Ben geçenlerde sıfır aldım, hiç sorun yaşamıyorum. Fiyat performans açısından bana göre en güzel başlangıç ve geçiş motoru.:bounce:
Japon al, önerilerine de saygı duyuyorum ama aradaki 2 kat fiyat farkını burada karşılayacak arkadaş varsa bende bir tane alayım japon. Adam kıt kanaat 5-6 lira para toplamış zaten, ne japonu ne kaponu.:farao:
Hyosung şu an Kuralkan tarafından da getiriliyor, o yüzden yedek parça sorunu yok. Yüzlerce insan bu motoru alırken araştırma yapıp aldı. Hepsi mi yanıldı şimdi soruyorum ? Ben motoru alırken EFE Hondada yıllarca satış sorumlusu olarak çalışmış bir arkadaşa danışarak aldım. Lütfen malları kötülemeden önce, konuyu iyi iredeleyerek yorum yapın.
Eminim olumsuz yazı yazanların çoğu 2 km bile binmemiştir bu motora.

r:
600 lük le başlangıç motoru öneren arkadaşlar, yarın bu arkadaş kaza yaptığında nerede olacaklar acaba...
Hyo250r ın alternatifi yok, Kawa ninja var, o da pahallı !
Grave senin olayın münferit bir olay, mahkemelik olan bir olayı da internet ortamına belgeleriyle taşımamanı öneriyorum, ileride davanın istikrarı açısından senin için sorun olabilir. :silent:
Ayrıca hepsi kul yapısı, düzgün kullanıldığında çoğu marka ürün sorunsuzdur zaten.
Marka Mark nickli arkadaş,
Seçim yine senin, araştır et ama bu motora binmeyip olumsuz yazan insanların yorumlarına da bana kalırsa pek itimat etme.
Bu sayfada bir çok detay var incele faydalı olur.
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/10439-hyosung-gt-250-r-hakkinda-hersey-90.html
Hoşçakal.