Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Tekrardan merhaba arkadaşlar.

2. GtR ımı sattıktan sonra artık doydum kesin 600 lüğe gecerim diyodum.Maddi olarakta motor parasını cıkarmada bi sorunum yok aslında.
Ama bu sene üni kazandım, 50 km mesafem var, benzin olarak altından kalkamıcağım icin, gene hyosung'un ellerinden öperim.
2011 mavi stickerlı düz beyaz modelden veya 2012 kırmızı siyah düşünüyorum, aslında 2008 enjeksyonlu turuncuda olur ama onun temizi kalmadı artık piyasada malüm.. bakalım.. En kısa sürede 3. hyomla tekrar aranıza dönücem.

Tekrardan merhaba arkadaşlar.

2. GtR ımı sattıktan sonra artık doydum kesin 600 lüğe gecerim diyodum.Maddi olarakta motor parasını cıkarmada bi sorunum yok aslında.
Ama bu sene üni kazandım, 50 km mesafem var, benzin olarak altından kalkamıcağım icin, gene hyosung'un ellerinden öperim.
2011 mavi stickerlı düz beyaz modelden veya 2012 kırmızı siyah düşünüyorum, aslında 2008 enjeksyonlu turuncuda olur ama onun temizi kalmadı artık piyasada malüm.. bakalım.. En kısa sürede 3. hyomla tekrar aranıza dönücem.

hakkında hayırlısı... orta bütçede bizim motorlar hakikaten biçilmiş kaftan :) zevk alacam diye de sıkıntıya girmeye gerek yok 1-2 sene sonra da büyütülür yeter ki kafamız rahat olsun...

hakkında hayırlısı... orta bütçede bizim motorlar hakikaten biçilmiş kaftan :) zevk alacam diye de sıkıntıya girmeye gerek yok 1-2 sene sonra da büyütülür yeter ki kafamız rahat olsun...
bizim motorların yedek parça fiyatları hiçte orta bütçeye uygun değil maşşallahı var + aman kaza yapmayın sigorta işleri servislerin sigortalarla anlaşmaları olmadıkları için sakat berbat bi olay sırf bu yüzden bile cbr250r almayı hep düşünürüm onun ön farı 250tl benim 600tl bu nedir ya

bizim motorların yedek parça fiyatları hiçte orta bütçeye uygun değil maşşallahı var + aman kaza yapmayın sigorta işleri servislerin sigortalarla anlaşmaları olmadıkları için sakat berbat bi olay sırf bu yüzden bile cbr250r almayı hep düşünürüm onun ön farı 250tl benim 600tl bu nedir ya

aynen katılıyorum yedek parça konusunda haklısın orta bütçe kısmına girmiyor ve gerçekten abartı fiyatlar... şunu da aklıma gelmişken belirteyim ülkemizdeki kanuni servislerinin kalitesini de yeterli bulmuyorum; birçoğu hala eski moda takılıyolar ve enjeksiyonlu sistemler konusunda kesinlikle tecrübesiz ve bilgisizler... o yüzden servis sayısı çok olsa da gidilebilecek servis sayısı oldukça az aslında... orta bütçe derken yakıt, motorun fiyatı ve performansı gibi kriterleri kastediyordum; yedek parçayı unutmuşuz anlaşılan :) yine de birçok açıdan orta sınıf sayabiliriz... kanuniyi aramıştım servis konusunda ama pek dikkate alacaklarını ya da aldıklarını sanmıyorum... servis ve yedek parçanın pahalılığı konusunda aslında kullanıcılar olarak daha organize daha ses getirecek birşeyler yapmamız lazım aslında, yoksa kimsenin bizi düşündüğü yok... bu konuda ne yapabiliriz, nasıl yapabiliriz ya da birşeyler yapabilir miyiz??? :)

kuralkan kazığı ne olacak ulen yamaha r1 in bile yan paneli 800 tl benim motorun da

abi söktüm valla balataları az önce, benzine de yatırdım. Sökmesi dediğin gibi zor değildi. Umarım takması da öyledir :)

Takması da kolay. Kaliperin içinde dibe oturtulmuş balataların oynamasını engelleyen telimsi şeyi yerine oturtmayı unutma o kadar. Vidalara da ne çok(hayvan) asıl ne de gevşek bırak.
İlk defa yapacağın için birkaç gün sonra elden geçir bak gevşeme var mı diye. Eğer yoksa Tamamdır işine devam et ;)

Hacı cbr250r lar çok dandik ya paso yağ yakıp motor kitliyor krank kırıyor :)

kuralkan kazığı ne olacak ulen yamaha r1 in bile yan paneli 800 tl benim motorun da
R1 de yan tarafında 3 parça grenajdan oluşuyo. 3 ünün toplamı mı yoksa 3'ün büyük olan 1'i mi 800TL?

