Bu hyosung yeni kasaya geçmiyor mu?
fuarda sormustum buyuk ıhtımallle hem gd250r hemde gtr 250 r gelıcek dedıler ama bellı degıl harellde henuz bu sene gerı kaldı rakıplerınden
Bu hyosung yeni kasaya geçmiyor mu?
Tasarım çok eskidi. Koca firmasın tasarımcı çalıştırsa çok iyi olacak. Motor blogu biraz yenilik yapsa ağırlık düşşe. Hyosung v olması zaten bir + iken 10 yıldır aynı tasarım yakışmıyor.
Merhaba arkadaşlar. Motorum 2007 model Hyosung GT250R modeli. Bugün muayeneye gittim fakat park lambası yanmıyor diye muayeneden geçirmediler. Neymiş kontağı açınca park yancakmış ve hep yanık kalması lazımmış kontağı kapatana kadar. Bu modelde park varmıydı ilk defa böyle bişe başıma geliyor daha önce tek seferde geçmiştim. Neyse, muayeneden geçemeyince istasyon yakınlarında motosiklet tamircisi vardı soluğu orda aldım tesadüfki ustada da hyosung gt250r varmış. O da aynı şeyi söyledi Hyosunglar da park yok o zaman bende mi geçemicem muayeneden falan dedi. Bilen biri bilgilendirirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
Bilgiyi verdiğiniz için tşkler bende önümüzdeki haftaya girecektim bi kontrol ediyim parkları. Bu arada sonradan takılma el yapımı bir egsoz var şuan üstünde normalden biraz daha ses çıkarıyor haliyle. Egsoz konusunda bir sıkıntı yaşanır mı veya ölçütü nedir acaba bunun?
senin eksozun muayaneden geçmesi diye bir sıkıntı olmaz sokmazlar bile :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
Ayrıca eksozdan geçse motor sağa çekiyor onun yüzünden balansa sokman lazım![]()
![]()
Arkadaşlar face grubuna üyeyim, hergün biri şurası sorun çıkarttı vs diyor bu motor cidden öylemi? Hiç mekanik yağ değişimi vs. den anlamayan ben ciddi anlamda cbr 125r satıp alıcam hemen uygun bi km de 2013 modelini. Ama 9 10 bin motordu lastikdi vsden sonra 2-3 binde motora harcamak istemem.
en çok duydugum 3 sorun mesela, gaz teli kopması
yağmurdan yada ileri km lerde gösterge saati bozulması
2 silindirden bujiler dolayısı ile 1 silindire düşmesi yada performans düşmesi.
Bunları çok goruyorum kronik mi acaba, ben her halükarda alıcam kendimin elbet hatası vs ile sorun olur (cbr a bakım vs 1.500 tl harcamışımdır) enzından kullanıcılardan yorum almak çok sağlıklı oluyor.
İSTANBULDA 60 VEYA 80 TL GIBI ISCILIK ODEMISTIM BEN IKINCI BAKIM DA2013 Model Gt250R sahibiyim. 2. bakıma götüreceğim motorum şuanda 3150km'de. yağ ve yağ filtresini kendim alıcam. İşçilik olarak ne kadar ücret alıyorlar?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------
garantiyi bozmaması için flanş yaptırdım egzoza.
[url]http://i.hizliresim.com/Yv7rAl.jpg[/url]
Uyumludur hepsiyle merak etmeyin.Çinden aliexpress den alabilirsin.Resimdeki manetleri nereden aldınız acaba? Sorduğum bütün satıcılar 2007-2010 arası modeller için falan diyorlar. Kullanıcılar hepsi birbirine uyuyor diyorlar anlamadım. Ebayda ki ilanlardada öyle hep 06-10 gibisinden.