hyosung Gt250R taksit yapan yer var mi

Merhaba ,

3 sorum olacak
1 - hyosung GT250R tecrube edinmek icin uygun bir motor mudur ? bu motordan sonra SS almak istermiyim yoksa bir Sport Tourer makine mi alirim bu tecrubeden sonra anlayacagım (R olmayanını istemiyorum biraz plastik severim)
(yas 31 , 10 senedir istanbul trafiginde aktif sürüş ve sakin bir kişilik ve çok azda olsa vitessiz çeşitli motorlarla tatil yerlerinde gezinti)
2 - Fiyat Performans en duzgun 250 gozukuyor yazilanlar boyle dogrumu
3 - Malum bu motora kredi cikmaz ya tuketici kredisi ya kredi kartı
bayiler ne sartlarla veriyor bu motoru .

Internetten arastirmakla bitmiyor , biraz tembellik ediyorum kusura bakmayin .

saygilar sevgiler

1-Başlangıç için kötü motor olmadığı söyleniyor. Ancak daha sonra bir SS'e geçmek için arada bir motor (Fazer vs. gibi) fena olmaz, 30hp'den 130hp'ye atlamak biraz fazla gelebilir.

2- 250 cc'de fiyat/performans oranı en iyi motor. Zaten ondan başka sadece CBF250 ve YBR250 var.

3-Bazı bankalarda sıfır km motosiklete kredi veriliyor, faiz oranı da uygun. AnadoluBank'la görüşmüştüm, fazladan sadece AnadoluSigorta'dan kasko yaptırma zorunlulukları vardı, onun da fiyatı uygundu.

Son düzenleme:
çorlu bayii harun beyin elinde bir tane kırmızı var..her türlü kolaylığıda sağlıyor ..bir görüş faydası olur..tell 0282 6527939

Hyosung aslında Suzukinin asya kıtasındaki üretim üssü ve kendi markası ile motor çıkarıyor.(Bizim Tofaşın fiat lisansı ile üretim yaptığı gibi)
Kullanıcılarından edindiğim bilgi olumlu yönde.Birde çeşidi arttırırsalar deymeyin keyiflere.
Örneğin enduro ve makina çeşitleri az.

Kredi kartına %0 faiz ile taksitlendirerek satın alabilrsin,zaten banka kredisinin kredi masrafı-kasko zorunluluğu -rehin konması vs.'si kullanacağın 4-6 milyarlık kredi için değmiyor,taksitler kredi kartıyla aynı miktara geliyor.
yada peşin ödeme de hediye çeki yada indirim söz konusu.

Özelden msj atarsan yardımcı olabilirim sana,şimdi burdan msj atınca reklam gibi olmasın.

Galerilerde anadolu çetelem var kısa süreli geri ödemelerde çok fazla fiyat farkı koymuyor 10gibi mesela...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar