Forum için yazması lazım onu buraya yapıştırırsan resmi yükledikten sonra fotolar burda boy gösterir
Ve aynalar çok tatlı durmuş gerçekten, ama uzunluğuna gelince gidonu fazlasıyla geçiyor gibi sanki eğer düşündüğüm gibi değilse link veya marka model verirseniz sevinirim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:52 ----------
Bana yakınlarda bir yerlerde çok acil derece bu motordan anlayan birileri lazım USTA'larım sizlere seslieniyorum lütfen bir mesaj atıp beni rahatsız edin , gerçekten kafam alak bullak motosiklet canımı sıkıyor son zamanlarda bir şeyler ters gidiyor hissediyorum

:rendeer:
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:54 ----------
Bakıma soktuğumda hava filtresi değiştirilmesi gerek dicekler banko ki bende değiştirmek isticem , K&N Hy-6507 '' 100 Tl civarı alıp taktırsam mı yoksa kendi dedikleri hava filtresini mi temizletip taktırsam karar veremedim ?
Bu arada
bakıma götürürken A'dan Z'ye olmasa da A' dan Y' ye kadar bilip anlayan gönüllü birinide yanımda olmasını rica ederim . Hem hoş muhabbet sohber eder hemde yolunda gitmeyen şeylere karşın. İster mesaj atın ister buraya yazın ama benim için gerçekten önemimli 2. periyodik bakımı yapıldı sadece yaza hazırlık gibisinden götürcem boşu boşuna
75 Tl sadece İşçiliğe vermek istemiyorum..!!!!