Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Laf olsun diye değil harbi güzel ortam dı. Çok keyif aldım.muhabbetten. ortamı renklendiren herkese teşekkür ederim. Paylaşacak daha çok şeyimiz vardı ama yengen vizeleri kısa geldi :)

Foto ucmuşya :D Yeniden yükliyim bari :D
fhsdd.jpg

Arka sıra solda sırtı duvara dayalı olan benim :D hazır elim deydi diyerlerinide atim bari ;)
fhsg2.jpg

Çok bulanık cıkmış net birsey yok Cep Telden ancak bu kadar oluyor.

Hayda yükledim ama servera ulaşılmıyor :D yemekten sonra bakarım artık ;)

Arka sıra solda sırtı duvara dayalı olanın yanındaki de benim. :) Birdahaki buluşmaya D90'ı getireceğim.

Aksam olursada mercegi Flası falanla gel bari :D D90 la bundan kotu foto vermeyelim :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------

Yüzündeki sivilcenin bile kaçarı olmaz merak etme :)

Şükür sivilcem yok :D ama kelim iyi parlar :D

Makina benden foto çekmesi sizden,illaki vardır aramızda foto meraklıları çekeriz güzel fotolar.

Anlaşıldı ben çekerim fotoları :) Yarın oto fuarındayım gelen olursa mitsubishi standına beklerim.

Sticker Set...

Merhaba arkadaşlar.Hyosung'unuz için Pad sticker set almak isteyen benimle irtibat'a geçebilir :cat:

Set 1= 120TL

Set 2 = 135 TL

İki resimde benden gelsin.
Gerçekten güzel ortamdı.Havalar ısındığında sık sık görüşürüz umarım.

fj9hg.jpg

fj9k9.jpg

Bu arada D90 muhabbeti geçmiş.Makine efsanedir, candır canavardır.Ben ek iş olarak yazın düğünlerde calışıyorum, bizdeki makinede D90.Resimleri ben cekebilirim..Gerçi bizde ince ayar yok, şip şak flash'lı resim cekiyoruz hızlı hızlıda.. En azından düzgün kadraj alırım. :)

@ozrace

İlk eklediğin resimdeki, tank pad'i tek olarak alabiliyomuyuz ? Alabiliyosak o şekilde fiyatı ne olur ?

şu kaskların arasına benimkinide koysaydım keşke.. çok kıskandım vallaha. bidahakine hafta sonu olur inş

S.a. arkadaşlar 2010 model Hyosungum boşa geçmiyor, kapattım açtım daha önce geçen 1 le 2 arasında ne boş ışığı yanıyor ne de boşa geçiyor, yardım edebilirseniz çok iyi olur.

durağan halde birinci viteste debriyaj basılı iken gaz vermeye başla. göstergen 3000 devire yaklaştığında vitesi yukarı itip boşa almayı dene. bu yöntemle bile boşa alırken zorluk çekiyorsan veya alamıyorsan bence debriyaj ayarını bu motosikletten anlayan bir ustaya kontrol ettirmen gerekecektir. eğer boşa geiyor ama billdirim ışığı yanmıyorsa büyük ihtimal müşürünün değişmesi gerekecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar