Hyosung GT 250 R

Arkadaşlar 2006 ve üstü ikinci el Hyosung GT 250 R arıyorum.Ödemeyi taksitle düşünüyorum.Son bir yıldır bende motor aşkı başladı yolda motor sürenleri gördükçe dahada artıyor.Şimdilik GTR 250 başlicam ilerde yükseltiriz

Bana ulaşmak için

[email protected]

bence alma yukATIDA FORUMDA VAR GARANTİ YEDEK PARÇA OLAYI SIFIR VALLA ELİNDE PATLAR ALLAH MUHAFAZA BÜYÜK ARIZA VERİR AYLARCA PARCA BEKLERSİN O MARKANIN KENDİ SİTESİNİ YAKINDAN TAKIP EDİYORUM ONLARINDA BİR FORMU VAR ŞİMDİ ADINI VERMİYCEK YASAKDIR GECEN GOOGLE RAST GELE DENK GELDİ GÖRDÜM YAZILANLARI COK OKUDUM PİŞMAN OLURSUN YADA BULUNDUGUN YERDE HYOSUNG BAYİSİ VARSA ONA SOR MESELA ELINIZDE FARŞAYAKLIK,GRENAJ FALAN VARMI DIYE SOR ONLARDA YOK GETİRTMELERİ DE BAYAGI UZUN ZAMAN ALIR ELLERİNDE OLAN TEK YEDEK PARCA SİNYAL Kİ ONUNDA FİYATI MALUM VALLA COĞU YAN SANAYİ MARKA SİNYALDE O MOTORA OLUYOR ZATEN AMA KARAR SENIN TABİ

Son düzenleme:
bence alma yukATIDA FORUMDA VAR GARANTİ YEDEK PARÇA OLAYI SIFIR VALLA ELİNDE PATLAR ALLAH MUHAFAZA BÜYÜK ARIZA VERİR AYLARCA PARCA BEKLERSİN O MARKANIN KENDİ SİTESİNİ YAKINDAN TAKIP EDİYORUM ONLARINDA BİR FORMU VAR ŞİMDİ ADINI VERMİYCEK YASAKDIR GECEN GOOGLE RAST GELE DENK GELDİ GÖRDÜM YAZILANLARI COK OKUDUM PİŞMAN OLURSUN YADA BULUNDUGUN YERDE HYOSUNG BAYİSİ VARSA ONA SOR MESELA ELINIZDE FARŞAYAKLIK,GRENAJ FALAN VARMI DIYE SOR ONLARDA YOK GETİRTMELERİ DE BAYAGI UZUN ZAMAN ALIR ELLERİNDE OLAN TEK YEDEK PARCA SİNYAL Kİ ONUNDA FİYATI MALUM VALLA COĞU YAN SANAYİ MARKA SİNYALDE O MOTORA OLUYOR ZATEN AMA KARAR SENIN TABİ

Arkadaşım bilgilendirdiğin çok saol.Bizim burda bayisi var sıfır satıyorlar mağazanın altında servis war.Ama senin dediklerini bi kaç kişiden daha duymuştum bu yedek parça sorun çıkarıyormuş.Peki ikinci el alırken nelere dikkat etmem gerekir , nerelerine bakmam baktırmam gerekir.Bu arada resimindeki motor seninmi güzelmiş onun modeli ney ondan da çok görüyorum burada onlar nekadar acaba?

Bu verdiğin linkteki yazıda sıfırından bahsediyor ben ikinci el düşünüyordum.Sayfayı sonuna kadar okudum davayı açan arkadasımız haklı inşllh kazanır ama ben sıfır düşünmüyordum.Peki bana başka önereceğiniz motor varmı yani böyle hyusong gibi yarış tiplerinde ama çok pahalı olmaması gerek.Bu huysonguda bi arkadaşta görmüştüm geçen sene onda sarısı wardı banada tavsiye etmnişti ö yüzden hyosung la ilgili konu açmıştım.Peki fazla pahalı olmayan yani en azından hyusong dan fazla pahalı olmayan motor olarak ne tavsiye edersiniz..

o motoru sırf görüntüsü için alıyolar ama iş görüntüyle bitmiyo..

kıy parana yada bekle

japon al en iyisi ...

ya yabancı sitelerin testlerinde bayağı olumlu sonuçlar var ve yurtdışında uzun zamandır satılan kendini kanıtlamış bir marka ama sanırım burda servis pek ilgilenmiyor yada işten anlamıyor...

ya yabancı sitelerin testlerinde bayağı olumlu sonuçlar var ve yurtdışında uzun zamandır satılan kendini kanıtlamış bir marka ama sanırım burda servis pek ilgilenmiyor yada işten anlamıyor...

Yani ben ankarada hyosung la bi motor daha wardı ismini hatırlayamadım çok görüyorum zaten her gördükçe içimden ahh bee şimdi şunun üstütnde ben olmalıydım diyorum.Youtube den baktım videolarına genelde senin dediğin gibi yabancıların videoları war bizim türklerinde war ama okadar deil.

