o kadar verme piyasayı yükseltiyosun2011-2012 6500e kadar alti modeller 5 5.500 vermeyi düşünüyorum.
![]()
o kadar verme piyasayı yükseltiyosun2011-2012 6500e kadar alti modeller 5 5.500 vermeyi düşünüyorum.
![]()
o kadar verme piyasayı yükseltiyosun
Piyasasi öyle şu sıralar hocam kış fiyatları bu yaz fiyatlar çok daha düşücek satmaya çalışırsanız görüceksinizdir 250liliklerde sezonda inazuma bumotonun gelmesi ile birlikte diğer daelim honda cbr fln derken motor bollugu olucak hyolara olan ilgi baya azalıcak hatta suzuki yüzünden sym hyo fiyat kırabilir. 2011 6500 7000 arasi suan piyasasi
2011 lerin bir kısmı 2012 lerin hepsinde delphi beyin var
Hocam saol ,`12ler o zaman süper
@kukla13 ; dostum harbi piyasayı öldüürürsün ozaman gerçi o fiyata bulamazsınadam 9,500tlye alcak sana 6 ya bırakcak ! yakar gene vermez
4.500tl ye hacizli var tam senlik
![]()
Aslında o 4 bucuk luk 3 bucuk falan olsa benim gibi hyosung'la ömür geçirebilcek kişiler alabilir.Motor artık rektifiye istediğinde ufak bi "change" işlemi.
2 Bakım hariç diğer tüm bakımlarımı motoparkta yaptım ben zaten....
taaa buralara gelmişsin bi sölemedin motoparktayım die oldumu şimdi bu oldumuo maxis lastik hep benimde göz hapsimdeydi bakıyordum mantıklı olanı yapmıssın shinko lardan kötü değil sonuçta aynı performans bile olsa 380tl ye işi bitirmişsin ki ben shinkolarla iyi viraj alıyorum ısındıktan sonra kuru havada hiç bir sıkıntısı yok hata maşşallahı var
![]()
Daha bugün elime aldım diş fırçası ve gazyağını temizle allah temizle.evet fiyat kısa vadede düşündüğünde çok pahalı ama uzun vadade düşündüğünde acayip ucuza geliyor
mesela zincirin ömrünü 7 kata kadar arttırıyor(markaya bağlı olarak)
500 ml yağ ile 16 bin km gidiyorsun 125 ml si 10 tl
bi kere her 1000 km de zincir temizleme zahmetinden kurtuluyorsun
yağ akışkan olduğu için yoldaki hiç bir pislik zincirine yapışmıyor
ve en güzeli malzeme senin malzemen motoru satacağın zaman sök yeni motoruna tak
Yok yok o konuyla alakalı olarak sabaha bırakmak iyidirHacım 2 amotisörü satsan 3bin i çıkarttın bilepazarlık etsek 3e vermezmi acaba parça niyetine bile alınır
arayan oldumu o ilanı merak ettim
Hocam yazsaydın okurduk![]()
Oturduğum organımla güldüm yeminle zuhaha allahım neden nedenBeyler 2011 6.500 alabiliniyor suan 2012lerden bahsetmiyorum sadece yan yatmış fln hafif kusuru olanlar sahibinden.com u hergun takip ediyor çoğu motosikletin kaçtan gittiğini biliyorum tavsiyem motorunuzu satmaya çalışın görünondan sonra bana yüklenin ayrıca benim fikrime göre sizleri bilemem sezonda gerçekten 250liklerde şenlik olucak
6ooo gibi rakam telefuz etmedim bu arada 2010 öncesi icin eski kasa icin o rakamlar verilebilir.
hocam ben avazım cıktığı kadar küfür etmek istiyorum ne yazsan fayda etmez senin motor 6 etmez2 Bakım hariç diğer tüm bakımlarımı motoparkta yaptım ben zaten.
Şuanlık lastiğe tam güvenemediğim için ve biraz çekindiğim için fren mesafem biraz uzun gibi geliyor. Biraz daha kullandıktan sonra görücez nasıl olduğunu
Daha bugün elime aldım diş fırçası ve gazyağını temizle allah temizle.
Zincir yağı dediğin halt 10 kullanımda bitiyor ve 30tl fiyata satlıyor. Her yağlama 3tl ye geliyor.
