Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

z1000 kullandım güzel makine yanlız hızlı bişey istiyorsan naked bence doğru değil. Rüzgar tokat manyağı yapıyor insanı. Ayrıca 600 lük yada 1000 lik sadece hız değil aynı zamanda ses demek. Sadece 1 kere 600rr ile ikiyetmişbeş gördüm sonrasında 180 nin üstüne çıkmadım hiç. z1000 ile de bir kez ikiotuz görüp bıraktım. Bu makinelerde keyif veren şey o anlık ivmelenme, vites düşürme aslında. Yollara ve çevreye hiç güvenilmiyor her an her yerden bişey çıkabilir, yolda bişey olabilir. Uzun yolda ortalama hızımız 130-140 zaten.

Ama insan düşünmüyor değil şimdi 600 lük alsam 5-6 sene sonra motora binmekten soğurmuyum diye :) İlk motorum mct250 idi, hiç vitesli kullanmamışken ehliyetim ve kaskım yokken 120 km uzaktan gidip bir deli cesareti ile binip getirdim. 15 gün sonra sattım. Şimdide hyo ile rahat batıyor sanırım ancak iyi ki hyo yu almışım. Yoksa direk 600lük bence ölüm demek. Hem oturma pozisyonuna alışmak hem viraj kabiliyeti frenaj gibi konularda en azından bilgi sahibi olmak lazım. Yoksa sadece gaz açmakla olmuyor bu işler.

2013 z1000 hayallerimin motoru benim, ha z1000 i tanımışsın ha beni karakter olarak ruh olarak çok bi fark yok aramızda. O yüzden çok ama çok ağır basıyor.
Rüzgar falan çok dert değil,zaten yiyeceğimizi her şekilde yiyoruz =)
Diğer seçenekleri kendim için tehlikeli görüyorum, ama her ne kadar tehlikeli görsemde kullanırken zevk alacağımı düşünüyorum.
Daha çok var bu seçenekler için gerçi ama hayal kurmak bedava:)

2013 z1000 hayallerimin motoru benim, ha z1000 i tanımışsın ha beni karakter olarak ruh olarak çok bi fark yok aramızda. O yüzden çok ama çok ağır basıyor.
Rüzgar falan çok dert değil,zaten yiyeceğimizi her şekilde yiyoruz =)
Diğer seçenekleri kendim için tehlikeli görüyorum, ama her ne kadar tehlikeli görsemde kullanırken zevk alacağımı düşünüyorum.
Daha çok var bu seçenekler için gerçi ama hayal kurmak bedava:)

Sıfır almayacaksan o an kelepir düşen motora atlıyosun :) Zaten piste mi çıkıyoruz ? her 600lük yada binlik hemen hemen aynı performansta sadece sürüş karakterleri biraz farklı o kadar. Temiz motoru buldun mu alıcaksın :)

Sıfır almayacaksan o an kelepir düşen motora atlıyosun :) Zaten piste mi çıkıyoruz ? her 600lük yada binlik hemen hemen aynı performansta sadece sürüş karakterleri biraz farklı o kadar. Temiz motoru buldun mu alıcaksın :)

0 alacam ben abi, 2-3 seneye kadar param olduğu an, olmadı 3 sene sonra. Çok uzak planlarım var =)

KlkJh.jpg

a8C3k.jpg

O0wY5.jpg

9jKIY.jpg

NucLk.jpg

JivDR.jpg

RpiNG.jpg

nzKAu.jpg

Me6Tw.jpg

mr3w.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------

sabahtan hava cok bozuktu cogu arkadas gelemedı 2 kısıydık yogun trafıge ragmen guzel gazlama oldu 80 km cıvarı yaptık.:thumleft: Gelmeyen arkadaslar olmadı buuu :cherry:

güzeldi trafiğin arasında ferrarilerin, porschelerin arasından atari oynar gibi süzüle süzüle gittik. çok kişi olsaydık kopmalar çok olacaktı. öğleden sonra hava çok güzeldi. bebek, sarıyer full çakılıydı. bir dahaki gazlamada doğayı kucaklayacağız şehrin trafiğinden kaçıp yeşilin bol olduğu ortamlara akacağız :p

evet arkadaşlar yararlı bilgi paylaşımına devam daha sözünü ettiğim c21 sensör arızası için hava akış sensörü geldi fiyatı 180 tl

bende o içindeki ısıyı algılayan yeşil diyot kopmuştu
yenisini taktım düzeldi

balata işine sıra geldi aslınd kolay bir işlem eğer kampana tozdan çamurdan kirlenmemişşse aynı benimki gibi: ))
bu arada yine en büyük destek ve ustam KEMALETTİN kardeşime burdan sevgiler o olmasa zaten bu kadar uğraşamam :)

