arkadaşlar merhaba. uzun zamandan sonra, tekrar s&t gt250 düşünmeye başladım. sürekli olarak forumu takip ediyorum. ve düzenli notlar alıyorum. aldığım notlar, buradaki yorumlar, özel mesajlarla sorduklarım ve diğer forumlardan okuduklarımdır.
notlarımda bazı sürücülerin seyir esnasında anlık devir düşmeleri yaşadıkları, ne zaman ya da hangi devirde olduğu belli olmadığını okudum. kendi kendine devir düşmesi yaşayanınız var mı?
arka silindirde yağ terletmesi olduğunu, problem olmadığını not etmişim. bunu yaşayan, duruma müdahale eden var mı?
bir de "statörü ex250 statörü ile değiştirilebilir, ninja 250 den mosfet Reg/Rec yedek parça olarak alınıp takılabilir." diye not almışım, bunlar sık bozulan parçalar mı?
kendiliğinden devir düşmesi olayını ilk defa duydum. demekki forumda yazılan bazı şeyleri gözden kaçırmışım. bugüne kadar böyle bir sorun yaşamadım.
hatırladığım kadarıyla vaktinde birisi arka silindirde contadaki yağ terlemesinin resmini koymuş ve "ustam 2008 ve üzeri modellerde görülen normal bir şey dedi" demişti. ben kendi motorumda böyle bir terleme de görmedim.
voltajla alakalı da bir sorun yaşamadım. aküm her zaman tam dolar. bakım zamanları akü kutup başlarından motor çalışırken voltaj ölçümü yaparım, 13 volt altı ve 14 volt üzeri voltaj gözlemlemedim. yüksek devirde bile.
2010 model s&t / comet (naked olanı) kullanıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
Gitti göz ağrım,dün arkaşam yeni sahibine teslim ettim.600f almayı planlıyorum ama piyasada temizini bulmak sanırımı biraz zor olacak.
vicdansız seni, nasıl sattın güzelim motoru. daha onunla ıslak hamburger yemeye gidecektik
hayırlı olsun inşallah istediğin gibi sorunsuz bir motorla tekrar aramıza dönersin.