Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

-unnamed- gündüz fotoları için nezaman gidicen motorun yanına valla merak ettim mavi rengi :queen:
ağabey anası belli, babası hala meçhul olan bir şahıs depo yanlarında ki stikırları sökmüş, tank pedi de dibinden zorlamış ama sökememiş...
haberin olsun abim, çok doluyum o konuda...

ağabey anası belli, babası hala meçhul olan bir şahıs depo yanlarında ki stikırları sökmüş, tank pedi de dibinden zorlamış ama sökememiş...
haberin olsun abim, çok doluyum o konuda...

hadi yaa üzüldüm geçmiş olsun sağlık olsun yenisini yaptırırsın fazla pahalı bir şey değildi zaten benimde eski motordan keiti tank padi aynı öyle sökerek almışlardı nerelerine takacaklarsa artık

Hadi hayırlı olsun,çok güzelmiş...
teşekkürler
Bu kadar çabuk cevaplayacağını düşünmemiştim :p
Hayırlı olsun, kazasız belasız binmen dileğimle Ali :rendeer:
teşekkürler
yeni gelen kırmızı beyaz ve kırmızı siyah çok hoş olmuş.. eğer bu tarz devam etseydim yeniden gt250r alırdım....

ali hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin...
saolasın abi bu renge aşık oldum cidden güzel yapmışlar :)
Hayırlı olsun yeni renk te baya güzelmiş, beğendim. Kazasız belasız sürüşler :cat:
teşekkürler
KIRMIZI BEYAZ cok cikkiss olmuşş

manetlerin asfalt görmesin iyi günlerde kullanasın
teşekkürler
ikinciye hayırlı olsun dostum. Allah kaza bela vermesin. 41.5 kere maşallah. HAAKKKK PUUUU :cat:
teşekkürler
yeni renkler çok güzelmiş hayırlı olsun güle güle kullan bir tane nazarlık takta nazar deymesin allah kaza bela vermsin
teşekkürler nazara inanmam ama ufak bişey takıcam
Ali hayırlı olsun motorun çok şık gözüküyo valla ben de mi satıp yeniye göz diksem çok hoşuma gitti valla :mrgreen:
saolasın yeni kasalar çok güzel tavsiye ederim
@Ali Feyizoğlu,
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullanman dileğiyle
teşekkürler
vay vay vay, 2008 R6 gibi olmuş kırmızı beyaz =) iyi günlerde kullanın =)
teşekkürler
güle güle kullan nazar deymesin :)
teşekkürler
Ali,ben almış kadar sevindim.Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan.Renk uyumu bu kadar güzel olabilir.Aprilia RS 125'e benzemiş.Darısı benim başıma.Benim tek çekincem Taa tuzlada oturuyorum.Alırsam bakımları filan nerde yaptırıcam.Ayrıca anadolu yakasına gelme gibi bi plan yaparsanız motoru yakından görmek isterim.Tekrar hayırlı uğurlu olsun
Saolasın darısı başına :) o taraftan geçtiğimde haber ederim. stkanuni.com.tr den bak istersen anadolu yakasında en yakın servis sana kaç km diye fakat bakımlarda gidersin 50km yol yapsan çok değil yani bu aletler fazla yakmıyor :D
Kazasız, Belasız Günlerde kullanman dileğiyle Ali, içine sindiyse ne Mutlu sana :)
Bu arada söylemeden geçemicem;
SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYO :queen:

( eksik gördüğün şeyleri veya beğendin şeyleri mesaj atmayı unutma yeni resimlerini ve videolarını bekliyorum :) )
saolasın,tabi ben zaman geçtikçe paylaşımda bulunurum
beyler bende gt250r için kapora verdim yakında aranızdayım inşallah :) ali kardeşimizin de yeni makinesi hayırlı olsun güzel renk, tabi banada hayırlı olsun :mrgreen:
teşekkürler darısı başına :)
Ali hayırlı olsun..
güle güle kullan...
teşekkürler
depoda hyosung yazan kırmızı siyah mükemmelmiş. umarım o da gelir de 2-3 sene sonra 2.el alırım birinizden :p
hocam hepsi türkiyeye gelince hyosung yazıları sökülüp st kanuni stickerları yapıştırılıyor,motor bloguda aynı şekilde türkiyeye geldiğinde yan kapak değiştirilip st kanuni baskılı olanı takılıyor :)

---------- Post added at 10:03 ---------- Previous post was at 08:53 ----------

Küçük detaylar:
Yeni rengin stickerları hoş fakat depo üzerindeki sticker folyo kuralkan tarafından yapıştırıldığı çok belli oluyor folyoda kalite yok.O biraz kötü duruyor gibi geldi bana ama onu söküp aynından kestiricem st kanuni yazısındanda kurtulmuş olacağım bu sayede.
En son gelen seride beyin farklıydı fakat beyni öyle ol orta bırakmışlardı akünün üzerine,şimdi bu seride şasenin oraya küçük bi parça ekleyip beyni oraya sabitlemişler daha sağlıklı bir iş olmuş.
Bunlar dışında 2012ilk seriden bir farkını göremedim daha.

2008 ile karşılaştırma yapacak olursam eğer:
Oturuş pozisyonu çok çok farklı ama eski kasa daha rahattı gibi geliyor bana,yeni oturuş pozisyonunun artısı ise motora tam olarak hakim oluyorsunuz daha ileri doğru bir oturuş sunuyor.(kısa boylu arkadaşların işine yarayacaktır) bende boy 183 olduğundan hertürlü oynuyorum :)
Aydınlatma...Önceki motorumda resmen görmüyormuşum! birde far içi karartma yaptıktan sonra iyice görüş mesafem daralmıştı fakat bunun aydınlatması gerçekten tatmin edici.kısalarla 3şeritli yolu aydınlatabiliyor uzunları yaktığımdaysa görüş mesafesini 4katına uzatıyor.
acaba farklı mercekmi kullandılar? bunu arkadaşlarınkiyle karşılaştırıp tekrar yazarım.

2011 ile 2012 arasındaki fark galiba sadece beyin onun dışında bir fark yok gibi geldi bana

Anladım ali teşekkür ederim.İlla yeni renk olmasına gerek yok ya.Ama olsa iyi olur tabi.Onun dışında sadece kırmızı veya beyaz olabilir.Gidip bi kartaldaki bayiye bakayım

Anladım ali teşekkür ederim.İlla yeni renk olmasına gerek yok ya.Ama olsa iyi olur tabi.Onun dışında sadece kırmızı veya beyaz olabilir.Gidip bi kartaldaki bayiye bakayım
dün ordaydım...mağazada göremedim....
tam beyaz yada tam kırmızı olanı...
yine de ara sor...öyle git istersen...

hararet sorunu yok diye biliyorum ben hergün haliçten erenköye geçiyorum o trafikte düşük viteste gidiyorum hergün sorun yok

Hyosunglar, Yağ sogutmalı olduğu için Hararet sorunları yoktur. Yalnız cok sıcak yaz günlerinde, sehir içerisinde fazla kullanmamanızı tavsiye ederim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar