Bende arıyorum arkadaşlar ve birkaç tanede buldum gibi ilginç olan fiyatların internet ortamında inanılmaz yüksek söylenmesi ve yazılması birisi bir ilan koyuyor 5 000 TL sonra bir başkası görüyor ya benim motorum bundan daha iyi üstünde şu var 5,500 eder yazıyor ardından bir başkası görüyor yaa 5,500 yazmış bende ekstra şu şu var 6000 eder

valla arkadaşa araba alırkende aynı sorunu yaşadık fiyatlar dansöz gibi altı üstü belli değil bir araba düşünün ki 30 000 TL ile 36 000 TL arasında dolaşsın yahu aynı model aynı marka aynı dolulukta arabalar araında 6 000 TL fark var... motorda da onu gördüm kimisi 2007 motora 6500 yazmış kimisi 2008 motora 6000 yazmış kimiside 2006 motora 7000 yazmış... yani aslında bir arkadaşımız çok güzel yazmış yazan degil peşin ortaya koydugun fiyat önemli aslında... para olduktan sonra pazarlık yapmak lazım...
Bende motor arıyorum yeni başlayacağım ama benim için motorun temizliği ve değişen parça olmaması boya çizik vs olmaması çok önemli... km düşük olması tercih sebebi... Birkaç tane 2008 buldum aslında düşük km ve az kullanılmış 5500 civarına...