Yok yaaaa sakin kullanıcıyım da ses güzel çıkıyo 2013 3500 de daha motor 100 tl egsoz taktırdım kendi egsozu sessiz biliyosun motora zarar verirse zaten egsozsuz dolaşmam)))
Motosiklette egzoz, motor aksağımından sonra gelir. Yani en önemli parçalardan birisidir.
Egzozu sök... En fazla 1500-2000 kilometre sonra piston-krank vs her şeyi sıfırdan toplaman gerekli. Tabi bu zamana kadar yakıcağın benzinde cabası olucak. 2 katına çıkacağını tahmin ediyorum sarfiyatın
Şu carbon egzozlar var +5 hp filan. Öyle bir dünya yok, bu yüzden heveslenme
Eğer takılacaksa kaliteli, kendini kanıtlamış bir marka alınmalıdır. Fiyatlar ortalama 500+ başlar. Yok ben bu kadar para veremem diyorsanda smokhead veya avcrom halil usta kötünün iyisi egzozlar yapıyor. Onlara danışabilirsin bunun için. Buda ortalama 200-250TL arası.
Bana kalırsa, tavsiyem; Two brothers carbon slip kısa tüp egzoz olucaktır. 600+ TL
Egzoz yüzünden motoru bağladıklarınıda unutmayınız...
@CEM O konuya cevap yazmayı uygun görmedim kardeşim. Hiç düşünmedim, düşünmeyeceğim. Öyle bir şey olursa bu forumu temizlerim... Herkes düşman olur bana :mrgreen:
Gereksiz adam çok bu sitede, sende biliyorsun....
ercan41 Vites-devir ilişkisini hatırlamıyorum fakat gidilebilir.
Yeni kasalarda beyin, grenaj, gösterge birde yanılmıyorsam amortisör grubunda farklılıklar var. Bununla ilgili daha önce onlarca konu açıldı. Biraz araştırırsanız daha kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.