motorun 3 kez açılmış olduğunu şu an duyuyorum, şimdiye kadar da ne yazdıysam da bütün bildiklerimi düşüncelerimi ifade ettim... o motoru kasımda aldım nisan gibi satmıştım yani 5 ay gibi bir süre hava iyi oldukça sürekli kullandım yaklaşık 2000-2500 km civarı yol yaptım bir kere de beni yolda orda burda hiç bi şekilde bırakmadı... trabzona almaya gitmeden önce baktırdık motora alınır motor dediler kalkıp gittim aldım... motor 3 kere açıldıysa da sorun çıkarmadı... neyse işte yukarda zaten ne var ne yok yazdım herkes istediğini düşünebilir benim içim de kafam da rahat...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
sen istersen uyduruyor diye düşün ne düşünürsen düşün... satma sebebimi, 0 alma sebebimi, o zaman aklımdan geçen bütün düşünceleri yazdım isteyen istediğine inanır kasımpaşaya kadar yolu varo motora gerçekten de sorun yaşamadan bindim ne bir gezide ne başka bir yerde bir sorun çıkarmadı, hem en yakın arkadaşım Feyzullah şahittir hem de geziye çıktığımız adapazarlı arkadaşlar şahittir... ben memnuniyetsizlikten dolayı satmadım o motoru zaten öyle olsa ben de hyosungdan soğurdum gidip 0 ına o kadar para yatırmazdım... neyse bunca laftan sonra anlamak isteyen anlamıştır niyetimi, düşüncelerimi ve demek istediklerimi...
hacım bana laf düşmez anlaşılmayan olay şu okudugum kadar
sen ikinci el gtr satıp sıfırnı alman sorun oluyor
insanın aklı orada bir muallakta kalıyor.. umarım ne demeye calıştıgımı anlamışsındır