Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Para çok ciddi sorun değilse. Elindeki motosikleti satmadan yenisini satın almak iyidir. Ben de öyle yaptım.
Çünkü sattığında yeni motoru bulana kadar motorsuz kalıyorsun bu da içine tam sinmeyen motoru almana sebep olabilir.

Para çok ciddi sorun değilse. Elindeki motosikleti satmadan yenisini satın almak iyidir. Ben de öyle yaptım.
Çünkü sattığında yeni motoru bulana kadar motorsuz kalıyorsun bu da içine tam sinmeyen motoru almana sebep olabilir.

Motoru satmadan önce 600f'in pazarlığını yapmıştım zaten. Çok yakın bir arkadaşımdan, tertemiz. O yüzden hyosung 7500'e bile satılsa satacaktım kaçırmamak için. Bence yeni motor almak için motorunu satmak isteyenler 3-5 fiyatları aşağıya çekseler, herkes gönlündeki motora kavuşur diye düşünüyorum :)

Eren, kredi oranlarını araştırdım. Garanti maaş müşterisi olduğum için 1.1 oranında faizler sunuyor ve ödemeler çok cazip...
İşin bok yanı; Adamla sabah anlaştım, akşam üstü notere gideceğim zaman işten ayrıldım ne yazıkki... Abi dediğimiz herifin ipiyle kuyuya indik, boğulduk.
Eski işime ocak1 gibi döneceğim... Şuan çalışmadığım içinde kenara attığım paradan yemiş oluyorum. Bilmiyorum artık, hayırlısı bakalım. Özel söktöre gelmeyin arkadaş :mrgreen:

Batuhan, whatsapp'ta farklı... Burada farklı... Vurdurmayı, akünün yerini bile ben öğrettim bu haysiyetsiz öğrencime ama adam benimle dalga geçiyor RR'ı sattığım için ::pokey::::cekic::::144:::rendeer:

Hüseyin, sen cimrisin bende ölücüyüm.... Bir şey demiyorum, protesto ediyorum seni :queen:

Yılbaşı kredileri falan daha uygun diye bliyorum Bende garantiden çektim maaş müşterisi hesabı :)....İş konusunda hayırlısı olsun.
Ben motoru hiç satmak istemiyorum hatta sticker şekli falan niyetindeyim ama askere gitme durumum var karışık durumlar o yüzden ilan duruyor işte

Yılbaşı kredileri falan daha uygun diye bliyorum Bende garantiden çektim maaş müşterisi hesabı :)....İş konusunda hayırlısı olsun.
Ben motoru hiç satmak istemiyorum hatta sticker şekli falan niyetindeyim ama askere gitme durumum var karışık durumlar o yüzden ilan duruyor işte

Ben 10 gün önce baktığımda 1.1 oranı aldım. 9000 24 ay... 250 dosya masrafı + 100 küsür hayat sigortası.

napiyim oguz oluculer yuzunden bende boyle pinti oldum iste :p

---------- Post added at 15:39 ---------- Previous post was at 15:34 ----------

valla ben satilmasini beklemeden aldim 600 f'i.Bekleseydim hala bir 600f alamayacaktim duzgun f bulmak zor zaten. hayirlisi bakalim
bana sat şu hyoyu hüseyin gözüm kalıo :D
işim güçüm belli olsa alırım ben seninkini de

sa agalar nasılsınız ?
ya bu shellin 4t yağı varya son bakımı yaptırmaya gittiğimde randevu al demişlerdi :D
kendi ustamda kapalıydı
yağı alıp kendim değiştirmiştim ama ,bu kaç bin gidiyor 3000 mi ideali 4-5 bin mi gidiyor ? 10-40 shell 4t yağ ? 2400 km olmuş

sa agalar nasılsınız ?
ya bu shellin 4t yağı varya son bakımı yaptırmaya gittiğimde randevu al demişlerdi :D
kendi ustamda kapalıydı
yağı alıp kendim değiştirmiştim ama ,bu kaç bin gidiyor 3000 mi ideali 4-5 bin mi gidiyor ? 10-40 shell 4t yağ ? 2400 km olmuş
600 km sonra değiştirmen gerekiyor. Normalde kac bakımını yaptıracaksın bilmiyorum ama garantide 3000 km de bir bakım sırasında değiştirilir. 500km toleransı vardır yağ değişiminin ama shell yağ hiç kullanmadığımdan ben direkt 600 km sonra değişirdim tolerans süresini kullanmadan:cat:

Bakım kağıdında yazıyor 4000km de bakıma girdiğini fakat tavsiyen 3500lerde yağ değiştirmeniz.3000km den aşağıda değişen varsa israf dan başka birşey değil

Her motorun mutlu mesut çalıştığı yağ vardır. Motosiklette 8 defa yağ değiştirdim. Her yağı ufaktan denedim.
Hyosung'un motor bloklarının en sevdiği yağ sıralaması Motul 5100 > Castrol racing> ipone vtwin> shell 4t(titreşimi çok arttırıyor)
Bunu dikkate almanızı nacizane tavsiye ederim.

Adana İl Temsilcisi
Bakım kağıdında yazıyor 4000km de bakıma girdiğini fakat tavsiyen 3500lerde yağ değiştirmeniz.3000km den aşağıda değişen varsa israf dan başka birşey değil

Her motorun mutlu mesut çalıştığı yağ vardır. Motosiklette 8 defa yağ değiştirdim. Her yağı ufaktan denedim.
Hyosung'un motor bloklarının en sevdiği yağ sıralaması Motul 5100 > Castrol racing> ipone vtwin> shell 4t(titreşimi çok arttırıyor)
Bunu dikkate almanızı nacizane tavsiye ederim.

kullanıcılar için değerli bir bilgi.teşekkürler.:cat:

oguzu hyosung koreden banlatmislar. motorlari öldürdü gebertti verdigi fiyatlarka diyerek :-D:-D

hakkatrn niye ucurdular ya oguzu

Yazık oldu adama ya :| bende diyorum bu konu sakinleşti hayırdır...Sebebi belliiymiş..

Oğuzzzz sen giremiyorsun ama biliyoruz ki okuyorsun bu yazıları kalbimiz seninle :queen:

Oğuz'un yokluğunda hyosung piyasasında bir artış gözlemlenebilir :)) Bu aralar sattık sattık :D

600 km sonra değiştirmen gerekiyor. Normalde kac bakımını yaptıracaksın bilmiyorum ama garantide 3000 km de bir bakım sırasında değiştirilir. 500km toleransı vardır yağ değişiminin ama shell yağ hiç kullanmadığımdan ben direkt 600 km sonra değişirdim tolerans süresini kullanmadan:cat:

duymuştumda emin olmak adına sordum :D motor 3800 de 400 de bir 1400 de 2. yağ değişimi oldu bujileri yeni değiştirdim ngk ile 100 km anca oldu öncesinde tourch muydu neydi ngk yoktuda onları takmıştık ngk gelene kadar , berbat yaw bi tanesi hiç zorlamadığım halde epey bi fincanı sararmış dipten ama yanma rengi süpermiş :D ustam öyle demişti.

@undocap bu shell 4t almıştım ankarada 4.44 bayisinden onlar hep ondan koyuyorlar bende biraz hissetttim pata pata böyle bi tuhaf çalışıyor motor. yağdan olacağı hiç aklıma gelmezdi :S motuluda bulamıyorsun arkadaş ankarada yok . illa kargoyla gelecek isteyecende.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar