Hyosung GT250R Maximum Speed Test

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu konu birden Fürek denen pandayı hatırlattı bana.....

Nedense?.....:p

250 cc'de en beğendiğim motor. Paylaşım için saol...

hyo krank kırıyo motoru kitliyo.. ee sen red line a girip motoru 3-5 dakika red lineda sürersen kırankta kırar motorda kitler.. ne gerek var bakın adamlar orayı kırmızıya boyamışlar ..aman ha buralara kadar zorlama demeye getirmişler..yurdum genci bunu görür vede dener .. zaten 180 yaptım diyenler var ..hatta arka dişli bir kaç diş küçültülürse 190 bile yapar .. bakalım kim 200 ü görecek bu motorla ...

BBRR abimiz çok haklı 200de görür ama redline 'da gidiyorsunuz o anda bile kesebilir grank ı çok tehlikeli:farao:

hehehehee krank orda kesmez ki düşük devirde yüklenirsen herşey olur ama yüksek devirde sadece motor fazla ısınmasından kaynaklı conta yakma olayı olur bunu farketmezsen motor şişmeye başlar (ki bu hacminin büyümesi demek ) bu durumda piston sıkışır ve motor önce zorlanmaya başlar taa en son piston artık hareket edemeyeceği seviyeye geldiğinde kilitler ve nadirende piston krank dağıtır
bu motor su soğutmalı olduğu için dikat edilmesi gereken en önemli konu da elbetteki radyatördür redlinde uzun süre kullanmak çok yüksek hızlarda yaz günü antalyada yapılıyorsa elbetteki sakıncalıdır ama istanbul gibi hava sıcaklığı normal olan yada daha soğuk havalarda herhangi bir sorun çıkartmaz tehlikeli de değildir
( benim bahsettiğim şey redlin de 150 km/h üstü içindir bu hızın altındaki durumlarda redlinde sabit hızda gitmek neden gereksin ki ? akıl var mantık nerde :queen:

Ben geçen 50 km yolu 160-170 arası gittim. Redline'a girmedi. 10500 devirde kalıyor.Redline çizgisi 11000 devirden sonra başlıyor.

GKN

ya şimdi muhalefet gibi olmasın
uyuzluk gibi de olmasın ama
buda sadece 125 lik :queen::queen::queen:

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=ISjxDaAOZMk[/YT]

http://www.youtube.com/watch?v=ISjxDaAOZMk
sev,yorum bu 2 zamanlıları:bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar