yedek depo var mı arkadaşlar bizim motorlarda?
arkadaşlar agresif kullanımda kmde kaç kuruş yakıyorsunuz, sakin kullanımda kaç kuruş?
arkadaşlar agresif kullanımda kmde kaç kuruş yakıyorsunuz, sakin kullanımda kaç kuruş?
7000de bitmemesi lazım, zinciri iyice temizleyip tek tek baklaları kontrol edin bir sakatlık yoksa kullanmaya devamArkadaşlar 7000 bakımına 7350 km de gittim.Bursa da servis 190 tl ücret aldı benden motor yanına 50 tl yağ filtresine 20 tl arka fren balatasına 40 tl işçilik 80 tl aldı...zincir ayarı gerdirme ufak bir yağlama ve debriyaj ayarı yaptı.burda tamam dedik fiyat normal dedik..Fakat bana 7350 km motor için zincir bitmiş değiştirmeniz lazım dedi...150 tl 200 tl zincir fiyatları..bende zincir şimdilik kalsın 12000 bakımında değiştiriniz dedim. Bu şekilde tehlikeli binme dedi servis yetkilisi..3000 bakımında bu servise gitmiş ve zinciri siyah bir yağ ile yaklaşımını görmüştüm başka bir Motorcu abime gittim hemen gaz ile zinciri temizlendi ve sprey tarzında yağ sıktı zincire bende 200 kde bir sprey yağ kullanıyordum bu gribine gitti eski usul yanık yağ sürmüş şimdide sağlam olan zinciri değiştirecek düşüncesine katıldım bugün başka bir motoruna gidip zincirin bitip bilmediğini sorucam. Sizce 7350 km de zincir değişirmi? .agresif kullanan biride değilim.sadece hergün 12 km dik yokuş çıkıyorum.hepinize Teşekkürler. ..