GV650 tarzına uymayanlar için ufak ufak değişiklik yapmışlar motosiklet üzerinde

6h3zk00.jpg

6eyf2n7.jpg

6gj9tv5.jpg

2cejlh4.jpg

5yhemiv.jpg

6cd2kv7.jpg

Arkadaşlar GT250R yedek parça fiyat listesi nereden bulabilirim ya da fiyatları nereden öğrenebilirim?
Kaza yaptım yetkili servise mi yoksa tanıdık bir motor tamircisine mi bırakmam iyi olur?
Sigorta ıvır zıvır işlerini nasıl yapıcaz.
Bunlara yardımcı olursanız çok iyi olucak. (Burada yetkili servis yok. Çevre illerden birinde var sadece)

Arkadaşlar GT250R yedek parça fiyat listesi nereden bulabilirim ya da fiyatları nereden öğrenebilirim?
Kaza yaptım yetkili servise mi yoksa tanıdık bir motor tamircisine mi bırakmam iyi olur?
Sigorta ıvır zıvır işlerini nasıl yapıcaz.
Bunlara yardımcı olursanız çok iyi olucak. (Burada yetkili servis yok. Çevre illerden birinde var sadece)
www.kuralkan.net

Takması da kolay. Kaliperin içinde dibe oturtulmuş balataların oynamasını engelleyen telimsi şeyi yerine oturtmayı unutma o kadar. Vidalara da ne çok(hayvan) asıl ne de gevşek bırak.
İlk defa yapacağın için birkaç gün sonra elden geçir bak gevşeme var mı diye. Eğer yoksa Tamamdır işine devam et ;)

Hacı cbr250r lar çok dandik ya paso yağ yakıp motor kitliyor krank kırıyor :)

R1 de yan tarafında 3 parça grenajdan oluşuyo. 3 ünün toplamı mı yoksa 3'ün büyük olan 1'i mi 800TL?

GV650 tarzına uymayanlar için ufak ufak değişiklik yapmışlar motosiklet üzerinde

http://i3.tinypic.com/6h3zk00.jpg
http://i17.tinypic.com/6eyf2n7.jpg
http://i13.tinypic.com/6gj9tv5.jpg
http://i4.tinypic.com/2cejlh4.jpg
http://i12.tinypic.com/5yhemiv.jpg
http://i13.tinypic.com/6cd2kv7.jpg
onlar gv 650 değil mi yaf :sunny:
bu bi nebze açıklama sağlar bay aynı parçaların bizde fiyat listesine bak
http://merkezyedekparca.com/agrup.asp?cesid=54&altid=270&p=YAMAHA | YZF-R1

Teşekkürler arkadaşım. Bura da bayii den fiyat listesi istediğimde veremiyoruz dedi. Sadece gerekli parçayı söyle ona göre söylüyüm falan yapıyorlar. Sır listesi sanki.
kesinlikle veremiyoruz diyen bayiden uzak dur seni denk getirip düdüklemeye çalışacak internette bile fiyatı ve işçilik fiyatları varken böyle bişey demeleri tamamen üçkağıt

264008_484305478260110_217102990_n.jpg

Resim facebook hyosung amerika sayfasından.Acaba son yıllardaki diğer rakiplerin kasa değiştirmesinden falan etkilenip hyosung kafayı komple yenilicekmi, cok merak ettim acıkcası...

THE_LANCET sana nasıl olur bilmiyorum fakat karabükte ustamız var sinop kastamonu bu çevre illerdende hyosung geliyo kazalı makinası her türlü aksamını hallediyor istersen özelden msj at yardımcı olabilirim

merak edicek ne kalmışki far+üst sağ sol kafa grenajı + siperlik değişmiş gerisi aynı gösterge de bi ihtimal değişmiş olabilir :)

Merak ettiğim şey resimdeki gibi olcakmı, 2013 kasalar ? Asıl soru bu yani cıkcakmı cıkmıcakmı, öylesine konsept bi resim yapmışta olabilirler..
2. şeyde bu yeni farın ve kafanın karşıdan görünümü..

Bizim motosiklet yandan güzel görünüyor fakat karşıdan otobüs gibi kocaman bi kafa görüyorsunuz.
Airduck olarak yapılan iki göz sebebiyle karşıdan bakınca kocaman geniş kafalı gözüken görünümü inceltmek için yapılmış güzel bir değişiklik.
Bizim kasalara da uygulanabilirse değişiklik yapmayı düşünürüm açıkcası.

Zaten sırf önden kötü gözüktüğü için bizim motosikletlerin arkadan ve yan-arkadan fotoğrafları 10 numara güzel oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar