Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Boş yere ulasana gitme, sadece 4.44 motor ankarada bakıyor.Evet diğer 2 taneside yetkili servis ancak motara bakmıyorlar.Sanayideki normal kanunilere bakıyor.Ulusan hiç bakmıyor.Yani garanti kapsamındaki motoruna bakmıyor.Parasıyla yaptıracaksan ona bakıyorlar.

Neyse bugün benim başıma gelen ölümcül bir kazadan kıl payı kurtulmamı anlatayım.
geçen ay motor 3500 km civarlarında;istanbul yolunda 90km hızla giderken ayaklık müşürünün arızalanması sonucu motor stop etti Allahtan sağ şeritteydim sıkıntı olmadan atlattık.Servisten garantili olarak yeni ayaklık müşürünü taktırdım.(1000 km sonra yaklaşık 3 hafta geçti aradan) Bugün yine motorun stop etmesi sonucu (hızım 4.vites 112 km) motor aniden yavaşlayarak arkadaki araç bana hafiften dokundu, arabanın 10-15 metre firen izi vardır Allahıma çok şükür sürücü önceden fark etti firene bastı.Sinirden ayaklığın kablosunu kopartıp attım.Diyecek hiç bir sözüm yok. Bu müşür bu kadar mı dandik olur; sıfır motor 3 ayda 2 kez kullanılamaz hale gelir. Ve insanı attığı tehlikeye zaten nedir bilmiyorum.

Boş yere ulasana gitme, sadece 4.44 motor ankarada bakıyor.Evet diğer 2 taneside yetkili servis ancak motara bakmıyorlar.Sanayideki normal kanunilere bakıyor.Ulusan hiç bakmıyor.Yani garanti kapsamındaki motoruna bakmıyor.Parasıyla yaptıracaksan ona bakıyorlar.

Neyse bugün benim başıma gelen ölümcül bir kazadan kıl payı kurtulmamı anlatayım.
geçen ay motor 3500 km civarlarında;istanbul yolunda 90km hızla giderken ayaklık müşürünün arızalanması sonucu motor stop etti Allahtan sağ şeritteydim sıkıntı olmadan atlattık.Servisten garantili olarak yeni ayaklık müşürünü taktırdım.(1000 km sonra yaklaşık 3 hafta geçti aradan) Bugün yine motorun stop etmesi sonucu (hızım 4.vites 112 km) motor aniden yavaşlayarak arkadaki araç bana hafiften dokundu, arabanın 10-15 metre firen izi vardır Allahıma çok şükür sürücü önceden fark etti firene bastı.Sinirden ayaklığın kablosunu kopartıp attım.Diyecek hiç bir sözüm yok. Bu müşür bu kadar mı dandik olur; sıfır motor 3 ayda 2 kez kullanılamaz hale gelir. Ve insanı attığı tehlikeye zaten nedir bilmiyorum.
Büyük geçmiş olsun, ama arkandaki araç o kadar yakın takip ediyorsa, iki şerit arasına girmekte fayda var.olurmu olur pis benzin denk gelir hop adamın tanponda bulursun kendini.
Benim en kıl olduğu şeydir, arabada neyse ama motosikletlinin kıçına kadar yaklaşmanın anlamı nedir bilmem...çok var öyle dangalaklar kaç kez tartıştım trafikte ,afedersiniz ama g.. meraklısı çok! 30cm e kadar yaklaşıyo erkeklik ispatı yapacak ya, demir kutunun içinde
Özellikle bayan artçı aldığımda hiç şeritten gitmemeye dikkat ederim,hep şerit arası mecbur.İstanbulda tacizci hayvan çok malesef
Birde o tür durumlarda debriyajı sıkmak lazım hemen,çünkü giderken kontak kapattığınızda motor freniyle motor yavaşlar,aslında frene bastığınız kadar sert yavaşlamaz ama debriyajı sıkarsanız kendinizi sağa atacak kadar zamanı bulabilirsiniz.Benzin bittiğinde başıma gelmişti birkez :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
debriyaj sıktım ama geç kaldım biraz şükür sıkıntısız atlattık,hasar olarak lastikte hafif bir boya izi kalmış.Bunlar hep tecrübee oluyor:cherry:
motorda birkaç ufak değişiklik yaptım;
Koltuklarımı kırmızı deri ile kaplattım en kısa sürede resim ekleyeceğim.(70 tl ye maloldu)
xenon far taktım
ön cam taktım.

Bugün işten dönüşte bi ninja250 li yanaştı yanıma,
-hyosung muş,ceketle çok güzel gözüküyo merak ettim ondan yanaştım dedi.
-Saol dedim seninde egzost un güzelmiş (ixil)
-Evet 1250lira para verdim,hadi görüşürüs. dedi ve uzadı :)
Bi tarafım kalktı açıkcası ninja kullanıcısı hayranlıkla bakıyor bu alete :)
Evet bu arada yanlış yazmadım, adam beni geriden gelip yakaladı ve gazladı gitti.Ben hiç gaza gelmedim.Çünkü artık egoma hakim olabiliyorum:flower: ara yerlerde gereksiz risk almıyorum.İşe gidip gelirken bir silindiri evde bırakıyorum.:bounce:
ama yinede 600lüğe gececek olgunluğa erişemedim, biliyorum kendimi sıralı 4silindir aklımı alıyor,çocuklaşıyorum ergen gibi davranıyorum :joker:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bende cbr250r li birini gördüm,belki burdan olabilir bilmiyorum ama.Motorla-sürücü uyumsuzluğu vardı.Sürücü iriydi cbr çok küçük kalmış.Hakkaten bizimkilere göre küçük kalmışlar.
Benim düşüncem yine naked almak;şuan olsa alacağım motor kawasaki z750. Ailemle beraber yaşamasam z 750'yi 2.motor olarak almıştım.:flower:

Cok geçmiş olsun, anladığım kadarıyla hafiften dokundu sadece, yere falan düşmedin değil mi ?

Aynısı benimde başıma gelmişti kanuni freedomla (racer 200 ün naked versyonu) Motorla 110 civarı bi hızla giderken krank piston ne var ne yok dağıttı catur cutur sesler geliyodu alttan, motor ilk yarım saniye durmak icin anormal tepkiler vermeye başlayınca hemen debriyaja asılıp hızımın düşmesine engel oldum, ve acele ederek ama panik yapmadan sağa yanaşmıştım.
Birde bu müşür sıkıntılı bi olay ya herkezde dağılıyo, bendede bi bin km önce gitti işte, ayaküstü iptal etmiştim öyle kaldı, yaptırmadım, bidaha bozulur mozulur onlamı uğraşcam diye...

Bugün işten dönüşte bi ninja250 li yanaştı yanıma,
-hyosung muş,ceketle çok güzel gözüküyo merak ettim ondan yanaştım dedi.
-Saol dedim seninde egzost un güzelmiş (ixil)
-Evet 1250lira para verdim,hadi görüşürüs. dedi ve uzadı :)
Bi tarafım kalktı açıkcası ninja kullanıcısı hayranlıkla bakıyor bu alete :)
Evet bu arada yanlış yazmadım, adam beni geriden gelip yakaladı ve gazladı gitti.Ben hiç gaza gelmedim.Çünkü artık egoma hakim olabiliyorum:flower: ara yerlerde gereksiz risk almıyorum.İşe gidip gelirken bir silindiri evde bırakıyorum.:bounce:
ama yinede 600lüğe gececek olgunluğa erişemedim, biliyorum kendimi sıralı 4silindir aklımı alıyor,çocuklaşıyorum ergen gibi davranıyorum :joker:

Garip bişey yok zaten ali bu olayda.Hyo kalıp ve görüntü olarak her türlü yer ninjayı.Kalıp diyince kimsenin aklına boş şişirilmiş grenaj gelmesin.Hyo ile ninjayı yan yana koy,ninjaya bakmam.

Fotoğraf aşkım depreşti bu gece
bikepics-2427413-full.jpg

bikepics-2427410-full.jpg

bikepics-2427411-full.jpg

bikepics-2427412-800.jpg

Çok gecmiş olsun tam serit ortasına gitmeyincede bu sefer araya girmeye calışan salaklar cok oluyor daha dun oldu en sol şeridin sağında gidiyorum gerizekalının teki soluma girmeye calışıyor. Siz siz olun en sol şeritte gitmeyin...

Arkadaşlar dün motorumu aldım eski sızıntısı kadar olmasa da yağ filtre kapağının sağ üst somunun altından yağ sızıyor ve kapak dan baloncuk çıkıyor ara ara eksoza damlıyor gene yağ bunun bir çaresi yokmudur ? Kafayı yemek üzereyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar