güzel çalışma olmuş.
Teşekkürler!gerçekten harcadığın zamana ve emeğe deymiş :rendeer:
:cat:çok yanlış bir düşünce bence.:farao:
Teşekkür ederim.güzel çalışma olmuş.
Sağolun Allah hiçbirimize kaza bela vermesin İnşallah.güzel olmuş kazasız belasız kullan.
Teşekkürler!emeğine sağlık çok güzel olmuş. süper makine param olsada alabilsem. Allah kaza bela vermesin.
Estagfirullah o kadar da değilgerçekten çok hoş olmuş eli öpülcek adammışsın
sağolun.iyi is cikartmissiniz tebrikler kazasiz sürüsler dilerim. saygilar![]()
Teşekkür ederim.Araştırıyorum alıyorum hepsi bu.kardes ellerıne saglık ama sen bu fıyatlara nerden buluyon bu parcaları yaaaw ???
Teşekkür ederim.Ilk sahibi ne kadar motoru rezil etsede , sen cok guzel toparlmissin.. cokda SIK olmus. abartmadan hemde.. ellerine saglik
sağolun.ellerine sağlık çok şık olmuş el emeği göz nuru keyifle kullanmanı dilerim.
Teşekkürler!kardeşim iyi iş çıkarmışsın emeğine değmiş :cat:
Teşekkür ederim de,nefis işte her zaman daha iyisini istiyor.abi çok süper olmuş bu ya güle güle bin ben uşaklıyım burda böyle motorlar lüks oldugu için hiç kimse bırakın modifiyeyi parça bile takmıyolar işte şöle böyle olur diye ama sana helal olsun abicim motorun şimdi tam binmelik olmuş satan adam görmesin geride isterse verme yada bunu satma el emegin var buna bin derim ben......
Teşekkür ederim.süper olmuş..:cat:
Hayırlısı başlangıç için tavsiye ederim.süper olmuş kardşim eline sağlıkbende öss gircem bu sene ve sınav sonunda bi tane GT250R de ben almayı düşünüyorum inşallah hayırlısı olur
![]()
Boyacıdan fatura aldım.Sorun olmaz inşallah.Ruhsatta Renk Sorunu olmucak Mı :bounce:
Parçaları S&T KANUNİ firmasından getittirdim.Boyayı da bizim burada bu işlerle uğraşan bir motocuya yaptırdım.bu islemleri cok ucuz fiyatlara yaptirmissin, parcalari nerden aldigini ve boyasini ve montajlari nerde yaptirdigini da soylersen bizimde isimize yarayabilir.... bu arada cok guzel de olmus walla, gule gule kullan hayirlisi olsun....
Evet satlığa koydum.Yazın Suzuki almayı düşünüyorum.arkadaş satıor galiba motoru sahibindende gördüm motoru linki falan vermiş forumun..