Ahmet hocam. Tamam apaçi olarabilirim. 4 silindir sesi ile sevişme fantezim olduğuda doğrul:
Ama çok fazla şehir içi kullanıyorum. 600RR ile yaz aylarında 110 derece motor sıcaklığında resmen YANIYORUM... Tabi 06 kasa full dolu eski motorumun 7.5-8 litre yakmasıda cabasıydı :mrgreen:
Bu nedenlerden dolayı daha düşük CC - bakımları nispeten daha ucuz - Vergi sınıflandırması ve en önemlisi yakıt olarak 4 civarları yakıcak bir motor yani 250cc aliyim diyorum kısacası. Hız ? Hızı anca yanıma yanaşan ferrari ya da aragaz veren scirocco-rcz-leon tarzı araçları tokat manyağı yaparken seviyorum. Boş boş trafikte 250 ile makas atmalar salakça geliyor bana açıkcası. Uzun yola pek çıkmayacağım zaten. Biraz şeklimiz olsun birazda kalıplı bir motora bineyim düşüncesiyle gt250r var aklımda....
İçini açmadan - kurcalamadan nasıl bileyim halil ama :mrgreen: Benim olucakki, parça pinçik edicem. Neresinde ne var, huyu-suyu nedir... Biraz parmakladıktan sonra öğrenicem ince ayrıntıları. Ama 35w olması lazım diye tahmin ediyorum
Ronny scooter vardı, şahsen trafik için biçilmiş kaftandı. Serimi seri, frenlemeside oldukça iyidi. 6 litre agresif şehir içi kullanımda 230 km götürüyordu. Daha ne olsun...
PCX kız motoru oldu hocam istanbulda. Hep hatunlar biniyor + 125 cc motora bu saaten sonra binemem ben. Ne zaman 125cc scooter kullansam illa kayış kopartıyoruml:
Sonra boş yere emanet motorda masrafa giriyoruz. Veya kendi motorumda neyse,,,
Sıcak bir cuma akşamı trafiğe takılda gör 600RR'ı sen halil :queen: Motor hararet yapınca, köşeye çekip milletin sana gülmesini izlersin :mrgreen:
110-115 derece nedir abi. Kotu eritiyor ya, bacaklar iflas ediyor artık... Yakıtın girmesi ve debriyajı öldürmekte cabası tabi.. Bu nedenlerden dolayı 250cc, gt250r diyorum işteale:
Ben Elazığ gibi yerde 600rr'a fan açtırıp donuma kadar terliyorsam, İstanbul'da avcılardan topkapıya giderken gt250rda bile pişerken o trafikte 4 silindiri çekemem kusura bakma
Bide bu kadar gt250r seviyosun ama hala elinde kullanım ve servis klavuzları yok demek ? Utanç verici
Linkten gerekli klavuzları indirin, hayrım olsun
http://halilisvarlar.com.tr/gt250r.rar
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------
Gidonuda taktık bir uzun yolumuz kaldı. Geçen pazar 100 km yaptık ama o sayılmaz. Bu pazar günü 300 km bir rotamız var kulüp olarak. Ancak benim planım bayramda memlekete gitmek. Lakin yeni oturuş pozisyonumdaki rüzgar direnci çok fazla. Gerçi daha tam tekmil kışlıklarla denemedimde gideceğim rotada zorluk yaşarmıyım acaba ? Gerçi bunu soran adam şubatta buzlu zeminde tunceliye gitti ama işte akıl başa gelince insan kaygılanıyor
http://img542.imageshack.us/img542/2663/g3m4.png
İstanbul'da şehir içinde en güzeli sym gts250i evo bence![]()
Sucutur bana ters halil. Ne zaman bi scutura binsem kayışı kopuyor... Sen burgman 650 ile kayış kopartan gördünmü hiç ? İşte o benim :queen:
600RR gibi sürmeye kalkarsan, böyle oluyorl:
srv 850 verelim sanaZinciride kopartacak halin yok ya
)
Halil hocam kısalar için ampül aklımda, unutmadım sizi. Arkadaşın hovardalıktan gelmesini bekliyorum. Onun motora bir şey takmıştık, orsammıydı yoksa philipsmi hatırlamıyorum. Sabah paneli komple tekrar söktüğümüzde bakıcağım sizin için. 3 f arklı marka taktık bu zamana kadar, en güzel aydınlığı veren şuan üzerindeki ama markayı hatırlamıyorum dediğim gibiSök tak - sök tak unuttuk artık.
Barış, egzoz bu motora uygun değil zaten. Motoru çok kısıtlıyor. Bunuda deli gibi ısınmasından anlayabiliriz250cc için üretilen two brothers egzozlar var. Veya ixildi sanırım gp egzozlar vardı. Arkadaşın ninjaya taktırmıştık 2 sene önce...
Cadde üzerinde egzozdan alev atan ninja gördüyseniz heh iş o, bahsettiğim motordu :mrgreen:
Ahmet, yazları her gün caddebostan migros arkasındaydık. Çimenlerde arkadaş grubuyla otururduk. Sırf ipneliğine herkesin önünde sigarayı çıkartır egzoza yanaştırıp yakardım :queen:
Video olarak: https://www.facebook.com/photo.php?v=564777720237384&set=vb.100001154832039&type=3
Sırf şu video için 1 lt yakmışımdırl:
Halil, daha sessiz bir egzoz bulmak zor. Belki susturucu değişikliği ile bir nebze ses azaltılabilir performans egzozlarında...