bugün gelecek olan yok anlaşılan. ?

Bu akşam çıkılacaksa gelebilirim
Arkadaslar kontagi cevirdigimde fl ikaz lambasi kirmizi sekilde yaniyor motoru calistirinca sönüyor sizde de durum ayni mi?
Bende de durum aynı. Sıkıntılık bir durum olduğunu düşünmüyorum. Hareket halindeyken yanarsa sıkıntı.
2011 Model Hyosung GT 250R'ıma katlanır plakalık taktırmak istiyorum. Fakat aklıma şu soru takıldı; bu plakalığı alsam onu monte etmek için ekstradan motorumun sağını solunu delecek miyim yoksa çıkardığım orjinal çamurluğuyla standart yuvalara mı sahip olacak ? Bilen varsa cevaplayabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
katlanabilir plakalıkla birlikte gelen aparatı deliceksin. motorda bir şey delmen gerekmiyor. ben öyle yaptım ve sıkıntısız kullanıyorum.2011 Model Hyosung GT 250R'ıma katlanır plakalık taktırmak istiyorum. Fakat aklıma şu soru takıldı; bu plakalığı alsam onu monte etmek için ekstradan motorumun sağını solunu delecek miyim yoksa çıkardığım orjinal çamurluğuyla standart yuvalara mı sahip olacak ? Bilen varsa cevaplayabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
ceza olayı şansa bağlı kapalıyken yunusa denk gelirsen durdurur yazar. en ufak cezayı yazıyorlar o da sıkıntı olmaz. şehir içinde plakalığını açarsın. şehir dışına, uzun yola çıkarken kaparsın.
istanbullu arkadaşlar fırtına da dindiğine göre bir akşam toplanalım da potorları gezmeye çıkaralımbenim potor 11000 bakımdan çıktı kayalar, potorda hiç sıkıntı yok dedi yolladı beni ancak bana çekişten düşmüş gibi geliyor. ya hava-yakıt karışımında sıkıntı enjeksiyon reset istiyor ya da başka bir şey var. turlarken bir karşılaştırmalı bir de test yapalım.
Arkadaşlar bu akşam ufaktan bir buluşma yapsak katılımcı olur mu? Var mı dışarı çıkmayı düşünen, bizde oturur çay içer, muhabbet ederiz diye düşünüyorum. Sizler ne dersiniz?
ben bir aksilik olmazsa orda olucam. gidecek arkadaşlarla buradan haberleşip orda buluşabiliriz. toplantı ve etkinlikler güzel oluyor en son balıkesir festivalindeydim genelde festivalleri de kaçırmamaya çalışıyorum. bu yakınlarda yalova festivali de olacak istanbula feribotla yakın olması sebebiyle istanbuldan bir çok arkadaşın katılacağını düşünüyorum. feribotun ön tarafı komple motosiklet doluyor ayrı bir güzellik katıyor![]()