hyosung gt 250 r

selam arkadaşlar ben hyosung g 250 r almak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz sizce nasıl bi motor

BBRR adamım eywallah sagolasın taşımışın ya ben oraya koyamadım bende gittim satmak isteyenlere koydum napıyım sölesene oraya nasıl koyuyoz

ertugrul adamım sende sagol ama ordaki bilgiler beni kesmedi ya daha sofistike bilgilere ihtiyacım war

Son düzenleme:

red

bende gt250r istiyorum cok begeniyorum o motoru ama tabi fiyat bir ögrenciye göre biraz tuzlu :) artık biraz biriktirebilirsek bakalım ama zor biraz...

hocam valla bu motor hacim olarak japon 1000 liklerden hiç asagı degil...

fiziki görünüm 10 numara ...:cat:

bende derimki 8.000 ytl onlara vericeyine 2.000 ytl daha ayarlama çalış 10.000 ytl ye 2001 honda cbr600f, 9.000 ytl ye 1999 cbr600f yada 1999- 2000 r6 gibi motolar düşün sonuçta marka kuvvetli bide çok fark var arada ya (240 km de dünyada böyle bi zevk olamaz diyosun devil eksoz.olacak tabii)

sagolun dostlar çok yardımcı oldunuz ama hala karar veremedim ama honda alabilirim cbr600f ama biraz tuzlu bakıcaz artık o olmazsa hyosung gt 250 r alıcam neyse hepinize çok teşekkür ederim

:cat:

bak delikanlı ben 51 yaşındayım hyosung gt 250 r yi görünüşüne aldanıp satın aldım daha 1000 km olmadan ısınınca vitesi boşa geçmemeye ve takılmaya başladı defalarca servisleri dolaştım çözemediler normalde garanti şartlarına göre garanti süresi içinde 3 kez aynı arızayı yapınca ve halledemiyorsa motoru değiştirmeleri lazım onuda yapmadılar başıma bela kaldı ve çok düşük fiata satmak zorunda kaldım, ayrıca yedek parça zor bulunuyor hiçbir servisin elinde yok çok bekliyorsun ve servisleride iyi değil bu işten anlamıyorlar. Muhatapta bulamıyorsun motoru alınca seni tanımıyorlar. Bilhassa kıızıltoprak taki
bayisi istanbul motordan da çok çektim. Devamlı fabrikayla muhatap olmak zoruında kaldım onlarda bir dereceye kadar yardımcı oluyorlar. Devamlı elin kullanırken motor ısınınca debriyajda olması lazım sıkışık işstanbul trafiğinde zor oluyor çünkü dur kalklarda vites boşa geçmiyor ıısınmaktan ötürüi. Ellerin tutuluyor uyuşuyor zaten motorda titremede ahddinden fazla. Sana tavsiyem bu motorun yanına yakşlaşma göçrünüşünede aldanma, sıfır alacaksan bi
raz parana kıy iyi ve tanuınmış markalardan al yada bunu sıfır salana kadar 3-4 yaşında başka iyi bir marka al o markaların ölüsü bunun sıfırından iyidir. Dediklerimi göz ardı etme sonra başın yanar. Bu mootorun v
ites problemi yüzünden kaza bile yapıyordum birkaç kezde vitesleri kitlendi. Düşünki daha 1000 km bile yapmamıştım.
l

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Formlarda zaten burada defalarca yazildi Hyo vites problemi bu bilinen birsey ve motora alistiktan sora bosa gecme problemi yasanmiyor benim alismam baya uzun sure aldi ve zamanla vites daha rahat bosa gecmeye basladi. Ben 6000km yaptim motorla gayette memnundum. Yedek parcaya gelince sorun yasandigini daha hic gormedim kullanan arkadaslardan benim sahsen parca degistirme gibi bir ihtiyacim olmadi. Servise ve hizmete gelince suana kadar hic bir bayinin motor ne marka olursa olsun motoru aldiktan sonra acikcasi ilgi guler yuzlu oldugunu gormedim bu ozellikle hyo has olan birsey oldugunu zannetmiyorum.

sagolun dostlar çok yardımcı oldunuz ama hala karar veremedim ama honda alabilirim cbr600f ama biraz tuzlu bakıcaz artık o olmazsa hyosung gt 250 r alıcam neyse hepinize çok teşekkür ederim

:cat:
www.hyosungfanclub.com gir bu siteye kafandaki her soru işaretinin cevabı mevcut.
Ayrıca vites geçiş problemli değil Sadece 3 den 2 ye geçirir gibi tam basmıyorsun pedala. Biraz daha hafifçe dokunuyorsun boşa geçiyor. Alışırsın sorun etmesin kimse.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaş almıştır makinasını....Hortlamış konu.....

