- Konu Yazar
selam arkadaşlar ben hyosung g 250 r almak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz sizce nasıl bi motor
gt250r yerine gt250 al
www.hyosungfanclub.com gir bu siteye kafandaki her soru işaretinin cevabı mevcut.sagolun dostlar çok yardımcı oldunuz ama hala karar veremedim ama honda alabilirim cbr600f ama biraz tuzlu bakıcaz artık o olmazsa hyosung gt 250 r alıcam neyse hepinize çok teşekkür ederim
:cat:
bak delikanlı ben 51 yaşındayım hyosung gt 250 r yi görünüşüne aldanıp satın aldım daha 1000 km olmadan ısınınca vitesi boşa geçmemeye ve takılmaya başladı defalarca servisleri dolaştım çözemediler normalde garanti şartlarına göre garanti süresi içinde 3 kez aynı arızayı yapınca ve halledemiyorsa motoru değiştirmeleri lazım onuda yapmadılar başıma bela kaldı ve çok düşük fiata satmak zorunda kaldım, ayrıca yedek parça zor bulunuyor hiçbir servisin elinde yok çok bekliyorsun ve servisleride iyi değil bu işten anlamıyorlar. Muhatapta bulamıyorsun motoru alınca seni tanımıyorlar. Bilhassa kıızıltoprak taki
bayisi istanbul motordan da çok çektim. Devamlı fabrikayla muhatap olmak zoruında kaldım onlarda bir dereceye kadar yardımcı oluyorlar. Devamlı elin kullanırken motor ısınınca debriyajda olması lazım sıkışık işstanbul trafiğinde zor oluyor çünkü dur kalklarda vites boşa geçmiyor ıısınmaktan ötürüi. Ellerin tutuluyor uyuşuyor zaten motorda titremede ahddinden fazla. Sana tavsiyem bu motorun yanına yakşlaşma göçrünüşünede aldanma, sıfır alacaksan bi
raz parana kıy iyi ve tanuınmış markalardan al yada bunu sıfır salana kadar 3-4 yaşında başka iyi bir marka al o markaların ölüsü bunun sıfırından iyidir. Dediklerimi göz ardı etme sonra başın yanar. Bu mootorun v
ites problemi yüzünden kaza bile yapıyordum birkaç kezde vitesleri kitlendi. Düşünki daha 1000 km bile yapmamıştım.
l