Yahu kardeşim okadar ödül almış kendını kanıtlamıs motosikleti 2 dakkada çöpe attınız. Krank kronik bir sorun değil bence sadece kullanım hatası.

marka_mark malesef öyle bu hayabusa değil, genelde kullananlar ulan motorun tipe bak hıza bak daha hızlı daha hızlı diye gidiyor motor.Şahinler de böyle:p

bir de youtube daki videolara bak genelde yurdum insanının çektiklerinde her viteste redline a giriyor motor.Ulan burası niye kırmızı diyen yok:queen:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bence temiz 2. el bi Hyo gayet kullanıslı ve dayanıklı olabilir... Siz motorunuza nasıL bakarsanız o da öyLe performans verir... !

Ben geçenlerde sıfır aldım, hiç sorun yaşamıyorum. Fiyat performans açısından bana göre en güzel başlangıç ve geçiş motoru.:bounce:

Japon al, önerilerine de saygı duyuyorum ama aradaki 2 kat fiyat farkını burada karşılayacak arkadaş varsa bende bir tane alayım japon. Adam kıt kanaat 5-6 lira para toplamış zaten, ne japonu ne kaponu.:farao:

Hyosung şu an Kuralkan tarafından da getiriliyor, o yüzden yedek parça sorunu yok. Yüzlerce insan bu motoru alırken araştırma yapıp aldı. Hepsi mi yanıldı şimdi soruyorum ? Ben motoru alırken EFE Hondada yıllarca satış sorumlusu olarak çalışmış bir arkadaşa danışarak aldım. Lütfen malları kötülemeden önce, konuyu iyi iredeleyerek yorum yapın.
Eminim olumsuz yazı yazanların çoğu 2 km bile binmemiştir bu motora.:pr:

600 lük le başlangıç motoru öneren arkadaşlar, yarın bu arkadaş kaza yaptığında nerede olacaklar acaba...

Hyo250r ın alternatifi yok, Kawa ninja var, o da pahallı !

Grave senin olayın münferit bir olay, mahkemelik olan bir olayı da internet ortamına belgeleriyle taşımamanı öneriyorum, ileride davanın istikrarı açısından senin için sorun olabilir. :silent:
Ayrıca hepsi kul yapısı, düzgün kullanıldığında çoğu marka ürün sorunsuzdur zaten.

Marka Mark nickli arkadaş,
Seçim yine senin, araştır et ama bu motora binmeyip olumsuz yazan insanların yorumlarına da bana kalırsa pek itimat etme.:p

Bu sayfada bir çok detay var incele faydalı olur.
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/10439-hyosung-gt-250-r-hakkinda-hersey-90.html

Hoşçakal.

Son düzenleme:
ENFARKLISI katılıyorum sana
arkadaşlar www.sikayetvar.com a yazın hyosung kurualkan diye çok müthiş dediğiniz hondanın bile hyosungdan fazla şikayeti çıkıyor.Sitede sadece 1 tane hyosung şikayeti var bence tüm ürünlerde olabilir böyle şeyler.Önemli olan firmanın arkasında durması...:cat:

Ben bişley almadan önce en az 100 sefer sorarım huyum boyle bilgisayara monitor alırkende girmediğim mağaza kalmamıştı yani Hyosung dada oyle bu motoru kullanan iki arkadaşım war ikiside memnun ama boyle sitelerde bakarken yedek parça sorunu çıkar dediler başakda bi sorun olmaz dediler .Ha Hyosungdan daha iyi motorlar yokmu tabiki war ama ENFARKLISI arkadasın dediği gibi kıt kanaat topladım parayı.Bu Hyosung un tipide hosuma gidiyor.Bir de bunların ön tekerleğin yalpa yapması warmış sordumda ön teker belli bir hızı geçince yalpa yapıyormuş ona dikkat et dediler ve bir kaç parçasına.İnşllh bunu aldıktan sonra modeli yükseltiriz yawaş yawaş...

Son düzenleme:
makinaya temiz baq.hyo kaliteli makinadır.kafanı yorma.hadi hayırlı olsun:p

marka o yalpa yapma her türlü motorda olur.Bir konuda anlatmıştı bir abim o olayın adını hatırlayabilsem bulcam da...Gidonun bi yerinin vidası mı ne gevşeyince oluyomuş onun içinde tank slapper diye bir alet var 500ytl mi ne o dengeliyo gidonu ama gerek yok bence...

marka o yalpa yapma her türlü motorda olur.Bir konuda anlatmıştı bir abim o olayın adını hatırlayabilsem bulcam da...Gidonun bi yerinin vidası mı ne gevşeyince oluyomuş onun içinde tank slapper diye bir alet var 500ytl mi ne o dengeliyo gidonu ama gerek yok bence...

canım o tank tokatlamsı bunla aynı şey değil.o tek tekere kalktığında yere doğru açıyla inemeyince olan bişy:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar