Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

suan alıştı gecıyor bıraz amotor ıdare edıın:) ıpone yag koydurdum bu bakımda motorun sesını sankı daha cok duyyor gıbıyım.hafta sonu canakkale gezısı yaptım sanırım zıncır bıraz esnemiş gıbı geldı gergınlıgın ın ıdeal olup olmadıgını nasıl anlayacagız sureklı 300 km de bır mazotla temızleyıp yaglıyorum zıncırıde

suan alıştı gecıyor bıraz amotor ıdare edıın:) ıpone yag koydurdum bu bakımda motorun sesını sankı daha cok duyyor gıbıyım.hafta sonu canakkale gezısı yaptım sanırım zıncır bıraz esnemiş gıbı geldı gergınlıgın ın ıdeal olup olmadıgını nasıl anlayacagız sureklı 300 km de bır mazotla temızleyıp yaglıyorum zıncırıde

yakuza_64 bir sende, bir bende gri-kırmızı hyosung var herhalde. Ne internette ne sahibindende bizim renkten başka yok nerdeyse :)

Arkadaşlar bi titreşim olayından bahsetmiştim rahatsız ediyor diye , sizde o 4-5 bin devirlerde hepimizde oluyor demiştiniz. dün gazı veriyorum bırakınca sanki bi yarım sn . geç düşüyor gaz ani bişeyde debriyajı sıkıyorum devir yukarı vuruyor ....
ustaya götürdüm dedim gazı ayarlayamıyorum bi rahatsılık var
sol grenajın vidaları söküp orada bişeyler yaptı gaz telinin bağlantı noktasına motor düzeldi titreşim felande gitti ne oldu ne yaptı anlamadımda :D benim dediğim gibi aşırı fazla bir titreşim vardı dönerken felan gaz ayarlayamıyordum şimdi 10 numara oldu

birde benim arka amortisör aldığımda en yumuşaktaydı şimdi en sertte ama yine acaip çok yumuşak ve sekiyor tatlı oluyor ama :D ağırım 112 kg yum ondanmı acep bizim caner emminin motoruna biniyoruz taş gibi orta ayarda benim son ayarda yumuşak niye öyle ?

Arkadaşlar 2007 model motorumu yaptırma imkanım kalmadığı için parça olarak satmaktayım , bir çok parçası iyi durumda uygun fiyatlara vereceğim , i,htiyacınız olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ,aşağıdaki linkden ulaşıp diğer ilanlarımıda inceleyebilirsiniz tüm parçaların ilanları ve fiyatları mevcut

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-hyosung-gt-250-r-sorunsuz-silindir-piston-132102985/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-ankarada-motor-hasarli-gtr250-110929905/detay/

Bu fırsatı degerlendırın derım fiyati 9000'e dusurdum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-0-dan-farki-fazlasi-ve-kredi-kartli-acil-son-gunler-130882458/detay/

Kredi çekebilirsem alıcam.
Çok fazla git gel yaşadım 250cclikler arasında ama en son artık kararımı verdim hysungda kredi kartım yok umarım kredi verirler öğrenci adama zor ama bakalım :)

İlk defa motora başlıcam kendime güvenim var ama ekstra önerileriniz neler?

ilk motor olacaksa biraz daha düşün derim. tamam 250 lik falan ama biraz sakat diğer 250likler arasında. geçmiş sayfaları okursan bunu çok okursun. ayrıca bütçeni krediyle tamamlıyorsan ufak bir yan yataırmada, kazada falan ciddi ciddi cebini deler. hevesini kırmayayım ama acemiye ve bütçesini ucu ucuna toplayana uygun bir 'ilk motor' olarak çok tavsiye edilmez.

Doğuda motor arayan varsa motorumu 8250 ye bırakacağım. İstanbul'a götürme niyetimdeydim ancak koyacak yerim olmadığından burdayken satayım istiyorum.

Bu aralar pek internet erişimim olmuyor, niyeti olan arkadaşlar direk ararsa sevinirim. Yakın illere getirme imkanım var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-bayramdan-once-son-firsat-motor-istanbula-gidiyor-128535218/detay/

Resimlerde bile hurda olarak görünen bazı motorlara bile 6-7 bin istenirken, 8 bin liraya 2012 motorlar satılamıyor. Tam da ben 2012 aldım, fiyatlar düşmeye başladı :)

Resimlerde bile hurda olarak görünen bazı motorlara bile 6-7 bin istenirken, 8 bin liraya 2012 motorlar satılamıyor. Tam da ben 2012 aldım, fiyatlar düşmeye başladı :)

Aslında fiyatı düşürdüğümden değil İstanbul'da motora yer ayarlayamadım. 2 ayda burda yatıracağıma satayım güzel bişey düşerse istanbulda başka motor alacağım. Motoru istanbula götürsem edeceğim masrafı fiyattan düşüp aynı kapıya çıkmak istiyorum, umarım forumdan birine satılır motor :)

ilk motor olacaksa biraz daha düşün derim. tamam 250 lik falan ama biraz sakat diğer 250likler arasında. geçmiş sayfaları okursan bunu çok okursun. ayrıca bütçeni krediyle tamamlıyorsan ufak bir yan yataırmada, kazada falan ciddi ciddi cebini deler. hevesini kırmayayım ama acemiye ve bütçesini ucu ucuna toplayana uygun bir 'ilk motor' olarak çok tavsiye edilmez.
Butcem o anlamda sikinti olmaz belki direk kredi karti ile alabilirim babami ikna etmeme bagli edemezsem artik birseyler ayarlicam.
Neden sakat dediniz hangi anlamda?

125 cc lik motorumda bile tekerlerin çok iyi durumda olmaması ve her asfaltın kaliteli olmamasından dolayı arada 1 den 2 ye, 2 den 3 e vites atarken ilk başlarda patinaja düşüyordu motor. Şimdi senin ilk motorun olacak ve 250 cc diye küçümseme demek istiyor arkadaşlar. Yanlış hatırlamıyorsam 180 kg civarı GT250R ve gazı dikkkatsizce fazla açarsan 125 liğe göre daha kötü bir durumda kalabilirsin. Benim tavsiyem git gerçekte bir gör motoru üstüne otur ayaklarını yere koy ağırlığı hisset şöyle bir kaç metre ileri geri it, üstündeyken sağa ve sola hafif yatır bakalım bacaklarına ağırlığı biraz gelsin yani tart kendini ve motoru sonra kararını verirsin.

Butcem o anlamda sikinti olmaz belki direk kredi karti ile alabilirim babami ikna etmeme bagli edemezsem artik birseyler ayarlicam.

Ağır, oturus pozisyonu rahatsiz, gidon turu cok kisa, 170-180 km leri gormek mumkun vs vs. yedek parcalar altin pahasi. illa 250 cc ile baslayacagim dersen en ideali bu degil demk istiyorum baslanmaz diye bisey yok.

trafige cıkacak arkadaşlar aman dıyım plakasız kasksız cıkmayın sabah bogazıcınden gecerken ıkı kez cevırmeye takıldım plaka yuzunden memur arkadaş denetımlerın sıklastırdıgınıklarını soyledısanırım bir ay devam edecekmıs

hyosung piyasası hatirladigim, bildiğim en berbat donemini yaşıyor:) almayi dusunenler daha fazla dusunmesin fiyatlar dip..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar