Buna 8500 verilecegine huseyinin kiz gibi motor alinir 8.000TL'e + iskender bile ismarlar bana.
+ egzoz olmasi bir haltayaramayacak, two olmadiktan sonra. 600f goruntusude bir halta yaramayacak...
Sonuc olarak cok gevezelik etme :rendeer:
Buna 8500 verilecegine huseyinin kiz gibi motor alinir 8.000TL'e + iskender bile ismarlar bana.
+ egzoz olmasi bir haltayaramayacak, two olmadiktan sonra. 600f goruntusude bir halta yaramayacak...
Sonuc olarak cok gevezelik etme :rendeer:
[/URL]Sonuc olarak cok gevezelik etme :rendeer:
Şu motorları bi satamadınız ya. Ben hyosungu aldım, 2 ay kullandım, ilana koydum, 1 hafta içinde sattım, aynı gün 600F aldım. İlerleyen günler 600F'i ilana koyarsam bakalım ne kadar sürede satılacak![]()
Kaç modeldi?Kaça sattınız?Vallahi herkes çakal olmuş ölücülükte sınır tanımıyorlar o yüzden satamadım bu motoruŞu motorları bi satamadınız ya. Ben hyosungu aldım, 2 ay kullandım, ilana koydum, 1 hafta içinde sattım, aynı gün 600F aldım. İlerleyen günler 600F'i ilana koyarsam bakalım ne kadar sürede satılacak![]()
Hüseyin. 8500 verirsem 600F aynalarını, kaskı, montu, eldivenide alırım :mrgreen:
Eren 5.000 veririm :queen:
sene 2033.. hala oguz bu baslıkta huseyının beyazını dusurmeye calısıyor
http://www.fotografturk.com/upload/fotograf/2012/2/24/8168-xlman62-yasli-motorcu-9051-950px.jpg
Kaç modeldi?Kaça sattınız?Vallahi herkes çakal olmuş ölücülükte sınır tanımıyorlar o yüzden satamadım bu motoru
---------- Post added at 00:36 ---------- Previous post was at 00:28 ----------
600 f aynasını napacan orjinalleri daha güzel .Motorun yanında yağ filtresi veririm hediye olarak:flower:
napiyim oguz oluculer yuzunden bende boyle pinti oldum isteBarış sendemi yahu. Çok güldüm ama :queen::queen: Saygılar abi ::shake2::
Ve yıl olmuş 2050, oğuz kelepir düşürdüğü motoruyla gazlarl:
http://imageshack.us/scaled/landing/338/jetbikebymelonhead118tfzq2.jpg
Eren, biz hüseyinle çok önce bulduk bir birimizi fakat adam inat ! Baksana bir iskenderin bile lafını yapıyor :mrgreen: Cimri, cimri :mrgreen:
valla ben satilmasini beklemeden aldim 600 f'i.Bekleseydim hala bir 600f alamayacaktim duzgun f bulmak zor zaten. hayirlisi bakalim2012 model 8bin kmde, sağa yatmış, sağ grenaj çizik ve çatlak haliyle haziran sonunda 8.000'e aldım.
3 ay sonra 12bin kmde aynı haliyle eylülde 7.750'ye sattım.
250 lira zarar ettim gibi görünüyor ama 600F'e kavuşmak için hiç gözüm görmedi 250lirayı![]()