06-09-2006, 00:21 AM

--------------------------------------------------------------------------------
Esmercan adlı üyeden alıntı:

BBRR adamım eywallah sagolasın taşımışın ya ben oraya koyamadım bende gittim satmak isteyenlere koydum napıyım sölesene oraya nasıl koyuyoz

ertugrul adamım sende sagol ama ordaki bilgiler beni kesmedi ya daha sofistike bilgilere ihtiyacım war

Koptum yaaa.....:queen:

bak delikanlı ben 51 yaşındayım hyosung gt 250 r yi görünüşüne aldanıp satın aldım daha 1000 km olmadan ısınınca vitesi boşa geçmemeye ve takılmaya başladı defalarca servisleri dolaştım çözemediler normalde garanti şartlarına göre garanti süresi içinde 3 kez aynı arızayı yapınca ve halledemiyorsa motoru değiştirmeleri lazım onuda yapmadılar başıma bela kaldı ve çok düşük fiata satmak zorunda kaldım, ayrıca yedek parça zor bulunuyor hiçbir servisin elinde yok çok bekliyorsun ve servisleride iyi değil bu işten anlamıyorlar. Muhatapta bulamıyorsun motoru alınca seni tanımıyorlar. Bilhassa kıızıltoprak taki
bayisi istanbul motordan da çok çektim. Devamlı fabrikayla muhatap olmak zoruında kaldım onlarda bir dereceye kadar yardımcı oluyorlar. Devamlı elin kullanırken motor ısınınca debriyajda olması lazım sıkışık işstanbul trafiğinde zor oluyor çünkü dur kalklarda vites boşa geçmiyor ıısınmaktan ötürüi. Ellerin tutuluyor uyuşuyor zaten motorda titremede ahddinden fazla. Sana tavsiyem bu motorun yanına yakşlaşma göçrünüşünede aldanma, sıfır alacaksan bi
raz parana kıy iyi ve tanuınmış markalardan al yada bunu sıfır salana kadar 3-4 yaşında başka iyi bir marka al o markaların ölüsü bunun sıfırından iyidir. Dediklerimi göz ardı etme sonra başın yanar. Bu mootorun v
ites problemi yüzünden kaza bile yapıyordum birkaç kezde vitesleri kitlendi. Düşünki daha 1000 km bile yapmamıştım.
l

Trustwind (Özhan abi) merhaba ben Hasan :cherry: bu arada arkadaşlar bahsedilen motoru alan kişi benim avatarda resmi görünüyor. Yaw Özhan abi yazdıklarının hiç birine takılmadımda çünkü vites problemi senin sandığın gibi kronik bir problem değil ve ben o bahsettiğin sorunu yaşamıyorum artık. Ama ucuza satmak zorunda kaldım demene biraz bozuldum yaw :cherry: e ben 7200 ytl verdim ya o motora alım satımla bana 7500 e geldi. Zaten sıfırı 8250 idi ozaman hatta şimdi bile 7900 e sıfırı var Altunizadede. Haa kaskı montu dizliği falan düşersek 6500 e aldım diyebiliriz. Herneyse bunlar problem değil. Şaka bir yana az bir sürede olsa kullandığın motor hakkında olumsuz yazmana üzüldüm, ben bu vesile ile Hyosung sahibi olmama vesile olduğun için sana teşekkür etmek istiyorum, sen her ne kadar memnun kalmadım deyip başkalarına tavsiye etmesende ben Hyosung ta umduğumdan fazlasını buldum. Sanıyorum beklentilerimizin ne olduğu çok önemli şikayet konusunda. Herkese hayırlı geceler.:wiinkk:

merhaba

Siz Altunizade de gt 250 r ın 0 ı var 7900 ytl demmişsiniz.Nerde satılıyor acaba .Bana bilgi verebilirmisiniz lütfen.

Motosikleti
Forza 250
topic hortlatmakta üstünüze yok!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar