http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/03/12/193S2.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/03/12/JXSpB.jpg
bu da benim kırmızı başlıklı kızım :joker:
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------
bir de arkadaşlar tiger egzoz tri 780 hyosung 250 için olur mu? ya da daha başka egzoz önerisi olan var mı? rodaj bittikten sonra egzozu değiştirmeyi planlıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------
arkadaşlar anadolu yakasında bu motoru hangi servise götürmek daha doğru olur tavsiyeniz nedir ? ben bugün bir kaç servise almaya niyetlendiğim motor olursa getirsem bakarmısınız dedim abi o motordan pek anlayan yok diye konuştularale: hatta fuarda kanuni stantında yeni kasalara bakarklen forumlardaki bahsedilen servis sorunlarından bahsedince abi kanuni servisleri bu motora bakamaz Hyosung servisi bulman lazım dediler açıkça ben bugün baya bir araştırma yaptım Tuzlada bir satıcıya gittim ellerinde yeni kasa yok nisan sonu gelicekmiş gerçi dükkanda birhayli motor vardı onları daha detaylı inceleme fırsatım oldu ama zaten karışık olan kafam bu servis sohbetlerinden sonra dahada karıştı servis için istanbul anadolu yakası için önerileriniz nedir
ale:
çok basit bi olay google yi açıyoruz ST&KANUNİ yazıyoruz açılan sayfayı tıklıyoruz yukardaki seceneklerden servisleri seciyoruz çıkan türkiye haritasından bulunduğumuz ili seçiyoruz ordan çıkan bayilerden bize en yakın olanına gidebiliriz bu motoru hala kuralkan getiriyor fakat her kanuni servisi bakmaz aynı zamanda ST&KANUNİ servisi olanlar bakarBu adamlar neyin kafasında la? :silent:
Bu motorlara kanuni bakmıyormuydu!? Motorda değişen ne oldu sadece yazısı değişti, işlerine geldiği zaman anlıyorlar işlerine gelmediğinde servis bulun.
Madem sen satıyorsun neden bakmıyorsun?
Bu zihniyetle zaten bir yere varamayız!
hiç bir bakımını serviste yapmıyorumBu st kanuni servisi işi kötü oldu. Ben kanuni servisleride bakıyor sanıyordum. 1000 km sonra bakım var, en yakın servis malatyada. Mesafe sorun değilde tanımadığım adama bakım yaptırmayı pek sevmiyorum. Bakalım bu işi nası halledicez, heralde yağ konusunda birbirimize gireceğiz. Gitmeden arayayımda kendi yağımı alıp götüreyim.
Bu arada bugün bizim usta ile gaz kolunu söktük. Çok ufak bir boşluğu vardı, oldukça ince bir işçilikle halletti yağladı vs bişeyler yaptı. Şimdi gaz kolu eskiye göre %30 daha hassaslaştı ve boşluk kalmadı. Benzer durumda olanların bir ustaya göstermesini tavsiye ederim. Çok güzel oldu bu ayar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------
Ek olarak bakımları yetkili serviste kaça yaptırıyorsunuz ?
Bahsettiğiniz egzos bu sanırım,
http://www.youtube.com/watch?v=jR39hwNs1ew
Bu arada motorunuz hayırlı olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------
hiç bir bakımını serviste yapmıyorum
van içinde kendi ustam var o yapıyor
onun dışında başka şehirlerde ben yapıyorum
girdiğim bir tamirhane veya serviste ustaya bikaç gıçık soru sorarım
verdiği cevaba göre ya ordan kaçarım yada yaptırırım
biraz motordan anlamak iyi oluyor
aynen hocam, bu egzos. bu videoyu izlemiştim sesi hoşuma gitti. sağolasın.
hyosung a duyulan bu antipatinin sebebini ben de merak ediyorum... tamam motoru begenmek zorunda değilsin ama dusmanlik niye.. ninjacilarin ya da cibircilarin biri cevaplasin lutfen :-D