Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sagolun hocam.Asa11 bana sorduysan eger cok bisey tutmadi iki bujiyide yeniledik. 50 liraya cozduk gibi

Iyi ucuza gelmis hayirli olsun. Bende naked ve r versiyonu arasinda kaldim boyum 185 cm sen de bel agrisi oluyor mu ? Belim agrir diye korkuyorum.
Benim boyda o civarda. Kisa suruslerde olmuyorda uzun yolda yoruyor beni. Tabi kisiden kisiye degisir. R modelini sevdigim icin bel agrisi filan kafaya takmiyorum ben keyif almaya bakiyorum :)

Bellik kullanin rahat edersin birde oturus pozizyonu da onemli ben uzun yola gittim pek Sikayetci olmadim

tüm motorsiklet seven arkadaşlarıma,özellikle gt 250 r sevdalılarına selam,geçen hafta itibari ile 2012 gt 250 r ıma kavuştum,şu an için benzin ölçme ve motora alışma safhasındayım,herkese şimdilik saygılar

esc

hocam ınternette sahıbındende vs satılan balataların cogu yan sanayi yada benzer balata kullanan motorlara ait ben tüm motorlarımda balata değişiminde başka modelın orjınal balatasını kullanıyordum gayette memnundum mesela mondıalın balataları bırebır aynı orjinalını alırsanız 7 tl gıbı bır rakama işinizi görür yok ben orjınal alacagım dersenızde kanunının sıtesıne gırıp orjınalını artık kac para bılmıyorum alabılırsınız.
Cevap için teşekkür ederim kardeşim. Zate bende orjinal kazığı yememek için soruyordum. Mandial'in hangi modelmi bizim motora uyuyor? Paylaşırsan sevinirim.

arkadaşlar km saati milden km nasıl geçiyor bilen varmı bilen yokmu servise telefon açtım onlarda bilmiyor nasıl servisse

1. Anahtarı ON konumuna getir KM 88888 ler gidip km'si yazana kadar bekle.
2. Off konumuna getir anahtarı bir kaç saniye bekle.
3. Reset ve Select tuşlarına basılı tut elini çekme.
4. Reset ve Select tuşlarına basılıyken anahtarı ON konumuna getir MPH, KM olana kadar bekle biraz uzun sürebilir. KM olunca Reset ve select i bırak bukadar.
Deneyince oldu veya olmadı diye yazarsın.

Kaynak: http://korider.com/index.php?topic=13704.0

Depodan gelip aşağı ya doğru sarkan bir hortum var. O hortum depo tahliyesi midir?

Bendeki tahliye hortumundan benzin akıtıyordu servise gittim depo değişecek dedi 1500 tl para çıkarttı bende bşka bir çözüm yokmu deyince o tahliye hortumunun ucuna vida taktı arada bir depo kapağını açıp havalandır bir şey olmaz dedi. 1 seneden fazladır böyle kullanıyorum hiç sorun çıkartmadı. Sizce ileride bir sorun çıkartırmı?

Aküsepetinden aldığım bosch marka aküm bugün geldi ve taktım şimdilik sağlıklı çalışıyor, ileride ne olur göreceğiz. Ayrıca akusepeti.com'u öneririm ayın 3'nde akşam 9 da sipariş verdim 4'nde kargoya verildi bugün elime ulaştı :)

esc

Bendeki tahliye hortumundan benzin akıtıyordu servise gittim depo değişecek dedi 1500 tl para çıkarttı bende bşka bir çözüm yokmu deyince o tahliye hortumunun ucuna vida taktı arada bir depo kapağını açıp havalandır bir şey olmaz dedi. 1 seneden fazladır böyle kullanıyorum hiç sorun çıkartmadı. Sizce ileride bir sorun çıkartırmı?

O hortum deponun içindeki gaz basıncıyla açık hava basıncını eşitlemek için. Hortum yıkanırsa sıcaklık arttığı zaman deponun içindeki gaz sıkışıp patlayabilir. Sık sık depo kapağını açıp havalandırmak iyi fakat geçici bir çözüm. Bence mutlaka başka bir ustaya baktırın. Muhakkak tamiri mümkündür.

Konu biraz renklensin. Eski motorumla geçen yaz yaptığım bir geziydi.
(detaylı konu)

zwe6.jpg

mkye.jpg

bqt6.jpg

rj3j.jpg

f7gj.jpg

om2c.jpg

zunn.jpg

p8gs.jpg

5l6n.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar