Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Frenlemede bir espirisi varsa, fiyatıda uygunsa kırmızıya boyayıp takılır :)

Şaka mı yapıyosun :)
600RR ın komple fren sisteminin gücünü bir düşün. Frenlemen 3-4 kat güçlenir. Piston sayısı 4 den 8 e çıkacak. Piston çapı 14mm den 16mm ye çıkacak. Artı olarak daha kaliteli kaliperler ve fren merkezinin etkisi var.

Harbi mi? :) yurt disindan getirtip takmak lazim ozaman :) çelik fren hortumlariyla destekleyerek :))
Harbi.
Neredeyse sıfır gibi temiz satın aldım komple manet, fren merkezi, kaliperler ve balatalar 270tl bence hiç bişe değil.
Tabi benim motor GT 650 olduğu için daha bi lazım bana.

B95RdM.jpg
[/url][/IMG]

600RR ın komple fren sisteminin gücünü bir düşün. Frenlemen 3-4 kat güçlenir. Piston sayısı 4 den 8 e çıkacak. Piston çapı 14mm den 16mm ye çıkacak. Artı olarak daha kaliteli kaliperler ve fren merkezinin etkisi var.

Harbi.
Neredeyse sıfır gibi temiz satın aldım komple manet, fren merkezi, kaliperler ve balatalar 270tl bence hiç bişe değil.

O saydıkların 270 liraysa bedavaya almışsın :)

Harbi.

2 gün önce motoru sattım araba almak icin yoksa bende yurt disindan getirtip takardim..bunu ogrendigim iyi oldu,bidaha 250r alirsam ilk iş frenleri yenilemek olacak.

Bu arada 11.000 tl ye araba da bulamadim ne yapicam bilmiyorum :)

Arkadaşlar merhaba, şu an motorumu satıp Hyosung GT250R ile SS a geeçmek istyorum, Ankaradayım, satmayı düşünen arkadaşlar varsa ilan vermediyse falan yardımcı olabilir misiniz? Dikkat etmem gerekenler nelerdir?

Arkadaşlar merhaba, şu an motorumu satıp Hyosung GT250R ile SS a geeçmek istyorum, Ankaradayım, satmayı düşünen arkadaşlar varsa ilan vermediyse falan yardımcı olabilir misiniz? Dikkat etmem gerekenler nelerdir?

Satmayı düşünen, ilan açmamış ben varım :D Dikkat etmen gereken şey motordan çok motoru kullanan şahıs, yani apachiden motor alma :)

burda bir sorun var. normalde 250lerde 2 vida arası bağlantı noktası düz iniyor o yüzden 2 vida arasını taşlamadan nissin kaliperleri oraya yerleştirilemez.

fotoğrafta mevcut kaliper bağlantısı x5 ve yeni gt650lerde var..

yoksa buda mı değil undocup :)

eup

selam hocam kullanıcısına bakmak gerekli diye düşünüyorum, bakımlarını zamanında yaptırmış kullanırken redlinelarda gezinmemiş birisi olmalı
yani ben :) buda Ankara'dan ilanım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-beyaz-2012-model-kazasiz-boyasiz-178847694/detay/

Cümleten selamın aleyküm 2013 Hyosung GT250r arıyorum renk önemli değil temiz olsun yeter yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar merhaba. ismim tolga istanbul anadolu yakasında oturuyorum iş yerim avrupada cevahirin orda. şuan cbf 150 kullanmaktayım önceki motorum ybr 125 di. Motorumu yükseltmek istiyorum fakat denemeden motosiklet almak istemiyorum. Acaba aranızda 2013 model yeni kasa gt250r i olan varsa ve kısa bir deneme için bana yardımcı olursa çok sevinirim numaram 545 891 61 65

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar