Bu gidişle benim olucak gibil:
Ne gibi teklifler geliyor hocam, uzun süredir satamadınız şu motoru ? Akvaryum-kitap,cd koleksiyonu takasları geldimi :mrgreen:
Gecen hafta bulunduğum ilçeden biri 8250 verdi satmadım genelde araba takasları geliyor.2007 sini 2 haftada sattım yüksek modeller ölücüler yüzünden ağır satılıyor...
Gecen hafta bulunduğum ilçeden biri 8250 verdi satmadım genelde araba takasları geliyor.2007 sini 2 haftada sattım yüksek modeller ölücüler yüzünden ağır satılıyor...
8 vereyim dicektim, 8250ye vermedim demişsin bu yüzden demiyorum bir şey![]()
Arkadaslar slm simdi basitlik gibi gelicek ama ilk mesaji okudumda onumuzdeki sene gecmek istedigim motor bunu dusunuyorum ama bazi yeni alan arkadaslar sstma yoluna gitti sizden ricam kisaca eksileri ve artilarini yazabilir misiniz ?
Ne kadar yakar
kronik sinir eden sorunlari varmidir
parca sikintisi varmidir
yakit olarak tatmin ediyormu yakisi yaklasik ne kadar yakar
plastik aksam kalitelimidir
vs vs aklima gelmeyen seyler konusunda demek istediginiz bisey varmidir rica etsem...
8e ben alıcağım bir kere, sana ne oluyorl:
walla bilmiyorum bi jant stickerini bile zor çekiyorlar yamuk yumuk sinir oluyorum bir daha kendim çekicem zaten enazından olmassa bn yapamadım derim![]()
Hani sen 2013 kasa bakıyordun :cherry:
Peki hocam bu 2008 model hyosunglar sanirim o yildan sonra kanuniye gecmis diyorlar ve kalitesi dusmus sanirim, bu konu hakkinda bilgin varmi bir arkadasa danistim bende 2008 den sonrasi stm mi ne geciyor flan dedi ama...
Sana 8.500 olur sifir gibi makine8e ben alıcağım bir kere, sana ne oluyorl:
Sana 8.500 olur sifir gibi makine![]()
Ne denk getirirsek artıkl: 8civarlarına 13 bulursam, alırım :queen:
Ne denk getirirsek artıkl: 8civarlarına 13 bulursam, alırım :queen:
İlan falan vermedim ama niyetlenirsen ben de düz yapar 9a bırak::shake2::::zwink::abilirim sana :cherry: Üzerine de 2-3 bi şeyler koyabilirsem drz 400 var gönlümde ::146::
8e 13 model anca yarım metre kar yağınca düşerbana 12 lazım 13ün ön tarafını beğenemedim bir türlü :silent: ama düşük fiyat görürsem düşünmem :queen: gerçi ilanlardaki motorlara pek güvenmiyorum, 2. elden de çok tırsıyorum Allah yardımcım olsun
![]()