklediğim ve hayalini kurduğum motorumla 25 günlük karadeniz tatilimide başarıyla bitirmiş bulunmaktayım. :good:
Hyosung GT650 Comet motorumla çıktığım ve beni hiç yormadan yaklaşık 3000 km sorunsuzca götürüp getiren motorumada minnettarım. :Bravo: :Bravo:
Söz veriyorum kendisini yağların en iyisiyle, suların en kireçsiziyle, antifirizin en kalitelisiyle,
bujilerin ve fren balatalarının en babasıyla ödüllendirecem...
Her ne kadar tek yola çıkmak zorundada kalsam Umduğumdanda rahat ve keyifli bir yolculuk geçirdiğimi belirtmek isterim.
Fazla bir fotoğraf çekemedim kusura bakmayım :sorry: :sorry: ama çekmek isteyipte çekemediğim o kadar çok resim vardıki neyse sağlık olsun....
Şimdi sırada fotoğraflar...................
ilk sırada biraz samsundan görüntüler