öncelikle büyük alyan anahtarla kampanayı arka tekerden ayırıyoruz ... hava yaparmı diyen arkadaşlar için fren hortumunu sökmedikçe hava yapmaz..bazı usta geçinen arkadaşlar kampana cabuk açılsın diye hortumu gevşedip kampanayı boşa cıkarıyor.buda hava yaptırıyor

sıra geldı balatayı tutan vidalarda önce alyanla kapak vidalarımı söküyoruz.

daha sonra balatalrı cıkarıyoruz zaten cok kolay

eski balataların hali allah bilir en son ne zaman değişti....

eski ve yeni balata farkı

yeni balataları takıyoruz

açmışken balata spreyiyle bence kampanıyı temizleyin

daha sonra sökerken yaptıgımız tüm işlemleri tersden yeniden yapıyoruz hepsi bu kadar basit bu kadar basit şey için o kadar para vermeye gerek yok..hava yapmadıgı için biraz pompaladıktan sonra yeni frenlerle yola devam : ))

bunlarda kapalı yağmurlu havada fren balatası değişimi sonrası bir kaç resim..

dip not : sol debriyaj kütüğüaldığımda kırıktı alırken öyle aldım bende şimdilik 5 tl ye manetle beraber yeni kütük taktım : ))

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:55 ----------

resimleri sanırım yanlış yüklemişim küçük boyutlu çıkmış üzerine tıklayınca sanırım büyüyor yada bunu düzeltmenin kolay yolu varmı: )

eskihisar-topçular arabalı-motorlu vapurundan selamlar denizin ortasında hava çok güzel. güneş naz yapsa da ufaktan gösteriyor kendini :D

evet arkadaşlar yararlı bilgi paylaşımına devam daha sözünü ettiğim c21 sensör arızası için hava akış sensörü geldi fiyatı 180 tl

[url]http://imageshack.us/a/img407/619/img0040ph.th.jpg[/URL]

[url]http://imageshack.us/a/img854/6236/img0043cf.th.jpg[/URL]

bende o içindeki ısıyı algılayan yeşil diyot kopmuştu
yenisini taktım düzeldi

arızalı sensör varken ve yeni sensör takıldıktan sonra motosikletin davranışlarında değişiklik oldu mu?

arızalı sensör varken ve yeni sensör takıldıktan sonra motosikletin davranışlarında değişiklik oldu mu?

ARIZALI SENSÖRDE FI YANIYORDU ILK KALKISTA AMA SONRA hızlandıkça sönüyordu ama herhangi bir sorun yaratmıyordu yavaşlayınca tekrar yanıyordu.ben sadece sonradan başka arıza vs olmasın diye değiştirmiştim motorun gidişinde vs en ufak bir sorun yoktu. şimdi o gitti ama hala bazen motorda ilk kalkısda bir tekleme ve patlatma var gibi ani hızlanmalar ve süratte sorun yok.ışıklarda kalkış ve ilk çalıştırmada bir kaç saniye gaz yememe ve tekleme gibi oluyor ben sensörden olabilir dedim ama değişen bir şey olmadı.belki bujiden olabilir malum uzun süre binilmeden garajda yatmıştı onlarıda değiştiricem bakalım ne olucak yoksa göstergedeki FI ışığı haricinde motorda bir değişiklik olmadı..( motoru etkilecek sorun yaratmıyordu)

Arkadaşlar bana aşağıdaki videodaki gibi bir yol lazım, tavsiye varmı?

Yenı Kasa GT250 kullanan arkadaslar var ıse; herhangi bir kronık problemle karsılastınız mı?

Dün akşamdı yanlış hatırlamıyosam, Cerrahpaşada, alipaşa kafenin önüne cekmiş kırmızı-siyah 2013 ün sahibi burdan mı ?

Bizim motosiklet kulubunden bir abimiz inazuma almış. Bugün denedim. Benim motordan sonra tek diyebileceğim makine yağ gibi gidiyor. Yımışacık vitesleri , fren dozlaması çok tatlı ve anlaşılır. Gaz tepkisi normal ancak makine cidden kaliteliymiş, ben abartıyorlar sanıyodum.

Bizim motosiklet kulubunden bir abimiz inazuma almış. Bugün denedim. Benim motordan sonra tek diyebileceğim makine yağ gibi gidiyor. Yımışacık vitesleri , fren dozlaması çok tatlı ve anlaşılır. Gaz tepkisi normal ancak makine cidden kaliteliymiş, ben abartıyorlar sanıyodum.

ben fuarda çıktıydım tepesine, çok çok rahat bi alet, abartıldığı kadar var cidden. Tam bir cruiser olmuş. Tarzım olsa düşünmeden alırdım ama farklı dünyalara aitiz :)

o viraj amerikada ünlü Mulholland yolu çok videoları vardır

Yolun neresi olduğunu biliyorum, buraya benzer virajlar yalova çınarcık arasında var, asfalt kaliteside fena değil aslında ama daha yakın biryer arıyorum, yarın riva şile falan yapcaz dur bakalım ordada varmış bişeyler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar