Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

aynen 50-60 TL olsa hiç uğraşmazdım. zaten yarın arıyıcam baktım hala sonuçlanmadı falan diyorlar istanbuldan alıcam parçayı takıcam. hiç uğraşamam nazlarıyla, niyazlarıyla.
Aldıgın derd degilde garantide talabin gözükür parca değişmedi elektrik aksamına müdahaleden garantiden cıkarır bu kıymetli firmanın kiymetli calışanları... sakin yapma öyle birsey garantiden geri dönüşü bekle hatta uyuzluk yap israr et değişsinler 11.000 tl veriyorsun 120 tl nin mi hesabını yapıyorlar.

Arkadaşlar geçenlerde muğladan bi hyodaşım kaza yapmış dün serviste gördüm motoru 2013 yeni kasa bi motorla kafa kafaya girmiş karşıdaki motorlu sarhoşmuş üzerine gelmiş kaça bildiği kadar kaçmış ama genede çarpmış çenesi kırılmış kask yokmuş lafta doktor kask osla daha kötü olurdu demiş ne alakaysa çok geçmiş olsun dikkat edelim arkdaşlar bizde suç olamya bilir karşı taraf böyle geliyo işte üzerinize kaç ma yöntemlerini iyice öğrenmek lazım aslında eğitim şart böyle durumlarda kaçma yöntemleri içni videoalr var izlemek lazım

img0689aby.jpg

geçmiş olsun kaza yapan arkadaşın ehliyeti vardır inş. karşıdakinin ehliyeti varsa sarhoş bile olsa o daha haklı çıkacak. ehliyeti varsa tutanak tutturmuştur inş.

@parça ile ilgili ben de onayı beklemekten yanayım ama 1 haftadan fazla da bekleyemem motor benim kolum kanadım gibi işe gidip gelirken de kullanıyorum. o nedenle fazla uzatırlar sallamaya alırlarsa zaten sizi bilgilendiricem. ufak bir sorunda böyle olacaksa zaten büyük sorunda yanmışız demektir. bakalım kuralkanın kuralları biraz olsun değişmiş mi yoksa hala aynı kural tanımayan kurallarla yola devam mı ediyorlar göreceğiz.

ehliyeti vardır ama tutanak işini bilmiyorum o kazadan sonra başkası ilgilendiyse tutmuşlardır polis falan

geçmiş olsun kaza yapan arkadaşın ehliyeti vardır inş. karşıdakinin ehliyeti varsa sarhoş bile olsa o daha haklı çıkacak. ehliyeti varsa tutanak tutturmuştur inş.

@parça ile ilgili ben de onayı beklemekten yanayım ama 1 haftadan fazla da bekleyemem motor benim kolum kanadım gibi işe gidip gelirken de kullanıyorum. o nedenle fazla uzatırlar sallamaya alırlarsa zaten sizi bilgilendiricem. ufak bir sorunda böyle olacaksa zaten büyük sorunda yanmışız demektir. bakalım kuralkanın kuralları biraz olsun değişmiş mi yoksa hala aynı kural tanımayan kurallarla yola devam mı ediyorlar göreceğiz.

ben senin yerinde olsam merkezi arar cingar çıkarırım, saçma salak işler. Garanti ver ama süründür, parça sat ama dışardan pahalı olsun.

Benim başıma gelirse büyük zarar ederler bu işten valla :) bizim şirketle çalışıyolar kurumsal, ödeme falan alamazlar süründürürüm :)

KAN ÇIKAR KAAAAAAAAAAAAAN :):pl:

ben senin yerinde olsam merkezi arar cingar çıkarırım, saçma salak işler. Garanti ver ama süründür, parça sat ama dışardan pahalı olsun.

