hyosung Gt 250R arıyoz!!!

arkadaslar duzceden bı abımıze hyo GT250R arıyoz.kendı motoru var aprila modelını bende unuttum ama enduro 2 motor olarak raceye gecmek ıstıyo bu motordan baslamak ıcın arıyoz. motor 2005-2006 olması ve 1000-ıla 10000 km re arasında olması tercıhımızdır asla ve asla motorda en ufak cızık dahı kabul etmıyoruz para hazır turkıyenın neresı olursa olsun makına duzgunse alınıp donulcek renk onemlı degıl sıhay ve kırmızı tercıhtır tabı..bana pm den ulasmanız yeterlı...

eklemeyı unutmusum arkadasım fıyat max.5.500 TL olması lazım ;)

eklemeyı unutmusum arkadasım fıyat max.5.500 TL olması lazım ;)

pazarlık yap
ben sezon başında arkadaşa motor aldım sahibinden'de 7000tl ilanı vardı 5500'e aldık :cat: insalnarın sağı solu belli olmaz iyi takip et pazarlığını koy ortaya

6000tl ilan vermiş 5500ü önüne koydunmu verir nakiti görünce...

pazarlık yap
ben sezon başında arkadaşa motor aldım sahibinden'de 7000tl ilanı vardı 5500'e aldık :cat: insalnarın sağı solu belli olmaz iyi takip et pazarlığını koy ortaya

6000tl ilan vermiş 5500ü önüne koydunmu verir nakiti görünce...

haklısın aslında :) bende eskı motorumu 6500 ken 5100 almıstım :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:42 PM ----------

ıncelıyorum :wiinkk: arkadasınız bu sıte uyesıyse gorusme ımkanım daha ıyı olur :wiinkk:

karasahin ; acık konusmak gerekırse motorun resımlerden gorundugu gıbı bı al benılıgını goremedım :(

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
10 bini geçmemiş olacak, çizik dahi olmayacak, fiyatı 5500'ü geçmeyecek...

iyi aramalar...

neo bulunmaz hınt kumasımı ? mıllet elınden nasıl cıkartcagını sapıtmıs vazıyette rahat ol buluruz :bounce:

şiişt düzceli hemşerim.millet niye elinden çıkartmak için sapıtmış anlamadım:queen:benimki 22 binde 6.000 tl de versen vermem:queen:düzcede havalar nasıl yarın sabahdan oraya geliyorum.samandereye gidecem hepinize iyi bayramlar.

cakalaz abi motorunu satıyodu..
yalovadan turuncu siyah..
satmadı ise bi görüşün derim temiz makina...

şiişt düzceli hemşerim.millet niye elinden çıkartmak için sapıtmış anlamadım:queen:benimki 22 binde 6.000 tl de versen vermem:queen:düzcede havalar nasıl yarın sabahdan oraya geliyorum.samandereye gidecem hepinize iyi bayramlar.

hehehe topragım benım geldıgınde bana ulas ıstersen dıcem ama yarın ben duzcede olmama ıhtımalım cok yukse bana msn adresını verıursen senlede gorusuruz kendıne ıyı bak hayırlı yolculuklar bu arada mıllet satamaya calısıyo nedersen de :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 PM ----------

cakalaz abi motorunu satıyodu..
yalovadan turuncu siyah..
satmadı ise bi görüşün derim temiz makina...

lınkı falan varsa gorebılırmıyım ?

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
neo bulunmaz hınt kumasımı ? mıllet elınden nasıl cıkartcagını sapıtmıs vazıyette rahat ol buluruz :bounce:

valla, öyle bir söyledin ki, çok ciddi bir problem var, herkes, satıp, paçayı kurtarmanın derdinde gibi geldi birden. herkesin kurtulmaya çalıştığını siz alıp başınıza dert mi edeceksiniz? milletin kaçtığından sen de kaçacaksın, en garantili yol...

neyse, umarım bulursunuz istenen kriterlerde bir alet...

valla, öyle bir söyledin ki, çok ciddi bir problem var, herkes, satıp, paçayı kurtarmanın derdinde gibi geldi birden. herkesin kurtulmaya çalıştığını siz alıp başınıza dert mi edeceksiniz? milletin kaçtığından sen de kaçacaksın, en garantili yol...

neyse, umarım bulursunuz istenen kriterlerde bir alet...

eyvallah :wiinkk:

hayırlı işler emrah...
şahinin dediği makina cidden temiz ufaktan yatması var ama o da durduğu yerde...
onun dışında virajda bile yatmadı gep düz gitti....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar