bi hevesle almışlar görüntüye aldanıp. tırt olduğunu anlayan satılığa çıkartmış![]()
'13 Hyosung GT 650 R almak için satıyorum![]()
tamam abi![]()
mübarek kışkırtma insanlarıgörüyon işte selocan ne hallere düştüğümükovalıyolar beni. sen bari gülme
![]()
görüyon işte selocan ne hallere düştüğümükovalıyolar beni. sen bari gülme
![]()
GT250R fiyatı japonlarla aynı değil mi?piyasası olsa gt650 alinacak motor. fiyat da Japonlarla aynı olunca düşündürüyor tabi..
GT250R fiyatı japonlarla aynı değil mi?
o zaman soyle soyleyelim 650 cc dusunen ve 15-20 bin lira ayiran adamın secenegi cok fazla. Japon + avrupalk tum cogeafyalarin motorlari diyelim ouleyse. :-D Demek istedigim buydu kalite farkina vs dikkat cekmek istemedim.GT250R fiyatı japonlarla aynı değil mi?
adamlar çok akıllı yao zaman soyle soyleyelim 650 cc dusunen ve 15-20 bin lira ayiran adamın secenegi cok fazla. Japon + avrupalk tum cogeafyalarin motorlari diyelim ouleyse. :-D Demek istedigim buydu kalite farkina vs dikkat cekmek istemedim.
ama 650 cc hyosung alinir mi ozet olarak? hem de dusunmeden.
o zaman soyle soyleyelim 650 cc dusunen ve 15-20 bin lira ayiran adamın secenegi cok fazla. Japon + avrupalk tum cogeafyalarin motorlari diyelim ouleyse. :-D Demek istedigim buydu kalite farkina vs dikkat cekmek istemedim.
ama 650 cc hyosung alinir mi ozet olarak? hem de dusunmeden.
hocam ben biliyorum tanıyorum hyosung u. ben seceneklerim arasina koyarim. Yine de dusunurum yarin bigun satma ihtiyacim olsa bi 250 lik parasi kadar zararim olacak diye.Emin misin ?
Peki şöyle sorayım
ikiside 0 olarak
Ducati Monster mı alırsın yoksa GT650R mı ?
hocam ben biliyorum tanıyorum hyosung u. ben seceneklerim arasina koyarim. Yine de dusunurum yarin bigun satma ihtiyacim olsa bi 250 lik parasi kadar zararim olacak diye.
ben de soyle sorayım. hem 0 hem ikinci el ilanlariyla monster ve gt650 yi kiyaslayalim. bu monsterin kusursuz oldugunu gostermez ama piyasada tutuldugunu gösterir kuskusuz.
0 motor uzerine konusuyorumBenim gt650 sahibi olduğumu biliyorsun değil mi
Ben gt650 nin piyasada tutulmamasına seviniyorum çünkü gayet makul fiyata almış oluyorum. Fakat 0 olarak 20bintl vermem gt650ye.
Geçenlerde 2010 model gt650yi sıfır olarak 13bintl ye aldı bir arkadaş. Bu fiyat makul ama 18 -20bintl nedir arkadaş