Benim motosikletim 1,5 yıldır bende aktif olarak 9 aydır kullanıyorum ve 23200km oldu
Yani 23200/(9ay*30gün) =85km günde yol yapmışım.
Her 250km de bir yağlasam. 1000km olduğunda iyice temizleyip normalin 2 katı yağ kullansam. 1 saat temizlemeye uğraşmış olsam
Günde 1 tl para yapar.
Ve şimdiye kadar 270tl parayı zincir yağına verdim ve 23 saat aralıksız zincir temizlemeye harcadım.
Aynı km yi bu sistemi alarak yapsaydım.
Shelin lt fiyatı 15tl olan yağından alırdım ve 23200km deki zincir yağlama maliyeti 10tl olurdu. Zincir yağlama sistemi zaten parasını çıkarmış olurdu.
Daha zincir ömründen bahsetmedik bile.
Çok ciddi ve gereksiz bir israfdan bahsediyoruz.
Motosikletime bakımlarında en iyi yağı en kaliteli malzemeyi kullanırım buna acımam ama saçma sapan bir zincir yağlama işine o kadar para vermek hiç akıl karı değil.
Para durumunu ayarladığımda en kısa sürede bu sistemden 1 tane alıcam.
---------- Post added at 01:44 ---------- Previous post was at 01:41 ----------
Yok yok o konuyla alakalı olarak sabaha bırakmak iyidir![]()
giren girsin cbr1000rr yamaha r1 piyasaya girince fiyatmı kırdı ki 250cc de kırıcak yaş kaç seninPiyasasi öyle şu sıralar hocam kış fiyatları bu yaz fiyatlar çok daha düşücek satmaya çalışırsanız görüceksinizdir 250liliklerde sezonda inazuma bumotonun gelmesi ile birlikte diğer daelim honda cbr fln derken motor bollugu olucak hyolara olan ilgi baya azalıcak hatta suzuki yüzünden sym hyo fiyat kırabilir. 2011 6500 7000 arasi suan piyasasi
diyemedim ya laBeyler 2011 6.500 alabiliniyor suan 2012lerden bahsetmiyorum sadece yan yatmış fln hafif kusuru olanlar sahibinden.com u hergun takip ediyor çoğu motosikletin kaçtan gittiğini biliyorum tavsiyem motorunuzu satmaya çalışın görünondan sonra bana yüklenin ayrıca benim fikrime göre sizleri bilemem sezonda gerçekten 250liklerde şenlik olucak
6ooo gibi rakam telefuz etmedim bu arada 2010 öncesi icin eski kasa icin o rakamlar verilebilir.
onlarda sana vermeyi düşünmüyolar2011-2012 6500e kadar alti modeller 5 5.500 vermeyi düşünüyorum.
![]()
Hacım 2 amotisörü satsan 3bin i çıkarttın bilepazarlık etsek 3e vermezmi acaba parça niyetine bile alınır
arayan oldumu o ilanı merak ettim
Hocam yazsaydın okurduk![]()
arkadaşlar dün gece başımıza bir sel felaketi geldi apartmanda duran motorum kısmen sular altında kaldı. alternatör kapağını geçti sular ne yapmam gerekiyor acaba motor bloğuna su kaçma ihtimali var mı ?yardımlarınızı bekliyorum..
Piyasasi öyle şu sıralar hocam kış fiyatları bu yaz fiyatlar çok daha düşücek satmaya çalışırsanız görüceksinizdir 250liliklerde sezonda inazuma bumotonun gelmesi ile birlikte diğer daelim honda cbr fln derken motor bollugu olucak hyolara olan ilgi baya azalıcak hatta suzuki yüzünden sym hyo fiyat kırabilir. 2011 6500 7000 arasi suan piyasasi
şimdi benim aklıma acaba fiyatını o kadar fiyattan 6500 e düşüren 2011 satıcısının motosikletinde ne var diye düşünüyorumBeyler simdi siz benimle dalga gecmissiniz hani 2011 6500e alinir mi diye gayette aliniyor suan motosikletinizi satmadiginiz icin olayin farkinda.degilsiniz.bir satmaya calisin dedigimi goruceksiniz. Ben iki 2011 saticiylapazarlik yapip 6500e dusurdum. Ayip olmasin diyede buraya yazmiyorum ikinci olarak 2008 gayet temiz 2 motosiklette 5.000e anlastim konustum. Suan karar asamasindayim ekipmanlarada para.birakmak icin 2008 alabilirim sym wolf de 6500e dustu 2012 ama symnin.fiyatlari kesin.dusucek.sifiri 7000li rakamlara gelebilir.o yuzden.es.gectim bu arada yasim 26 ekonomi okuyan biriyim sekterun.icinden.biriyimyazin fiyatlarda dusus olucak cunku 250liliklerdeki cesitli motosikletler ve ikinci el firsatlari ile en azindan bu yaz sezonuna gore bir 1000 1500 piyasasi dusucektir bakalim gorelim umarim siz hakli cikarsiniz. Bende kendi motorum olsa satmadan o fiyatlara fln kizardim ama suan kis piyasasi ve boyle gidiyor.
Madem ekonomi okuyorsun.Beyler simdi siz benimle dalga gecmissiniz hani 2011 6500e alinir mi diye gayette aliniyor suan motosikletinizi satmadiginiz icin olayin farkinda.degilsiniz.bir satmaya calisin dedigimi goruceksiniz. Ben iki 2011 saticiylapazarlik yapip 6500e dusurdum. Ayip olmasin diyede buraya yazmiyorum ikinci olarak 2008 gayet temiz 2 motosiklette 5.000e anlastim konustum. Suan karar asamasindayim ekipmanlarada para.birakmak icin 2008 alabilirim sym wolf de 6500e dustu 2012 ama symnin.fiyatlari kesin.dusucek.sifiri 7000li rakamlara gelebilir.o yuzden.es.gectim bu arada yasim 26 ekonomi okuyan biriyim sekterun.icinden.biriyimyazin fiyatlarda dusus olucak cunku 250liliklerdeki cesitli motosikletler ve ikinci el firsatlari ile en azindan bu yaz sezonuna gore bir 1000 1500 piyasasi dusucektir bakalim gorelim umarim siz hakli cikarsiniz. Bende kendi motorum olsa satmadan o fiyatlara fln kizardim ama suan kis piyasasi ve boyle gidiyor.
gerçekten bu yorumu alkışladım keşke herkes sizin gibi olabilse.burdaki pek çok mootor sahibi motor almadan önceleri aynı yorumları aynı uygun fiyata aramaları hatta örnek likleri veriyor sonrada motor sahibi olduklarındada nerdeyse sıfır parasına 2, el ilanı acıyorlar aksi yorum yapanlarada verip veriştiriyorlar kendileri alırken iyi iş aynı aldıkları motorları satmaya gelince altın mübarek...kimse alınmasın gerçek bu arkadaşın dediği gibi o arkadaşlar aldıkları motorları satlığa cıkarsın aylarca ilan beklesin yıl 2013 oldu yanı 2011 model motor bile 2 yaşında ....bu arada belirteyim maksat tam açıklayıcı olsun 2008 model motorumu 4500 sattım merak eden ve senin motor zaten çöp işe yaramaz ve hoşaf diyen arkadaşlar forumda aratın resimleri mevcut sizde motorlarınızı istediğiniz fiyata satabilirsiniz sözüm olmaz ama aksi yoruma tahammülünüz yoksa işte bunu anlamam.......2007 ve 2008 model yanı 1 ay sonra 6 yaşındaki motora 6000 vercek arkadaşıda parasının çokluğundan dolayı tebrik ederim...6000 alır çünkü bilgisi tecübesi azdır sonrada 3 ay sonra yüksek cc için acil satlık diye başlık açıp 6000 aldığı motora 7000 tl yazan arkadaşıda hiç anlamam ve onada hayırlı satışlar dilerim.Bu 2. el işine şu ana kadar akıl sır erdiren zaten yok.Kiminin malı çok değerli,kiminin parası çok değerli oluyor.Ortada takılanlar her zaman kazanıyor.Alıcı alma niyetindeyse satıcı da satma niyetindeyse zaten alış veriş oluyor.Kimse alınmasın ama alıcılara ölücü diyoruz da satıcıların bazılarıda keriz avcılığı yapmıyor mu?Öyle fiyatlar yazanlar var ki yuh artık bu kadarda olmaz ki dedirtiyor...