Benim başıma gelirse büyük zarar ederler bu işten valla :) bizim şirketle çalışıyolar kurumsal, ödeme falan alamazlar süründürürüm :)

KAN ÇIKAR KAAAAAAAAAAAAAN :):pl:

orda bir hatun var daha ötesine geçip saydıramadım =)

kaliperlerde kullanılan pistonlar paslanmaz maddeden değil en azından hyosunglarda böyle.. düzenli bakım yapılmadıkça bu paslar pürüssüz piston yüzeyinde contalara zarar vericek şekilde oluşmaya başlıyor.zarar gören conta. havada alır yağ da sızdırır, hea ama akan yağ görmüyorum dersenizde balataların sürtünme sırasında çıkardığı tozlar çok az derecede sızan yağ ile birleşip kalipere yapışıyor ve yol koşullarından dolayı oluşan pislikmiş gibi düşünüyoruz..

hazır balataları değiştirirken bahsettiğim olayı fotoğraf ile gösterelim =) balata eridikçe piston daha çok dışarıya çıkıyor ve paslanma daha geniş bir alana yayılmaya başlıyor.yeni balata taktığınızda paslı yer bu sefer contaların olduğu bölüme kadar erişiyor.

dscf7053j.jpg

Selamlar... İzmir içinde motorunu satmayı düşünen olursa lütfen görüşelim. Konu devamına yada özel mesajla bilgilendirirseniz sevinirim.

selam arkadaşlar 15 günlük bir yıllık iznin üzerinden bir bakayım dedim ilk olarak bir şeyi sorayım eğer sizde yoksa direkt garantiden parça isteyeceğim motorun kontağını açtığınızda (enjeksiyonlular) motor testini yaparken benzin santrafişinden ggğğıııııınnnnnvv şeklinde bir ses mi geliyor yoksa yoksa yüksek cc motorlardaki gibi zzzzz sesi mi geliyor?
geçtiğimiz pazar günü hataydan arkadaşlar geldi ve birlikte kahraman maraşa bir gezi düzenledik dönüşte otobanın bedava olduğu kekini yiyerek otobana girdik ve çıkışta tabeladaki kaçış 79.75 tl yazısını görünce biraz andık arkadaşı :) neyse hgs çıkarttık da cezaya düşmeden hallettik :)
gt650r kullanan arkadaş ufak bir kaza geçirmişvirajda lastiği mucura kaptırmış elinde ve kolundaki çizikleri ve motoru görünce koruma ekipmanlarının önemini bir kez daha anlamış oldum aman dikkat edelim.
dün motorcu bir abimizle otururken hiç beklemediğimiz misafirler geldi tanışmaktan onur duydum türkiye motosiklet kulüpleri birliği yönetim kurulundan bir abimiz 60 yaşındaymış ama hiç göstermiyordu :)
son olarak da az önce haberini aldım kilisteki eve erhan erdil stickerları göndermiş teşekkür ediyorum buradaki grubun motorlarına yapıştırır gezeriz artık :)

az önce bostancı sahilde iki tane hyo gördüm biri 12 13model ikiside beyaz. sahipleri burdanmı.?

selam beyler.arka frenin pompası bozulmuş kafasına göre takılıyor.:queen: :queen: balataları da yeni degiştirmiştim.fren pedalına abanmadan tutmuyor yada dokunur dokunmaz kitlemeye gidiyor.daha önce burada okumuştum başka bir markanın fren pompası ile uydugunu ama sayfayı bulamadım. orjinali 230 tl gibiymiş.bilgisi olan varsa yardımlarınızı beklerim.herkese kazasız belasız günler ..

Merhaba gtr kullanıcıları.bende bir gtr almak istiyorum tek sıkıntım boyum 1.90 cm :) cik.acaba sizlerin boyları kac cm.ben motorun üstünde sırıtırmiyım acaba?

selam beyler.arka frenin pompası bozulmuş kafasına göre takılıyor.:queen: :queen: balataları da yeni degiştirmiştim.fren pedalına abanmadan tutmuyor yada dokunur dokunmaz kitlemeye gidiyor.daha önce burada okumuştum başka bir markanın fren pompası ile uydugunu ama sayfayı bulamadım. orjinali 230 tl gibiymiş.bilgisi olan varsa yardımlarınızı beklerim.herkese kazasız belasız günler ..
Pompanin lastikleri bitmis buyuk ihtimal.Benden size 1 taktik fren pompasini sokup lastiklerin oldugu kismi iple iyice sarin kaya gibi olacak frenler.Tecrubeyle sabit ;)

Arkdaşlar motor gerçekten güzel heleki enjeksyon olayı süper benzin harcamıyor gez gezebildiğin kadar 800cc den sonra çok ekonomik oldu. :mrgreen: şimdi benim egzos arıyorum sesin birazdaha güzel çıkması için önerilerdiğiniz model varmıdır yoksa hepsi uyarmı.?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar