Hyosung Gt250r K6 Baştan Tırnağa Modifiye!(resimli)

emeğine sağlık çok güzel olmuş. süper makine param olsada alabilsem. Allah kaza bela vermesin.

iyi is cikartmissiniz tebrikler kazasiz sürüsler dilerim. saygilar:)

Ilk sahibi ne kadar motoru rezil etsede , sen cok guzel toparlmissin.. cokda SIK olmus. abartmadan hemde.. ellerine saglik

gerçekten harcadığın zamana ve emeğe deymiş :rendeer:
Teşekkürler!
çok yanlış bir düşünce bence.:farao:
:cat:
güzel çalışma olmuş.
Teşekkür ederim.
güzel olmuş kazasız belasız kullan.
Sağolun Allah hiçbirimize kaza bela vermesin İnşallah.
emeğine sağlık çok güzel olmuş. süper makine param olsada alabilsem. Allah kaza bela vermesin.
Teşekkürler!
gerçekten çok hoş olmuş eli öpülcek adammışsın
Estagfirullah o kadar da değil:)teşekkür ederim.
iyi is cikartmissiniz tebrikler kazasiz sürüsler dilerim. saygilar:)
sağolun.
kardes ellerıne saglık ama sen bu fıyatlara nerden buluyon bu parcaları yaaaw ???
Teşekkür ederim.Araştırıyorum alıyorum hepsi bu.
Ilk sahibi ne kadar motoru rezil etsede , sen cok guzel toparlmissin.. cokda SIK olmus. abartmadan hemde.. ellerine saglik
Teşekkür ederim.
ellerine sağlık çok şık olmuş el emeği göz nuru keyifle kullanmanı dilerim.
sağolun.

kardeşim iyi iş çıkarmışsın emeğine değmiş :cat:

Son düzenleme:
abi çok süper olmuş bu ya güle güle bin ben uşaklıyım burda böyle motorlar lüks oldugu için hiç kimse bırakın modifiyeyi parça bile takmıyolar işte şöle böyle olur diye ama sana helal olsun abicim motorun şimdi tam binmelik olmuş satan adam görmesin geride isterse verme yada bunu satma el emegin var buna bin derim ben......

kardeşim iyi iş çıkarmışsın emeğine değmiş :cat:
Teşekkürler!
abi çok süper olmuş bu ya güle güle bin ben uşaklıyım burda böyle motorlar lüks oldugu için hiç kimse bırakın modifiyeyi parça bile takmıyolar işte şöle böyle olur diye ama sana helal olsun abicim motorun şimdi tam binmelik olmuş satan adam görmesin geride isterse verme yada bunu satma el emegin var buna bin derim ben......
Teşekkür ederim de,nefis işte her zaman daha iyisini istiyor.

süper olmuş kardşim eline sağlık :):) bende öss gircem bu sene ve sınav sonunda bi tane GT250R de ben almayı düşünüyorum inşallah hayırlısı olur :):)

bu islemleri cok ucuz fiyatlara yaptirmissin, parcalari nerden aldigini ve boyasini ve montajlari nerde yaptirdigini da soylersen bizimde isimize yarayabilir.... bu arada cok guzel de olmus walla, gule gule kullan hayirlisi olsun....

arkadaş satıor galiba motoru sahibindende gördüm motoru linki falan vermiş forumun..

süper olmuş..:cat:
Teşekkür ederim.
süper olmuş kardşim eline sağlık :):) bende öss gircem bu sene ve sınav sonunda bi tane GT250R de ben almayı düşünüyorum inşallah hayırlısı olur :):)
Hayırlısı başlangıç için tavsiye ederim.
Ruhsatta Renk Sorunu olmucak Mı :bounce:
Boyacıdan fatura aldım.Sorun olmaz inşallah.
bu islemleri cok ucuz fiyatlara yaptirmissin, parcalari nerden aldigini ve boyasini ve montajlari nerde yaptirdigini da soylersen bizimde isimize yarayabilir.... bu arada cok guzel de olmus walla, gule gule kullan hayirlisi olsun....
Parçaları S&T KANUNİ firmasından getittirdim.Boyayı da bizim burada bu işlerle uğraşan bir motocuya yaptırdım.
arkadaş satıor galiba motoru sahibindende gördüm motoru linki falan vermiş forumun..
Evet satlığa koydum.Yazın Suzuki almayı düşünüyorum.

İlanı ben de gördüm ve fiyatı gerçekten uygun görünüyor, piyasanın bin tl altına çekmişsiniz. Yalnız şu devrini almadan kullanmak problem yaratmıyor mu? Siz bu şekilde ne kadar kullandınız? Trafikte falan sorun çıkmıyor mu?

Arkadaşım motorun bana kalırsa (boyayı yakından görmek lazım ama) mükemmel olmuş. Allah nazardan saklasın. Umarım bu haliyle çok uzun süre kullanırsın. 200 TL boya için hiçbirşey kullandıkları boyanın markasını merak ettim doğrusu. Boyacının adresini versen bence ihtiyacı olanlar için şahane olur. Kendi motorumu boyatmak için tam 1 hafta uygun fi,yat veren eli iyi boyacı aramıştım İzmir sanayilerinde. Bu arada sticker lar çok tatlı bir hava katmış motoruna senin eserinse tebrik ediyorum....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar