Hyosung GT 250 r mı? / S&T Kanuni mi?

Tercihiniz hangisinden yana?

• Kullanılan toplam oy
    63
  • Anket kapatılmış .
Merhaba arkadaşlar;

Bir anket yapmak istedim , bakalım oyunuzu hangisinden yana kullanıcaksınız ve neden sebeplerini yazarsanız sevinirim?Anket yapmayıda beceramedim galiba :salut:
ve kimileri S&T'ler de titreşimin çok olduğunu söylüyor bu doğrumu?

1) Hyosung GT 250 r mı?

2) S&T Kanuni mi?

(Bu başlığı açtım diye lütfen kızmayın gerçekten çok merak ettim)

Teşekkürler...:)

kanunide enjeksiyon oldugu için kanuni derim bn. geri kalan cogu seyleri aynı zaten.

Enjeksiyonlu makine 1 adım öndedir zaten gerisi aynı makine gram oynama yok.

zaten aynı makine ne ankati ne kıyası varmı sıfır hyo....allah allah ya bu konuyu tartışmaktan bıkmadı bu millet ...

kesinlikle st kanuni hyosung da çok kullandım st de ama enjeksiyonlu gelişmiş teknoloji bir makina varken neden eski ? ayrıca hyo parçaları artık tükenmek üzere karbüratör ve benzin yakıt sistemi ile alakalı parçalarda sıkıntı var motor aynı motor parçalar aynı sadece ismi değişik alacaklara tavsiye ederim AYRICA st lerde kesici var bizzat denedim kesiciye sokunca 11.5 000 devirde güzel ses veriyor buda bence bir + dır hyolarda kesici yok
fotoraf0200w.jpg

Son düzenleme:
Hangi ST de kesici varmıs :farao:

Ben de Bizzat test ettim ! :farao:

Hangi ST de kesici varmıs :farao:

Ben de Bizzat test ettim ! :farao:

emin olabilirsin caner in STde vardı ve takır takır saydırıyordu... sen o devire çıkartmamışsındır... bizzat şahidim var.. motor satılmasaydı videoyu çeker koyardım :wiinkk::bounce:

Motosikleti
Cbr 650F
çok tanımıyorum ama kanuni daha iyi sanırım
enjeksiyon dışında pek bi fark yok gibi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kanuniye karşıyım; Gerekçesi; antin kuntin distribütörlüğü globalden aldı.şimdi markayı yedek kulübesinde oturtuyor. amaç ciddi rakip çıkmasın ama yemezler.. tabiiki globalin hyosungu daima iyidir.Çünkü motorları getirirken ince eleyip sık dokuyorlardı. Kanuni gibi parçadan çaldırmıyorlardı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar