kim kötüledi ? biz başımıza gelen sorunları açıkça yazıyoruz tolgaya takıldım sen niye celalendin

biz zamanında çok tartıştık burada motoru prim yapsın diye bişeyler yazan adamda var sadece susup okuyan adamda var senin gibi her gün neşeli neşeli foto ekleyende var elleşme kimseye bişey yazmak alıntı yapmak zorunda değilsin insanlar özgürdür konuda hepimizin motorla alakalı bişey yazmadım ben sadece yedek parça ölü dedim

onada atlayanlar oldu 50. günü tamamlayacak 2 gün sonra parça dünyayı 5 kere dolaştı gelemedi

sen fabrikayı ara 2 aydır kaçtane kullanıcı krank belkiyor bi öğren bakalım

görkem başına gelir yakında adamlar buraya girmiyor bile bekliyor yaptırıyor anormal çok gt250r kullanıcısı var

her zaman yazdığım gibi bu motoru seviyorum yazılanları okuyup yorum yaparsan atlama olmasın iyi akşamlar

ön kaldırma mevzusuna gelince tekerlerin iyiyse ağırlığında 60-70 kg sa yüksek devir yapıp debriyajı bırak kalkıyormu kalkmıyor mu gör görkem bizmi öğretelim sana ön kaldırmayı hacı ağırlık merkezi diyorsun adamlar çin mallarını bile dandik scooterı bile şahlandırıyor

sen niye inanmadın bana kötülüyor diye gereksiz şuçlama yapıp bu kaya gibi motorun ön kaldırmayacağına kendinle çelişme , bildiğin ön kalktı işte ağırım 103 kg oldum geçenlerde 113 civarıydım arka kayıyordu dün ne hikmetse şinkoların yolu tutacağı tuttu

boşa sallayacak yaştada değilimki görkem atayım 20 aslan saldırdı 20 sinide yedim diye