Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bir dakka abi ben tekrardan bir izliyim belkide öyledir :D

Abi o video'yu izledim. Sonra Gt650R top speed video'su izledim. Gt650R 8.500 devirde 170 küsür hız yapıyor. Top speed 230 küsür km onlarda bildiğim kadarıyla. Gt250R'da o video'da 10.500 devirde 170 km hız yapıyor. 6 vites Gt250R olsa ille haberimiz olurdu hani y.dışında olup bitenlerden az buz haberimiz ille oluyor. Adam dişli değişimi yaptığını yazmış. Bence ondan ibaret durum
Aynen dediğin gibi GT650R IN devir göstergesinin içide siyahtır bilmiyenler için ordanda çakabiliriz

kardeş bak sana tek tek sayayım
1. viteste kalkıyor
3. saniyede 2. vitese alıyor 11 km hızda
5. saniyede 3. vitese alıyor 57 km hızda
9. saniyede 4. vitese alıyor 97 km hızda
15. saniyede 5. vitese alıyor 131 km hızda
28. saniyede 6. vitese alıyor 160 km hızda

defalarca izledim istersen screen shot yapıp koyayım
Abi o motor 250cc :) 650 olduğunu düşünmen bile şaşırttı beni :D

Jant şeridi bende çektim sonra çıkardım. Hatta ben sizden güzel çekmiştim ancak içime sinmedi söktüm :)

Sadece bağlantı yeri sırıtıyor, oda sıkıldığımdam öyle bıraktım ne olsa sökeceğim diye.

http://imageshack.us/photo/my-images/51/123qfw.jpg/

Jant şeridi çekeceklere önerim şu, en şık 3 parçalı bu olsa gerek. Bende bir tane almayı düşünüyorum yakın zamanda.

http://www.feyizoglu.com/uc-Parcali-Jant-seridi_47057.html#0

Bu arada ilk şehir içi depomu bitirdim.

Alınan yakıt 14,6 lt, fiyat 70tl. Gidilen yol 290 km.
Yani ortalama 5 lt yakıt ve 24 kuruş tüketim.
Motora alışma süreci ve sert kullanım sonucu yüksek tüketim söz konusu. Bundan sonrasında tüketim daha aşağıya inecektir.

inmez aga inmez alıştır kendini :) ben 5 lt az göremedim 2 yıldır

Ev okul arası 3 km, dur kalklı. O yüzden yüksek çıkıyor, ben ümitliyim düşürcem bunu :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------

Birde hem motora alışma sürecinde yanlış vites seçimleri birazda motorun limitlerini görme adına basınca böyle oldu. Bu tüketim ya düşecek ya düşecek :D başka yolu yok.

Ev okul arası 3 km, dur kalklı. O yüzden yüksek çıkıyor, ben ümitliyim düşürcem bunu :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------

Birde hem motora alışma sürecinde yanlış vites seçimleri birazda motorun limitlerini görme adına basınca böyle oldu. Bu tüketim ya düşecek ya düşecek :D başka yolu yok.

Reis hyoyu hafif devirli kullanırsan yakıt tüketimi ve perfornmansı çok iyi yakalarsın şehir içi. Motorun yeni sanırım tanıdıkça çözeceksin. Ben 21 kuruş yaktırıyordum

Reis hyoyu hafif devirli kullanırsan yakıt tüketimi ve perfornmansı çok iyi yakalarsın şehir içi. Motorun yeni sanırım tanıdıkça çözeceksin. Ben 21 kuruş yaktırıyordum

Orası muhakkak tabiki, bu tüketimde artçılı sürüşte %30 civarında. Artık şehir içinde alıştırdım kendimi 6,500 civarı vitesi sallıyorum, max tork devrinde sürüyorum.
Bakalım zaten bu hızla gidersem benzin parası yetişmeyecek. Daha dün doldurdum depoyu 150 km yol yapmışım :)

Moto23 ' ün başkanı Serdar Hocamla beraber Kömürhan'a Kavurma yemeye gittik. Kömürhan neresi diyenler için, malatya ile elazığı ayıran köprünün adı. Eski tarih kitaplarında Şark' ın başladığı yer de denir.
Biraz resim ekleyeyimde başlığa can gelsin.

Bu arada 120 ile giderken bmwr1200gs saniyeler içinde gözden kaybolunca bi an motorumdan soğudum, kenara çekip ağlayasım geldi :queen:

hayırlısı olsun kardesım , bosver :)

o degıl de ben de satarken aman bosver dıyıp,alırken yıne fazla verenlerdenım haha :D

bugun biraz gazlıyım dedım 130 km yapmısım tabı sizler ıcın resım cekmeyıde ıhmal etmedım :cherry:

nUNEs.jpg

EvRQ0.jpg

8FHvN.jpg

9FdQB.jpg

C2Isp.jpg

et0CA.jpg

fotoları bıraz daha onden cekın.neden? cunku asıl degısım ondekı gaga tasarımında :) ozellıkle makyajsız kasa ıle beraber daha guzel kompozısyon olacaktır.

maasallah bu arada ;) yol cok guzelmıs :)

merhaba arkadaşlar 450 km kullanılmış 110-70 ve 150-70 shinko marka lastiklerimi satıyorum. michelin taktırdım. almak isteyen var mı özelden mesaj atın lütfen

arkadaşlar anadolu yakasında bu motoru hangi servise götürmek daha doğru olur tavsiyeniz nedir ? ben bugün bir kaç servise almaya niyetlendiğim motor olursa getirsem bakarmısınız dedim abi o motordan pek anlayan yok diye konuştular :pale: hatta fuarda kanuni stantında yeni kasalara bakarklen forumlardaki bahsedilen servis sorunlarından bahsedince abi kanuni servisleri bu motora bakamaz Hyosung servisi bulman lazım dediler açıkça ben bugün baya bir araştırma yaptım Tuzlada bir satıcıya gittim ellerinde yeni kasa yok nisan sonu gelicekmiş gerçi dükkanda birhayli motor vardı onları daha detaylı inceleme fırsatım oldu ama zaten karışık olan kafam bu servis sohbetlerinden sonra dahada karıştı servis için istanbul anadolu yakası için önerileriniz nedir:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar