böyle dediniz bnde alcam 10 güne 2013 düşündürdünüzabi alıpta heryerimizi böyler arıtcaksak nasl bincez aşk yaşicaz biz motorla
![]()
Bizim motorun en ideal sürüş hızı 120 - 130 . O değil cidden hyo kadar rahatsız bir makine yok, belkide bunu önceden deneyerek öğrenmiş olsam almazdım. 600rr bile bizim motordan rahat sürülüyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
Alıştıktan sonra hiçbir yerin ağrımaz merak etme. Ancak bir naked-enduro rahatlığıda yok tabiki motorda. Geçen er5 sahibi bir abimiz ile motorları değiştik, 50 km sonunda adamın kolları titriyordu.
çok konfor aramıyorum tabiki ama ne derece rahatsız onu kestiremiyorum
ben asiri sakin kullanip bir depo denedim. 400 km sonra benzin göstergesi yanip sonmeye basladi
son gaz hiç 130 dan aşağı inmeden 400 km gördüm ama 13 litre filan yakmıştıben asiri sakin kullanip bir depo denedim. 400 km sonra benzin göstergesi yanip sonmeye basladi
Salı günü Elazığ'dan Erzincan'a moto23 kız istemeye(motor almaya) gidiyor. 2 motor 3 kişi gidecekler, benim bakım illetinden dolayı gidemiyorum, şimdi inip motoru yakıcamr:
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------
Motorun bakımını erzincanda yaptırayım hem geziye katılmış olurum diye servis listesine baktım, erzincandan st kanuni servisi yokmuş. Ancak benim motorun ilk bakımı erzincanda yapılmış, meraktan gittim motordan ruhsatı aldım geldim. Erzincan kanuni bayisi yapmış ilk bakımı ve kaşe falanda vurmamışlar sadece imza isim tarih var. Garanti belgesindede kaşe şart yazıyor. Zaten bakımı yapanda kanuni servisi. Şimdi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, kuralkanı arayıp durumun ne olacağını soracağım yarın. Görünene göre motor garanti dışına çıkmış ancak bakalım ne olacak.