8'e var demedim. 8 civarlarına bulurum demiştim ve 8.500'e buldumda... Siyah 8800 isteyen bir arkadaş vardı. Link paylaşmıştım o zamanlar dikkat ettiyseniz. . .
Aylar öncede ahmet abiyle bunun muhabbetini çevirmiştik buradan. Bir yerden para beklediğimi ve şubat ayında geliceğini... Şuan alsam zaten binemeyeceğimi (havalar) belki tekrar RR alabileceğimi yazmıştım... Fakat bu hususta, istanbul trafiği için 600cc+ fazla geldiğini ve bunun hararet-yakıt vs gibi sıkıntılarını eski motorumda çektiğimide yazmıştım.
RR veya Hyo almak sıkıntı değil. Şuan sıfırınıda alabilirim fakat ayağımı yorganıma göre uzatmak istiyorum.
Siz ve motorunuzun satışı içinde hayırlı olmasını diliyorum....
Ben size takılıyordum sadece 8 için, kusura bakmayın. Bilindik, tanıdıktan motor almak bence hiç tanımadığım birisinden 13 kasa almaktan iyidir

,
EMREGTR; Bu kötü bir yorummuydu, iyimiydi... Anlayamadım. Fakat buraya yazan arkadaşlar ile iyi kötü bir muhabbetimiz var ve takılıyorum, bulaşıyorum diyelim. Bir daha zaten böyle bir şey olmayacak pistolero arkadaşın tepkisinden dolayı.... :cat: