http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/65089_448954945153191_2069849579_n.jpg
Son 2-3 gündür havalar cok güzel.Sanki kış değilde, baharın ortası.
elde yapılır diye düşünmüştüm nihat abi.. biraz bakınayım dehşet duruyo
neden bu kadar Hyosung GT 650 R ın piyasası düşük ?
neredeyse ikinci elde 250 r daha pahalı ?
bu motosiklet alınır mı ?
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/65089_448954945153191_2069849579_n.jpg
Son 2-3 gündür havalar cok güzel.Sanki kış değilde, baharın ortası.
dediğin gibi hem vergilendirme hemde yedek parcası pahalı anlayışı yüzünden tercih edilmiyor..dikkat edersen 250 cc'sini satıp üst segmente geçecek kullanıcıların çoğunun yazdığı ortak bir şey var "4 silindirli motosiklete geçmek için satıyorum". anlayacağın 650 cc racinglerde bir dört silindir sevdası var. gt650 serisi v-twin (70-80 beygir) olmasına karşın öncelikle bu dört silindir tutkusuna yenik düşüyor. ayrıca sıfırı 19000 tl gibi bir fiyata satılıyor ve insanlara pahalı geliyor, satın almıyorlar. bu noktada ötv'de gt650'leri çarptı diyebiliriz. yenisi satılmayınca ikinci eli de olumsuz etkileniyor haliyle. eskiler sürekli el değiştiriyor, o ellerin çoğu hor kullanıyor bakımlarını önemsemiyor sonrasında yeni sahipleri de amma uğraştırdı masrafa soktu bu beni diye dertleniyor. bence içerisinde bulunduğu buhranı hak etmeyen bir motosiklet.
Evet haklısın, seninle tanıştıran adama da ben çok sövdüm.
Telefonla günde 20 kere aradık. açmadın. 3 gün boyunca telefona bakmadın.
Motoru noterden eve götürdüm evin önünde kaldı. 1 saat çalıştıramadım. Debriyaj müşürü arızalı idi.
Motoru satarken bile 5 TL lik benzinle notere geldin. Allahın aç gözlüsü ben satarken full depo verdim.
Ama helal olsun senin gibi dolandırıcılar işte bizim iyi niyetimizi suistimal edip dandik motoru kakalıyorlar. Ondan sonra gidip 2012 altına gıcır motoru çekiyor.
Kuruntu yapmadım. Güzel vakit geçirmek isteyen arkadaşların huzurunu bozmak istemedim. Ama burda laf sokmaya kalkman bardağı taşırdı.
Servisteki adam da gözümün önünde balatada yerine demir çıkınca hangi çingene den aldın motoru dedi. bizde çok güldük o zaman
Dandik motoru çakacak adam bulduktan sonra insan istanbula da gider . Biz sevdiğimiz insanlara güvenip senden motor aldık. Bir de benim motor sattığım adamlarla konuş ne diyecekler.
Bugüne kadar 4 motor sattım. hala konuşurum. en azından küfür etmiyorlar. Ömürlük motor aldık. Allah razı olsun diyorlar.
Mümkünse senle bir daha aynı mekanda yan yana olmak istemiyorum.
bana arıza çıkarmadı satma sebebim de belliydi yalan da söylemedim balatalardan haberim yok ben gayet güzel kullandım, kışın kullandığım halde 23-24 kuruş yaktıramadım bizim feyzullahın sym joyride 200 üyle hemen hemen aynı yakıyordu, onunki 15-16 kuruş yakıyordu benimki biraz fazlasını yakıyordu 18-19 kuruş civarlarında 20 kuruşu hiç geçmedi bile... eski sahibinde yana yattığını da söyledim onun haricinde de bir problemi yoktu zaten ne biliyosam ne varsa söyledim ben sana... o balata mevzusunu konuştuk da sen bana böyle böyle diye anlatmadın bile daha sonra bizim arkadaşlardan öğrendim... sen kendi kendine kuruntu yapıp durmuşsunama sen hala "balata yerine demir kesip koyduğun motor" diyorsun
ben 2000 km kullandım o motoru balata yerine demir olsaydı 50 kere kaza yapardım
yağın değişmesi gerektiğini zaten söylemiştim eski bujiler iridyum olduğu için kestiğini yerine bosch taktığımı ama ngk taksan daha randımanlı kullanacağını söyledim... sana düzgün kazasız motor satanda hata zaten... xenondan dolayı elektrik sistemine bi baktırılmasında fayda olduğunu da söylemiştim, ne biliyosam zaten ben de söyledim benim içim sonuna kadar rahat sen kendin ne düşünürsen düşün bu kadarını rahatlıkla ben söyleyebiliyorum şu an...
kimse de motor satmak için kolay kolay alıcının ayağına gitmez... motoruna al bin tur at demez... dediğim gibi sana motor satanda hata
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------
sana açıkça söyleyeyim buradan ön yargılı, cins tipin tekiymişsin gerçektenbak dobra dobra
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------
bu yazıları Feyzullaha da okutayım da birlikte yerlere yatıp yatıp gülelim askerden gelmesine iki ayı kaldı okusun da biraz neşelensin son günlerindebu arada teşekkür etmeyi de unuttum özür dilerim sayende ne kadar sahtekar ve adi bir insan olduğumu da öğrenmiş oldum ^^ aynı motoru satan ben acaba neden gidip 15 bin lira geri ödemeli kredi çekip 10 bin liraya 0 km 2012 model gt250r aldım diye düşünüyorum şu an, demek ki çok çok iyi bir sahtekarım ki bu motorun iyi ve binilebilecek bir motor olduğuna kendimi bile inandırabilmişim
![]()
bizim xetanor un motoruydu sanirim sendeki 2010 model gt250r xetanor a gelmeden once 3 kere acildi o motor bastan asagi full grenaj boyadir ayrica bu motoru millet birbirine temiz diye kakalarsa
elbet birinde patlayacakti zaten sende patlamaya yakin baskasina satmissin ondan sonra yok o kadar sorunsuz bindim falan diye yazmissin madem o kadar sorunsuzdu kredi cekip sifir motor alacagina
temiz motoruna binmeye devam etsenydin neyse yazacak cok sey var ama biz turkler birbirini uydurmaya bu kadar merakli oldugumuz surece daha cok adamin cani yanar
işin özü 2.el alıcaksan yakınlarında gördüğün bildiğin motoru almaya özen göstercen bumudurxenator dediğin arkadaş satarken söyledi mi sattığı kişiye bu motor 3 kere açıldı diye?
Bu son sahibi olan arkadaş acaba biliyormydu motosikletin geçmişini.
bak bi örnek vereyim. 650lik motor alma niyetindeydim. Bi ilan buldum Niğdeden satıyor motosikleti.Aradım adam öğretim görevlisiymiş. motorunun olaylarını yazmış motor 15binkmde
Adam çok kibar ve dürüst birigibi konuştuğu için inandım.Ama birazdaha araştırıp motorun eski sahiplerini motoru canlı gören birini buldum ve sonuç motorun en az 70bin km de olduğunu öğrendim.
Sağ olsun forumdan bi arkadaş gitti baktı motorun egzantiriklerin de bitik olduğunu söyledi.
Burada öğretim görevlisinin suçu ne? adam motordan anlamıyor ve söylediklerinde hiç bir yalan yok çünkü ona öyle sölenmiş.
Motor şimdi ankarada 3-4 ay sonra alan kişi satışa koymuş.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-temiz-kullanilmis-gt-650-107182355/detay
Şimdi belki hakikaten senin dediğin gibi durum. Fakat bu arkadaş durumu böyle bilmiyorsa eğer bu arkadaşın burada suçu olur mu?
bizim xetanor un motoruydu sanirim sendeki 2010 model gt250r xetanor a gelmeden once 3 kere acildi o motor bastan asagi full grenaj boyadir ayrica bu motoru millet birbirine temiz diye kakalarsa
elbet birinde patlayacakti zaten sende patlamaya yakin baskasina satmissin ondan sonra yok o kadar sorunsuz bindim falan diye yazmissin madem o kadar sorunsuzdu kredi cekip sifir motor alacagina
temiz motoruna binmeye devam etsenydin neyse yazacak cok sey var ama biz turkler birbirini uydurmaya bu kadar merakli oldugumuz surece daha cok adamin cani yanar
hacı bu olay özellikle bu motorda cok...sen heralde bitek gt250r da bu olay var zannediyosun.öyle düşünüyorsan eninde sonunda pert bişey alıcan gibime geliyor![]()
hacı motorunu satarsan haberim olsun Ddoğru bu motorun perti diğerlerine göre daha fazla olabilir ama her marka ve modelde var.alırken heyecanlanmadan mantıklı davranmak lazım göstermek lazım çiçek gibi bakılmış olanlarıda mevcut esas olan bunları bulup almak. mesela 96model çiçek gibi bi f650 motorum vardı gerçekten çocuğum gibi bakıyordum aldığım abide öyle bakıyordu 3sene bindim satmaya karar verdim malesef sattığım çocuk apaçiymiş noterden dönüyoruz çocuğa verdim al artık sen sür benide geçerken dükkana bırakıver tamam abi dedi arkasına bindim çocuk direk teker yapmaya başladı ben arkasındayken:bi frene basışı var lastik cayırdayacak abi diyor ....dumun salağı. içim gittiydi ama yapacak bişey yoktu. velhasılı kullanıcı çok önemli markadan modelden ziyade
xenator dediğin arkadaş satarken söyledi mi sattığı kişiye bu motor 3 kere açıldı diye?
Bu son sahibi olan arkadaş acaba biliyormydu motosikletin geçmişini.
bak bi örnek vereyim. 650lik motor alma niyetindeydim. Bi ilan buldum Niğdeden satıyor motosikleti.Aradım adam öğretim görevlisiymiş. motorunun olaylarını yazmış motor 15binkmde
Adam çok kibar ve dürüst birigibi konuştuğu için inandım.Ama birazdaha araştırıp motorun eski sahiplerini motoru canlı gören birini buldum ve sonuç motorun en az 70bin km de olduğunu öğrendim.
Sağ olsun forumdan bi arkadaş gitti baktı motorun egzantiriklerin de bitik olduğunu söyledi.
Burada öğretim görevlisinin suçu ne? adam motordan anlamıyor ve söylediklerinde hiç bir yalan yok çünkü ona öyle sölenmiş.
Motor şimdi ankarada 3-4 ay sonra alan kişi satışa koymuş.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-temiz-kullanilmis-gt-650-107182355/detay
Şimdi belki hakikaten senin dediğin gibi durum. Fakat bu arkadaş durumu böyle bilmiyorsa eğer bu arkadaşın burada suçu olur mu?