Hyosung GT650 COMET ile İstanbul, Samsun, Ordu, Giresun 3000 km Karadeniz Turu

.....Kalkış yeri İSTANBUL/Mecidiyeköy
.....Tarih 22.08.2010
.....Saat 06:00

......Variş yeri GİRESUN/Dereli
......Tarih 22.08.2010
......Saat 05:40

.......Gidişte Toplam Katedilen yol 967.8 km :Bravo: :Bravo: :good:

Evet arkadaşlar uzun zamandır beklediğim ve hayalini kurduğum motorumla 25 günlük karadeniz tatilimide başarıyla bitirmiş bulunmaktayım. :good:
Hyosung GT650 Comet motorumla çıktığım ve beni hiç yormadan yaklaşık 3000 km sorunsuzca götürüp getiren motorumada minnettarım. :Bravo: :Bravo:
Söz veriyorum kendisini yağların en iyisiyle, suların en kireçsiziyle, antifirizin en kalitelisiyle,
bujilerin ve fren balatalarının en babasıyla ödüllendirecem... :D :D :D :D :D :Yahoo!:
Her ne kadar tek yola çıkmak zorundada kalsam Umduğumdanda rahat ve keyifli bir yolculuk geçirdiğimi belirtmek isterim. :) :)
Fazla bir fotoğraf çekemedim kusura bakmayım :sorry: :sorry: ama çekmek isteyipte çekemediğim o kadar çok resim vardıki neyse sağlık olsun....

Şimdi sırada fotoğraflar...................

ilk sırada biraz samsundan görüntüler

.....Kalkış yeri İSTANBUL/Mecidiyeköy
.....Tarih 22.08.2010
.....Saat 06:00

......Variş yeri GİRESUN/Dereli
......Tarih 22.08.2010
......Saat 05:40

tarihlerde bir yanlışlık var sanırım
geleceğe dönüş gibi bir şey olmuş:D
ayrıca ben de Giresun'da oturuyorum
ve İstanbul'a gitmeyi düşünüyorum
yol güzargahını da yazabilir misin?
nasıldı yollar vs?
saygılar

17 40 yazıcaktı herhalde yanlışlık olmuş..ama resimlere ne oldu bu topic sabah vardı hatta t-yorumda yapmıştım güzelde resimler vardı ..nereye kaybolmuş anlamadım..

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
yol arkadasını çekmedin galiba :)

resim boyutları yüzünden silmişler bende yeniden yüklüyorum arkadaşlar.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:45 ----------

devamı geliyor...............................

anaaaaa bunlar nerden çıktı araya karışmış bak sen :cool: :cool: :cool:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:03 ----------

yol arkadasını çekmedin galiba :)

bu gezideki tek yol arkadaşım motorumdu oda birazdan geliyor....:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:07 ----------

tarihlerde bir yanlışlık var sanırım
geleceğe dönüş gibi bir şey olmuş:D
ayrıca ben de Giresun'da oturuyorum
ve İstanbul'a gitmeyi düşünüyorum
yol güzargahını da yazabilir misin?
nasıldı yollar vs?
saygılar

17 40 yazıcaktı herhalde yanlışlık olmuş..ama resimlere ne oldu bu topic sabah vardı hatta t-yorumda yapmıştım güzelde resimler vardı ..nereye kaybolmuş anlamadım..

resimlerin boyutları yüzünden silmişler bende az önce gördüm yeniden yüklüyorum şimdi saati akşam 17:40 olacaktı orda bir yanlışlık olmuş sadece ama anlaşır herhalde:bounce::cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:10 ----------

dahasıda varrrrrrr............... geliyor birazdannnn.........

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:23 ----------

şöyle söylim 967 km sadece gidiş de 140 tl yaktım , gelirkende 135 tl hesapladım.

Resimlerin tamamı görünmese de güzel gezi olduğu anlaşılıyor :cat:
Hayvanat bahçesi heykeli çok sevimli. :)

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
dostum depo üstünde cumhuriyet üniversitesinin çantasını gördüm sendemi sivasın ayazını yemiş bir delikanlısın :mrgreen:

Güzel gezi olmuş, daha nicelerine diyelim. Acaba ben ne zaman gidebileceğim. Koşturmaktan fırsat kalırsa tabi. Evden işe - işten eve gezi fotolarımı koyayım bari. Toplam kat edilen mesafe 6 km :) Bizim sokak-benzinci-aha da ofis.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar