Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

gidip kendi arabamdan kontrol ettim şimdi.gayet başarılı olmuş göz almıyor ışık dağanık yayılmıyor aynadan baktığımda ışık yumağı görünmüyor motosiklet komple gözüküyor üç aynadanda yakın uzak kontrol ettim yansıma yapmıyormuş. galiba motorun görüntüsünden korkup yolumdan çekiliyormuş herkez.. ayrıyetten taktımız xenon 12v 35w,dır.açıldığı ilk 15 saniye haricinde orj 55w holejen ampülden daha az elektirik çeker tüketir. doğru ayarlandığında kesinlikle tavsiye ederim orj far el fenerinden farksız.

orjinalleri ben de çok yetersiz buluyorum, bu xenonları takarken elektrik tesisatında bi değişiklik yapmaya gerek var mı yoksa direk ampülleri değiştirsek halloluyor mu?

Burada çok şey paylaştık.Herkesin tekeri düz bassın beyler.Bugün bi R6 alarak aranızdan ayrıldım.
Motorun güvende hissettirğinden fazla basmayın aman shinkolardan kurtulmaya bakın arkadaşlar.
bikepics-2481800-800.jpg

bikepics-2481804-800.jpg

arkadaşlar xenonu taktım çok güzel oldu şimdiye kadar el feneriyle geziyormuşum onu anladım.fakat malesef kendim montajlamadım fotoda çekemedim.xenonu taktığım andan sonra kimse önümde gitmiyor ya yavaşlayıp yol veriyorlar yada basıp gidiyorlar acaba milletin gözünümü alıyor:silent: far yükseklik ayarını en aşaya indirdim ama genede göz alıyor galiba milletin kaçışmasından öyle anlıyorum.

Oncelikle zenon'un hayirli olsun ne marka ve kaca taktirdigini yazarsan sevinirim

Hayirli olsun ali,cok guzel alet nazar degmesin.Kirmizidan sonra soluk bi renk ama olsun :) Allah kaza bela gostermesin
renk istedim boluda vardı kırmızısı ama yakın olsun benim olsun dedim :D Hem grinin ağır bi havası var :p ama ne yalan söyleyim motorda hep renkli severim..
senin de tekerin düz bassın Ali, hayırlı olsun yeni motorun; Allah kaza bela sıkıntı vermesin...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------

bu arada reklamlar :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...temizliginde-ekstrali-gt250r-102317059/detay/
eyw saolasın darısı başına ama çok uyguna veriyosun,malesef kışın biraz durgun piyasa bende bedavaya verdim :( ..
Guzel makina, hayirli olsun Ali, hyodan cok daha dikkatli olmani gerektiren bi makina. Kazasiz belasiz kullan..
eyw saolasın

r6 hayırlı olsun kazasız belasız...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------

xenon hakkındada şöyle bilgi vereyim taktığım xenon mtec marka h3 6000k 12v 35w. bana maliyeti 200tl montaj dahil. aslında montajı kolay esas zor olan kafa grenajı sökmek.xenonun montajında pek bi zorluk yok herşey soketli fişli. sök onu tak bunu gibi. tabi bu soketlerle fişlerle daha önce karşılaşmamış biri için zor olabilir bir bilene montajlatmada fayda var.. mtec xenonda en iyilerinden olduğu için onu seçtim 50lirayada kitler var fakat elektronik bir malzeme şansa bırakılmaz. tek satanı bulamadığımdan çift olarak aldım diğer teki yedekde duruyor. gerçi yedeğede gerek yok kit gerçekten kaliteli. güzel ayarlandığında çok süper bi teknoloji. %100 tavsiye ederim

r6 hayırlı olsun kazasız belasız...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------

xenon hakkındada şöyle bilgi vereyim taktığım xenon mtec marka h3 6000k 12v 35w. bana maliyeti 200tl montaj dahil. aslında montajı kolay esas zor olan kafa grenajı sökmek.xenonun montajında pek bi zorluk yok herşey soketli fişli. sök onu tak bunu gibi. tabi bu soketlerle fişlerle daha önce karşılaşmamış biri için zor olabilir bir bilene montajlatmada fayda var.. mtec xenonda en iyilerinden olduğu için onu seçtim 50lirayada kitler var fakat elektronik bir malzeme şansa bırakılmaz. tek satanı bulamadığımdan çift olarak aldım diğer teki yedekde duruyor. gerçi yedeğede gerek yok kit gerçekten kaliteli. güzel ayarlandığında çok süper bi teknoloji. %100 tavsiye ederim

ben hali hazırda daha dün akşam kafa grenajını komple söktüm olmazsa sökmüşken alıp takayım xenon, mtec iyiyse ondan alayım peki uzun kısa ikisi birlikte alıp mı takayım yoksa sadece kısa alıp taksam yeter mi? bir de kaç "k" volt ve watt olanından almalıyım?

hyosung a zenon takmayın bence elektirk sistemine aküye zarar kaliteli bi ampul her derde deva gerçi içindeki orjinal ampullerde phılıps

orj ampül 55w destekleyen statörlü motosikletler hyo dahil. çok rahat problemsiz 35w tüketen xenon kullanabilir. uzun kısa takmanız için biraz uğraşmak gerek. ben uğraşmadım bixenon (motorlu) olması falan lazımki selektör yeteneğini kaybetmesin.uzun hikaye yani.sadece kısa yeterli. marka olarak mtec en iyiler arasında tavsiye ederim. 12v 35w h3 model olmalı alacağın kit. kelvin seçimi size kalmış kişisel bi seçim. ben 6000k kullandım tam beyaz. 8000k daha mavimsi. yani 6000k tam beyaz aşası sararıyo yukarısı mavimsileşiyo daha yukarısı 12000k gibi pembe oluyo yeşili bile var:)

hyosung a zenon takmayın bence elektirk sistemine aküye zarar kaliteli bi ampul her derde deva gerçi içindeki orjinal ampullerde phılıps

sözde motosiklet için olan zenonlardan aldım ve aldığım yere de 6 ay da 6 kere gittim herhalde..baktım olmuyor normal ampul taktım oh beee en azından geceleri kendimi belli ettirebiliyorum dedim.yetmiyorsa power led yapın çamurluklarınıza güzel duruyor..hatta ben abarttım sis farı takıyorum yakında..

25193410151005535124223.jpg

motosiklet için özel üretim falan bunlar tamamen hikayedir. mevcut kitler çifttir bunları iki ayrı kutuya ikiye bölüp katakulli yapıyorlar.150tl lik kiti iki ayrı kutuda tanesini 100tlden veriyolar dahada kar ediyorlar. en mantıklısı iki kişi ortak kaliteli bi kit almak. hem daha ucuza hemde kaliteli kit almış olursunuz.

sözde motosiklet için olan zenonlardan aldım ve aldığım yere de 6 ay da 6 kere gittim herhalde..baktım olmuyor normal ampul taktım oh beee en azından geceleri kendimi belli ettirebiliyorum dedim.yetmiyorsa power led yapın çamurluklarınıza güzel duruyor..hatta ben abarttım sis farı takıyorum yakında..

http://img690.imageshack.us/img690/5138/25193410151005535124223.jpg

senin motora sis farı yakışır hocam zaten uzun yol felan da yapıyosun yerinde olur vesselam, hatta şimdiye kadar öyle bişey yapmamış olman benim tuhafıma gitti valla böyle geriden takip etmezdin sen piyasayı :)

bugün zincir dişli bakımı yaptım birazda foto çektim:)
f4g0w6.jpg
[/IMG]
ivjq6w.jpg
[/IMG]
2wnr6s2.jpg
[/IMG]
2zg5gxy.jpg
[/IMG]
52zbm.jpg
[/IMG]bunlarda xenonun sabit yanan parkların yerine takılmış led gündüz farlarının ve uzun fara taktığım osram night breakerın resimleri.
4ucehe.jpg
[/IMG]
2d7hl52.jpg
[/IMG]
18ym52.jpg
[/IMG]
2vmfpu8.jpg
[/IMG]
2niy4h5.jpg
[/IMG]

Allah nazarlardan saklasın abim. Mutlaka bir nazar boncuğu asmalısın bence :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar