Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

aliiii motorun rengi süper güle güle kazasız belasız kullan bende siyah kırmızıya bayıldım :cat:
saolasın

Evet uzun zaman oldu birkaç resim paylaşayım :)
bikepics-2399711-800.jpg

bikepics-2399709-800.jpg

bikepics-2399717-800.jpg

bikepics-2399748-800.jpg

resimler çok güzel allah kaza bela vermesin 2011-2012 lerin plakalık iptali nasıl zormu eski modeller bayağı uğraştırıyordu. plakalık iptali ile çok daha güzel olmuş.

@fearlesboyy;
abi güle güle kullan, motorun üzerinde çok daha güzel gözükecekler:)
jantları değiştirelim mi?
hiç zahmete girmeden sarı jantlarım olur:)

Yeni renk var dediler geldim.:) Ali yeni motosikletin çok güzelmiş valla hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler dilerim.
İlerleyen zamanda şöyle kırmızı renkli bir zincir taksan güzel olabilir aslında.

unnamed kardeşim senin canın sagolsun emrin olur ben nede olsa uygun boyattım sen bunları al ben seninkini yeniden boyatırım.renkli sarı manet yolsa 160 lık lastıkde hazır zinciride büyük ihtimal kırmızı yapıcam fren kalıperleride kırmızı olucak motorum 2008 model 2009 cıkıslı ..yaza full hazır olsun istiyorum..

unnamed kardeşim senin canın sagolsun emrin olur ben nede olsa uygun boyattım sen bunları al ben seninkini yeniden boyatırım.renkli sarı manet yolsa 160 lık lastıkde hazır zinciride büyük ihtimal kırmızı yapıcam fren kalıperleride kırmızı olucak motorum 2008 model 2009 cıkıslı ..yaza full hazır olsun istiyorum..
est. abi ne emri...
boynumuzu bükme bizim...
Allah güle güle kullanmanı nasip eylesin inşaAllah...
motoru satmayacak olsam, seni taklit ederdim:)

teşekkürler MF-Hyo
yok ne bükmesi burası bir aile formu yardımlaşma ve paylaşım ilk amacımız.ne zaman bir sey olursa telım sende var sinyal için gerçekten kusura bakma pazartesi kesin..

Uploaded with ImageShack.us

daha ben bile takmadım bugün takacaktım yetiştiremedim malum boya işleri ama arka delikleri azıcık büyütmen gerek ben baktım..takınca üzerinde resim yüklerim...hem şeffaf hemde sarı camı değiştirebiliyorsun

Bu sabah 2007 hyosung um duz yolda gıderken gaz yemez oldu ve ne oldugunu anlamadım hemen saga cektım. Marşa basıyorum ama marş almıyor. Motoru kaktırdım viyese vurdurdum genede çalışmadı. Arkadaşlarımla geziye gidicektım yarı yolda bıraktı :( marş basıyor piston vuruyor ama motor çalışmıyor :( Böyle bırsey başına gelen var mı ? Acíl yardımlarınızı beklíyorum arkadaşlarr :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------

Marşa basıyorum marş basıyor ama motor çalışmıyor :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------

Geçen mesajlarda bir arkadaş ayak müşüründen sorun yaşamış bir abimıze danışmıştı forumdan :( o abimizin numarasını bilen varsa mesaj atabilirmi ya da anlayan beni arayabilir mi rica etsem :( 0538 880 2788

sen bu işi harbiden biliyosun,mükemmel olmuş,10 numara

Arkadaşlar 2011 model tri color cbr 125imi satıyorum.Satıp hyo gt250r almayı düşünüyorum.Full beyaz yada full kırmızı satan varsa eğer irtibata geçebilirim.Arkadaşlar açıkça söyleyeyim almak istiyorum ama çok tereddütteyim.Öyle böyle değil.Hondamdan çok memnunum.Gerek kalitesi gerek parça fiyatları olsun.gt 250 r alınca gerçekten karşılaşacağım kronik bi sorunu var mıdır ? Parça fiyatları acayip pahalı mı ? kafam çok karışık

---------- Post added at 20:16 ---------- Previous post was at 20:12 ----------

Ve son olarak bayiler 0 ları son olarak nakit kaça bırakıyor ?

yaw bu gt650r lar hemi piyasada yok var olanda garip grup şekillere sokmuş makinayı... birde ne bu kardeşim çok uçmussunuz....

en sonunda bana gt250 r aldırıp 650 r a çevirttirecekler...

Arkadaşlar 2011 model tri color cbr 125imi satıyorum.Satıp hyo gt250r almayı düşünüyorum.Full beyaz yada full kırmızı satan varsa eğer irtibata geçebilirim.Arkadaşlar açıkça söyleyeyim almak istiyorum ama çok tereddütteyim.Öyle böyle değil.Hondamdan çok memnunum.Gerek kalitesi gerek parça fiyatları olsun.gt 250 r alınca gerçekten karşılaşacağım kronik bi sorunu var mıdır ? Parça fiyatları acayip pahalı mı ? kafam çok karışık

ekrem cbr125r ın güzel hoş honda kalitede mecbur kalmadıkça 125cc dönmem arkadaşım artık cok yavaş geliyor gaz tepkileri ivmelenmeleri bana sıfır alıcaksan pişman olmasın al senin kullanımınlada kronik bir problem cıkmaz özelden sormak istediğin fiilan olursa cevaplarım

haci gel takasa girelim:)

eod

beyler yarın rutin kontrolüm için marmara ünv. diş hekimliği fakültesinde olacagım.
merkezyedek parca şişli tarafındaymış bildigim kadarıyla ama kuştepe fln yazıyor :D pek hazzetmem oradan , kötü anılarım oldu orda
yarın uğrayıp piston segman ve subapları alayım diyorum ama anlamadıgım bir nokta var
egzos subabı emme subabı fln yazıyor. şimdi bu subap diyelim emme subabı alacagım kaç adet olacak bundan. cahilliğimi mazur görün ltfn :)
usta bana 4 tane subap alacaksın demişti . 4 emme subabı 4 egzos subabı mı alacagım ben tam anlamadım açıkçası bi yardımcı olursanız ^_^
yarın ustayı oraya gidince arayacağm zatende ben olayı öğrenmek istiyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar