Aynen dediğin gibi GT650R IN devir göstergesinin içide siyahtır bilmiyenler için ordanda çakabilirizBir dakka abi ben tekrardan bir izliyim belkide öyledir
Abi o video'yu izledim. Sonra Gt650R top speed video'su izledim. Gt650R 8.500 devirde 170 küsür hız yapıyor. Top speed 230 küsür km onlarda bildiğim kadarıyla. Gt250R'da o video'da 10.500 devirde 170 km hız yapıyor. 6 vites Gt250R olsa ille haberimiz olurdu hani y.dışında olup bitenlerden az buz haberimiz ille oluyor. Adam dişli değişimi yaptığını yazmış. Bence ondan ibaret durum
Abi o motor 250cckardeş bak sana tek tek sayayım
1. viteste kalkıyor
3. saniyede 2. vitese alıyor 11 km hızda
5. saniyede 3. vitese alıyor 57 km hızda
9. saniyede 4. vitese alıyor 97 km hızda
15. saniyede 5. vitese alıyor 131 km hızda
28. saniyede 6. vitese alıyor 160 km hızda
defalarca izledim istersen screen shot yapıp koyayım
inmez aga inmez alıştır kendiniben 5 lt az göremedim 2 yıldır
inmez aga inmez alıştır kendiniben 5 lt az göremedim 2 yıldır
Ev okul arası 3 km, dur kalklı. O yüzden yüksek çıkıyor, ben ümitliyim düşürcem bunu :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------
Birde hem motora alışma sürecinde yanlış vites seçimleri birazda motorun limitlerini görme adına basınca böyle oldu. Bu tüketim ya düşecek ya düşecekbaşka yolu yok.
Reis hyoyu hafif devirli kullanırsan yakıt tüketimi ve perfornmansı çok iyi yakalarsın şehir içi. Motorun yeni sanırım tanıdıkça çözeceksin. Ben 21 kuruş yaktırıyordum
Arkadaşlar merhaba gözümden sakındığım motorumu satmaya karar verdim , artık 600 lüğe geçmeyi düşünüyorum . 15000 km de .. İstanbul da oturan arkadaşlar motoru görebilirler .
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...iz-temiz-beyaz-melek-gt-250-r-117738654/detay
numaram : 537 433 93 38
fotoları bıraz daha onden cekın.neden? cunku asıl degısım ondekı gaga tasarımındaozellıkle makyajsız kasa ıle beraber daha guzel kompozısyon olacaktır.
maasallah bu aradayol cok guzelmıs
![]()
Motosikletten alınan köprü ve otoyol ücretlerini protesto kampanyasıdır. 7 kişilik otomobil ve,10 kişilik lüks minibüs ile aynı kefeye konmamak için imzamızı atalım, 2 dakikalık işlemden üşenmeyelim.
http://www.change.org/tr/kampanyala...raç-olarak-ücretlendirilmesin-ulastirmaportal