Para çok ciddi sorun değilse. Elindeki motosikleti satmadan yenisini satın almak iyidir. Ben de öyle yaptım.
Çünkü sattığında yeni motoru bulana kadar motorsuz kalıyorsun bu da içine tam sinmeyen motoru almana sebep olabilir.
Yılbaşı kredileri falan daha uygun diye bliyorum Bende garantiden çektim maaş müşterisi hesabı....İş konusunda hayırlısı olsun.
Ben motoru hiç satmak istemiyorum hatta sticker şekli falan niyetindeyim ama askere gitme durumum var karışık durumlar o yüzden ilan duruyor işte
bana sat şu hyoyu hüseyin gözüm kalıonapiyim oguz oluculer yuzunden bende boyle pinti oldum iste
---------- Post added at 15:39 ---------- Previous post was at 15:34 ----------
valla ben satilmasini beklemeden aldim 600 f'i.Bekleseydim hala bir 600f alamayacaktim duzgun f bulmak zor zaten. hayirlisi bakalim
::yanliss::farao:::rantinp:::rantinp:::ban::Hüseyin, sen cimrisin bende ölücüyüm.... Bir şey demiyorum, protesto ediyorum seni :queen:
bana sat şu hyoyu hüseyin gözüm kalıo
işim güçüm belli olsa alırım ben seninkini de
Oğuz adminin motoruna ölü teklif yapmış sanırım)
600 km sonra değiştirmen gerekiyor. Normalde kac bakımını yaptıracaksın bilmiyorum ama garantide 3000 km de bir bakım sırasında değiştirilir. 500km toleransı vardır yağ değişiminin ama shell yağ hiç kullanmadığımdan ben direkt 600 km sonra değişirdim tolerans süresini kullanmadan:cat:sa agalar nasılsınız ?
ya bu shellin 4t yağı varya son bakımı yaptırmaya gittiğimde randevu al demişlerdi
kendi ustamda kapalıydı
yağı alıp kendim değiştirmiştim ama ,bu kaç bin gidiyor 3000 mi ideali 4-5 bin mi gidiyor ? 10-40 shell 4t yağ ? 2400 km olmuş
Bakım kağıdında yazıyor 4000km de bakıma girdiğini fakat tavsiyen 3500lerde yağ değiştirmeniz.3000km den aşağıda değişen varsa israf dan başka birşey değil
Her motorun mutlu mesut çalıştığı yağ vardır. Motosiklette 8 defa yağ değiştirdim. Her yağı ufaktan denedim.
Hyosung'un motor bloklarının en sevdiği yağ sıralaması Motul 5100 > Castrol racing> ipone vtwin> shell 4t(titreşimi çok arttırıyor)
Bunu dikkate almanızı nacizane tavsiye ederim.
Öyle de abi bunları burada defalarca yazdık. Her 3-4 ayda bir tekrar ediyoruz ki yeni arkadaşlar da görsünkullanıcılar için değerli bir bilgi.teşekkürler.:cat:
Oğuz adminin motoruna ölü teklif yapmış sanırım)
600 km sonra değiştirmen gerekiyor. Normalde kac bakımını yaptıracaksın bilmiyorum ama garantide 3000 km de bir bakım sırasında değiştirilir. 500km toleransı vardır yağ değişiminin ama shell yağ hiç kullanmadığımdan ben direkt 600 km sonra değişirdim tolerans süresini kullanmadan:cat: