İğneada Longoz Ormanların da Kamp

Merhaba,

uzun zamandır gitsek gitsek nereye gidip kamp yapsak diye düşünürken iğneada da bulunan longoz ormanlarının bize iyi geleceğini düşündük ve pazar sabahı hafif yorgun bir şekilde iğneadaya doğru @zenon (sabit-CBF150), @undocab(Celal-GT250R), Nafel (Honda Transalp) ve ben (Artçı):pale: yola çıktık. neden mi yorgunuz ?önce ki gün benim küheylanı canlandırmaya çalıştık hoş başardıkta sayılır ama yine de birşeyler eksik o yüzden ilk defa bir geziye motorum olmadan gittim, neyse konumuza dönelim. aslında resimlere dönelim nasıl bir gün geçirdiğimizi zaten resimler anlatacaktır..

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

Celal & Nafel & Sabit
scaled.php

Nafel ve ben
scaled.php

Karnı acıkan var mı ? :queen:
scaled.php

@undocab
scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

Son düzenleme:
Güzel bir gezi olmuş. Şişleri Görünce şöyle midemden bir ses duymadım desem yalan söylemiş olurum. Paylaşımınız için teşekkürler.

Çok güzel gezi olmuş. Ölmeden önce yapılması gereken işler arasında iğneadaya gitmek olmalı her zaman..

Mersin İl Temsilcisi
gezi mevsimi başlamış...
ameliyetımdan sonra bir "geleceğe dönüş " gezisi yapmak farz oldu...

Güzel gezi olmuş, sezon açıldı geziler başladı, gezilerin devamını bekliyoruz, tekeriniz düz bassın arkadaşlar :)

Bize her gün gezi :D sizleride aramızda görürüz insallah.

Birdahaki sefere bende gelmek isterim.
Muthis yerlerdir. Tekerinize saglik.

Kamp gezinin en olağan kısmıydı :D yolları müthiş hele vize pınarbası üzerinden iğneada super. bol viraj inişli cıkılşı dag yolu temiz asfalt.

Vay be şimdi farkettim de yaklaşık 1999 yılından (yazlığı aldığımızdan) beri.. Ne longoz ormanlarına, ne dupnisa mağrasına gittim.
İnsanın elinin altında olunca hiç gidesi gelmiyor sanırım.. Başkaları taa istanbullardan mağarayı görmeye geliyor.. :)
Utandık kendimden. Ama artık ehliyeti aldık, motor hazır. Bi de adam buldum mu bu yaz bi gezi/kamp bende iyapıcam.
Haziran bitecek sınavlarla. Temmuz da orada olurum ağustosun da birazında orda olurum.. Gezi düşünen olursa karşılama, sohbet, gezdirmek için buluşabilirim.. Haber etmeniz yeterli.. :)

Bu arada çok güzel gezi olmuş gerçekten.. CBF ve Transalp zaten enduroların şahı orada.. :)
Kampın yeri de ayrı her zaman.. :)
Nice beraber gezilere.. :)

renkler çok güzel çıkmış...böyle sapı sapına da ayrı bi tadı oluyo kampların:)

Teşekkürler arkadaşlar. Başka gezilerde sizleri de aramızda görmek isteriz :)
Transalp'in sahibi arkadaşta ikinci posta fotoğraflar var. Elimize ulaştığında onları da ekleriz buraya.
Gece güzel çekimler yaptık. Yakınlarımıza iki tane tilki geldi ama çekemeden kaçtılar. Utandılar galiba gidip uzaklardan çalı aralarından izlediler bizi :)

tekerinize sağlık dostlar...fotolarda çok güzel...çok canlı olmuş...helal...

Gayet keyifli bir gezi ve hos fotograflar:)Umarim ben de yakin zamanda acarim sezonu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar